• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl arkadaşlık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence biraz bekle her neyse artık problem biraz sinirleri yatışsın daha sonra git konuş.başka ne diyebilirim.olmadı yapacak bişey yok.dünyada tek insan onlar değil,dünya onların üzerine kuruluda değil.sen kendini derslerine ver.geleceğin daha önemli.bak dün varlardı ama bugün yoklar.insanoğlunu anlamak zor heleki kadınları:delphin:

haklsıınızda onsuz bana hayata harammmmmm ben şu an sessizce bekliyorum..çevremdekiler sen haklsıın onlarla takılma falan diyolar ama et bu turnaktan ayrılırmı hiç manyak bi şekilde bağlıyım onlara siz bana çare verin ne yapmalıyım sessiz durmaktan başka okulda takılacağım başka kzıda yokki okulumuz yeni olduğu için toplam 40 kız var hiçbiri bana göre diil

canımm onlar senii böyle yanlızz bırakmışş sen hala et tırnakdan ayrılır mı diyosunn onlar ayırmış seni bakk bırakk yaa sende kendine yeni arkadaşlar bull evet ç.ok zor biliyorum ama yapmak zorundasınn mutlaka vardır arkadaş olabileceğin birileri

haklsıınızda onsuz bana hayata harammmmmm ben şu an sessizce bekliyorum..çevremdekiler sen haklsıın onlarla takılma falan diyolar ama et bu turnaktan ayrılırmı hiç manyak bi şekilde bağlıyım onlara siz bana çare verin ne yapmalıyım sessiz durmaktan başka okulda takılacağım başka kzıda yokki okulumuz yeni olduğu için toplam 40 kız var hiçbiri bana göre diil

biraz sabret sonra git konuş.neden böyle davrandıklarını sor.n'aptını sor.mantıklı cevapları olmazsa boşver gitsin yaaa takma kafana.

benim kardeşimde çok önem verdi arkadaşlarına.anlatmaya çalıştık olmadı anlamadı.ona 1 yılına mal oldu.sınıfta kaldı.zaman insanın en değerli şeyidir.1 sn boşver onu 1 saliseni geri getiremezsin canım.o değerli vaktini bunlara harcama.hiç düşünme deiyorum ama dersinden edersin kendini.büyütme bu kadar boşver.okul biter herkes kendi yolunu çizer.

sen onlara kafa yorarken bakmışsın onlar gitmiş sen yerinde sayarsın.üzülmeni anlıyorum ama emin ol daha ne arkadaşlıklar kurarsın.

İlköğretimsiniz galiba :))bu kadar komik bi dert daha yok yok:)))

ne güzel lise çağında guruplaşmışsınız
üstelikte anlamadığım derece çapraşık ilişkilere sahipisniz
açıkca söyleyeyim konu nedir ben pek anlayamadım anlayan varsa anlatsın
guruplaştığınızı habire birbirinizin arkasından attığını falan filan çıkardım şu yazdıklarınızdan
daha yaşınız küçük olur bu yaşta böyle şeyler
sen bırak guruplaşmayı arkadaşlarının attığı kazıklarıda geleceğine yatırım yap olur mu

hayır!!!! anlamışsın yine anlamışsın açayım o zaman
bak diyorum ki bırak guruplaşmayı arkadaşlarının attığı kazıklarıda diyorum
geleceğine yatırım yap
önemsiz şeyler bunlar uğraşma bunlarla derslerine bak sen
bu yaşlarda olur böyle şeyler çok üstünde durma
yaşın küçük daha diyorum
anlayabildin mi canım

ay buna cevap vermeden geçemeyeceğim..
"da" yı bitişik yazdığınız için arkadaş yanlış anlamış, siz de bir de üstüne kızcağıza anlamadı muamelesi yapmışınız kaydirigubbakcemile3

ay nasıl insanlar var ya,,ben başkasının yanında küfürlü konuşmaya bile utanırım..ki yaşlar da küçükmüş hani

İlköğretimsiniz galiba :))bu kadar komik bi dert daha yok yok:)))

Canım çocukluğumuzu veya ergenliğimizi o kadar çabuk unutuyoruz ki onların hayatında arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu ve neler kattığınının önemini kavrayamıyoruz.Bırakalım o dönemlerinin gereğini yaşasınlar zaten bu yaşta da kaynana ,koca,geçim derdi olacak hali yok.
Hem her zaman söylerim herkesin derdi kendine büyük küçümsemek daha komik geldi bana.

off ya buda hayat mı...ama kendime yeni biarkadaş buldum galiba:):) ama onların sınıftaki iğneleyic lafları zoruma gidiyor..ben sessiz kalmaya devam ediyorum...bakalım zmn ne gösterecek...

Kızlar yeni bişi düşündüm bunu bana bi arkim tavsiye etti..Dedi ki çevreni genişlet onalrda snaa dönerler dedi doğrumu sizceee???

evet çevreni genişlet ama onlar sana döncek diye değil sürekli

sürekli onları düşünmekten vazgeçip yeni arkdaşlar edin diye

güzelim seni düşünmeyeni neden bu kadar düşünüyosun biraz topla kendini

hayat onlardan ibaret değil

sizde haklısınız ztn bugün çok iyi biriyle arkadaş oldum:):)))))ama diğerlerinide unutamam sonuçta kardeş giiydik onalr aban dönecekler şimdi sizden rıcam çevremi nasıl genişletebilirim yardımcı olurmusunuz insanalra ansıl davranayım????sizler büyüklerimsizi el uzatın bana lütfenn Allah şimdiden razı olsun...!!!!

hadi kızlar bastırın cevapları bekliyorum:):):):)

Kendin gibi davran doğal ol,sırf çevreni genişletmek için yaklaşma insanlara ,iyi niyetli ol.yerimseniben

Kendin gibi davran doğal ol,sırf çevreni genişletmek için yaklaşma insanlara ,iyi niyetli ol.yerimseniben

emin ol ki ben bunu içten yapıyorum gerçekten insanalra değer veriyorum zmnında o kızlar için okuldaki çok kişiyi kırdım...ve şimdi hep arkamdalar sağolsular...gerçektende iyi niyetliyim:):):)

çok fazla karışık yaaww birincisi ikincisi üçümcüsüüü:bbo:amerikan yapımı gençlik filmleri gibi...ponpon kızlar ve diğer tarafta kötülerr....aklım karıştı wallaakafamçokkarıştı

yaa arkadaşlar 2 ay oldu düzelen bişi yokk...benim arkadaşalrımm o kızla takıldıkalrından beri çok bozuldularrr artık napıcamı bilmiyorum

aman be güzelim boşver inan ki hiç önemli değil bunlar
anlaşabildiğin bi kişinin olması bile yeter
neden başka şeylerle ilgilenmiyorsun
okulun tiyatro dans grupları falan oluyor bu tarz şeyler yokmu okulunuzda
derslerinle ilgilen, sosyal aktivitelerle ilgilen
inanki okuldan mezun olduktan sonra kimse dönüpde yüzüne bakmıyor
bi kaç kişi kalıyorsun
ben ortaokuldan 6 7 arkadaşımla görüşüyorum ailece
o da aynı mahalledeydik de çok samimiydik ondan
diğerlerinin yüzünü bile unutuyorsun sokakta görünce tanıyamıyorsun
boşveeer boş işler bunlar sen derslerine bak