Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu nedir bilemiyorum? Çok rahatsızım............
- Konu Sahibi Molia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU2
Ziyaretçi
onun haklı oldugunu, mantıklı davrandıgının farkındayım tatlışım, ama ben de şunu istiyorum, görüşmek konuşmak, onun eskisi gibi aramasını mesaj olayını falan geri istiyorum destek istiyorum madem ikimizde zor durumdayız. ama işte onun ne eskisi gibi aramaya imkanı var ne de mesaj cekmeye(mesaj cekmekten nefret edıyor hatta), şeytana uyma, kendine bak sorun yaratma aramızda yok yere diyor ama işte beni de pek anlayamıyoru çünkü onun da kafası meşgul, aileden gelen çalış baskısı, her şeyden uzak kaldık vallahi, ama bakalım sadece şu sınav bitsin, işe mi gireriz naparız zaman gösterecek, cunku bazen düşünüyorum da sanırım bu kadar anlayışlı birini bulamam diyorum ama gün geliyor gıcık oluyorum ona, ben de napcagımı şaşırmış durumdayım
bak bebeğim sende herşeyin farkındasın.ama biz bayanlar yokmuyuz biz bayanlar işte hep ilgi isteriz heran yanıbaşımızda olsun görelim isterizz.. bekle bebğim şu sınav stresini at ve oda işe girsin biran önce, bak ailesinden yana belliki huzuru yok bence ona sen destek vermeli şu zor zamanlarında yanında olmalısın..
[
kaydirigubbakcemile5 iyi demişsın alemsın valla
kaydirigubbakcemile5
bak bebeğim sende herşeyin farkındasın.ama biz bayanlar yokmuyuz biz bayanlar işte hep ilgi isteriz heran yanıbaşımızda olsun görelim isterizz.. bekle bebğim şu sınav stresini at ve oda işe girsin biran önce, bak ailesinden yana belliki huzuru yok bence ona sen destek vermeli şu zor zamanlarında yanında olmalısın..
Belinaycım, biliyorum bu günler geçecek, cefa oLmadan sefa oLmaz derler.. Bu sözle kendimi avutuyorum.. Ha ileride ayrıLık yaşanır da pişman oLur muyum orası Allah kerim.. Allah göstermesin diyorum Böyle bir şeyi asla yaşamak istemem, çünkü günLerimiz değerli, dünya fani.... Beklemeye alıyorum simdilik kendimi, yeni gelişmeLerle karşınızda olacağımmmmm sengözlerimebaksanab
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı bitanemm...
sağol cnmcm hayırlısı.......
herkese yorumları ve destegii için teşekkürlerrr Şeniz
Kpss çalışıyorsun anladığım kadarıyla ...
Tatlım bak bu yıl ağustos ta 15.000 kişi alacaklarmış ... Bunu düşün motive ol , az rakam değil ...
Sen iş bulur , çalışırsan her şey daha farklı olacak , tahammül sınırların daha farklılaşacak, kafandaki en
önemli sorunu halletmiş olmanın verdiği mutlulukla sevgiline de huzur vereceksin ,ilişkiniz bambaşka
olacak...
Maddiyat şu zamanda her şey olmuş... ılişkiyi etkiliyor , evliliği etkiliyor, çocuk planını etkiliyor, gülmeyi
bile etkiliyor yahu... ıki tane işi olmayan genç de birbirini sevince yazdıkların gerçekleşiyor. :çok üzgünüm:
Sabır , azim , çalışma ve inanç ... Senin şimdi bunlara ihtiyacın var...:teselli:
Hadi kalk pc başından hemen ders başına ... Marş marş a.s.
Tatlım bak bu yıl ağustos ta 15.000 kişi alacaklarmış ... Bunu düşün motive ol , az rakam değil ...
Sen iş bulur , çalışırsan her şey daha farklı olacak , tahammül sınırların daha farklılaşacak, kafandaki en
önemli sorunu halletmiş olmanın verdiği mutlulukla sevgiline de huzur vereceksin ,ilişkiniz bambaşka
olacak...
Maddiyat şu zamanda her şey olmuş... ılişkiyi etkiliyor , evliliği etkiliyor, çocuk planını etkiliyor, gülmeyi
bile etkiliyor yahu... ıki tane işi olmayan genç de birbirini sevince yazdıkların gerçekleşiyor. :çok üzgünüm:
Sabır , azim , çalışma ve inanç ... Senin şimdi bunlara ihtiyacın var...:teselli:
Hadi kalk pc başından hemen ders başına ... Marş marş a.s.
Olsun tatlım Kpss miş Lisans mış vız gelir tırıs gider... Sen yeter ki çalış , başarırsın !
Erkek arkadaşını görmedim etmedim ama tuttum , senin vukuatından sonraki tepkisi gerçekten takdir-e şayan yerimseniben
Eminim sorunlarınız (maddiyat özellikle) düzelince o da eski haline dönecek , demedi deme :teselli:
Erkek arkadaşını görmedim etmedim ama tuttum , senin vukuatından sonraki tepkisi gerçekten takdir-e şayan yerimseniben
Eminim sorunlarınız (maddiyat özellikle) düzelince o da eski haline dönecek , demedi deme :teselli:
Olsun tatlım Kpss miş Lisans mış vız gelir tırıs gider... Sen yeter ki çalış , başarırsın !
inş. canikom inş...... :1rolleyes: