• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl arkadaşlık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık genç kız olmuşsun ne güzel...

Sana bir abla tavsiyesi;

Kendine olan güven duygunu geliştir. Buna hayatın boyunca ihtiyacın olacak.

Kimse gibi olmaya çalışma. Sen ol.

Arkadaşlarınla sorun yaşadığında önce kendini sorgula, hata bende mi diye.

Sendeyse özür dilemeyi bil.

Ama değilse, sırf arkadaşlarını kaybetmemek uğruna kişiliğinden ödün verip : ÖZÜR DİLEME!

Bu güçsüzlüğünü gösterir ve zamanla kişiliğin hakkında onları farklı düşünmeye iter.

Sağlam karakter her insan ilişkisinde aranılan en önemli özelliktir.

muccuq yerimseniben

haklısınız en iyisi bu ama onalr bana sürekli bulaşıyor sorun oradaaa.....hep laf atıyolarrr bir gün fena patlıcammm ben hiç ses çıakrmıyorum ama nereye kadar sürer....

işte sorunda orda muhattap olam demesi kolay ama onları çok seviyommm!!!ama dediğinide yapıyorum muhattap olmuyorum hiççç....kendime yeni bi çevre kurdum okul dışında çok iyiyler ama ben eskilerinden nitikam almak sitiyom bunu nasıl yapıcamm???

işte sorunda orda muhattap olam demesi kolay ama onları çok seviyommm!!!ama dediğinide yapıyorum muhattap olmuyorum hiççç....kendime yeni bi çevre kurdum okul dışında çok iyiyler ama ben eskilerinden nitikam almak sitiyom bunu nasıl yapıcamm???

intikam alma duygunu çok iyi anlıyorum canım hemen hemen bende böyle bi olay yaşadım ve onlarla düzgün bi şekilde konuşup iletişimimi kestim...
bence intikam kötü bişey onlar sana bişey yapmıosa bırak kalsın öyle sana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın bak ne güzel arkadaş çevrende varmış şimdi.. eğer sen onlardan intikam alırsan bu arkadaş çevrenide kendini yanlış tanıtıp onlarıda kaybedersin... sana bi zararları yoksa elleme onlar kendi zavallığıyla takılsınlar... hem artık onları da sevme senin psikolojini alt üst eden insanları ne sev ne de nefret et sadece takmamaya çalış intikam işini de unut o şeytanın işi .. onlardan intikam alarak onlara benzeme! sessiz kaL bu onlara en büyük ceza olcak! hee ille de intikam diyorsan onlara iyi davran bu onlara en iyi intikam olucak yerimseniben

intikam alma duygunu çok iyi anlıyorum canım hemen hemen bende böyle bi olay yaşadım ve onlarla düzgün bi şekilde konuşup iletişimimi kestim...
bence intikam kötü bişey onlar sana bişey yapmıosa bırak kalsın öyle sana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın bak ne güzel arkadaş çevrende varmış şimdi.. eğer sen onlardan intikam alırsan bu arkadaş çevrenide kendini yanlış tanıtıp onlarıda kaybedersin... sana bi zararları yoksa elleme onlar kendi zavallığıyla takılsınlar... hem artık onları da sevme senin psikolojini alt üst eden insanları ne sev ne de nefret et sadece takmamaya çalış intikam işini de unut o şeytanın işi .. onlardan intikam alarak onlara benzeme! sessiz kaL bu onlara en büyük ceza olcak! hee ille de intikam diyorsan onlara iyi davran bu onlara en iyi intikam olucak yerimseniben
ablam işte budur yaa ben aylardır böle bi cvp bekliyordum yaa çok sevindirdin beni Allahta seni sevindirsin...bana bu cvbı veren sendin çünkü aynı şeyi yaşamışsın beni analdığın için tşkler...:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ablam işte budur yaa ben aylardır böle bi cvp bekliyordum yaa çok sevindirdin beni Allahta seni sevindirsin...bana bu cvbı veren sendin çünkü aynı şeyi yaşamışsın beni analdığın için tşkler...:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Rica ederim cnm ne demek :1hug: ben sadece sana düşüncelerimi söyledim yerimseniben Umarım herşey yoLuna qiReR meLekLer yanında oLsun kaydirigubbakcemile4

Ataol Behramoğlu'nun bir şiirinde diyor ki:
Yıllar sonra öğrendim ki...
Öğrendim ki...
Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız.
Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz,
Gerisini karşı tarafa bırakırsınız.
Öğrendim ki...
Güveni geliştirmek yıllar alıyor,
Yıkmak bir dakika.

Daha çok gençsin kimbilir neler göreceksin. Ben de gencim senin kadar olmasa da kimbilir daha neler göreceğim. Ama sen önüne bak işine gücüne bak. Bırak bu işleri... Kendini de kimseyi sevdirmeye zorlama. Bunlar bak en fazla bir iki yıl sonra çocukça gelecek gülüp geçeceksin. :kahve:Dersine bak, ışine gücüne bak...Dünyada herkes üzerine düşeni yaparsa sorun kalmaz. Sana tavsiye aç bu şiiri oku. Adı "öğrendim ki..." Çok ders alırsın. Bir de alınma darılma ama bu arkadaş yerine "arki" kelimesini de bırak bence lisede okuyorsun. Eminim çok güzel türkçe konuşuyorsundur... Hadi kendine iyi bak..:teselli:

peki anladım hepinize sonsuz öpücükler=))))))))))(o şiiride hep okuyacağım)=)

bende lisede okuyourm ve bizde 3 küşü taklıyorz.bizimde sevmediğimiz kişiler var ve bizxim aramızı bozmaya çalışanlarda var.ama biz hiçbirine aldırmıyorz eğer senn arkadaşlarında gerçektn arkdş olsaydı seni bırakmazlardı başkalarına inanmazlardı...

ben senn yernde olsam aldırmazdım..zatn ilerde ynna gelicekler hatalarını anlayp... üzme kendini boşver.bu sayede kim arkadaşn kim değil anlmş oldn..

ewet çok doğru bu devirde babana bile güvenmiceksin ztn!!!

Back
X