• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli bir plan ya da dışarı çıkmayı ben söylüyorum mesafe koyuyorum

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar arkadaşıma hep ben dışarıya çıkalım işte kafeye ya da farklı bir yere gidelim diyorum kendisi hiç demiyor neden olabilir . Artık ben de demiyorum. Sizce neden böyle yapıyor olabilir ben söyleyince geliyor ama hiç kendisi demiyor.

Kendisi eskisi kadar yakın hissetmiyor ya da hayatında değişen bir şeyler var. Belki kendi ile ilgili sorunları olabilir parasal veya ailesel bunları da göz önünde bulundurmak lazım. Ha hayatında her şey yolunda ve güzel ona rağmen sizinle buluşmayıp başkalarıyla çıkıyorsa arkadaşlığınızı gözden geçirin. Ya bir konuda size dargın ya da artık başkaları kendine daha iyi geliyor diye ona göre hareket ediyor.

Kendisi eskisi kadar yakın hissetmiyor ya da hayatında değişen bir şeyler var. Belki kendi ile ilgili sorunları olabilir parasal veya ailesel bunları da göz önünde bulundurmak lazım. Ha hayatında her şey yolunda ve güzel ona rağmen sizinle buluşmayıp başkalarıyla çıkıyorsa arkadaşlığınızı gözden geçirin. Ya bir konuda size dargın ya da artık başkaları kendine daha iyi geliyor diye ona göre hareket ediyor.
Aslında hep ben söylüyor muşum kendimi geri çekince fark ettim. Baktım şu gün şuraya gidelim mi ya da şunu yapalım mı diye ona ben ısrar ediyormuşum

Eski arkadassaniz sizde bir değeri varsa alıp karşınıza konuşun.
Böyle tahmin yürütmek saçma.
Açık açık söyleyin hep ben seni arıyorum çağırıyorum bir sorun mu var vs diye konuşun.
Eğer o da size aynı şekilde değer veriyorsa tavırlarını gözden geçirip değişir zaten.
Yok aynı şekilde devam ediyor hiç sallamiyorsa siz kenarda lazım olur dursun dediği biri olabilirsiniz.

Demek ki sizinle plan yapmak istemiyor ya da yeterince yakın değilsiniz.
YYapacak birşey yok, o bir sorun mu var diyene kadar, sizde plan yapmayın görüşelim demeyin. Bakalım tutumu ne olacak

Ben ona sorun diyorum yani kız arkadaş mi erkek arkadaş mi Onuda anlamadim bunlar benim düşüncelerim yani kesin böyledir diyemem acaba olabilirmi hani bu ihtimaller diye yazdım .Belki plan yapmayı sevmiyordur sizin yapmanız işine geliyordur.Ben olsam ona sorarım ben hep plan yapiyorum sen bundan sıkılıyormusun benimle gezmekten memnunmusun ben senin hiç plan yapmadigini farkettim nedeni nedir derdim.

İnsan davranışları varsayimlar üzerine yürümez onunla konuşmanız gerek yanlisda tahmin edebiliriz biz müneccim degilizki acaba bumu şumu öylemi böylemi.Cok yanilirsiniz böyle tümevarımi deneyerek ona sormak en doğru cevabı almanız demek

İnsan davranışları varsayimlar üzerine yürümez onunla konuşmanız gerek yanlisda tahmin edebiliriz biz müneccim degilizki acaba bumu şumu öylemi böylemi.Cok yanilirsiniz böyle tümevarımi deneyerek ona sormak en doğru cevabı almanız demek
Sordum hep ben söylüyorum bir sorun mu var dedim yok ben söyleyecektim de işte yağmur yağdı işte işim vardı o tarz bir cümle kurdu

Back
X