• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garanti Bankası'ndan Bonus kredi kartı olanlar, dikkat!

komisyon derken neyi kastettiniz? hani 6 ayda kestiler parayı, faizsiz geri ödediler mi demek istediniz? bize bu ay geri ödeyecekler de...

Neden alamadınız? Başvuru sırasında imzalamış mısınız, fark etmeden? Ellerinde imza ya da telefon kaydı olmadığında ödemek zorundalar!

hesap açımında sözleşmelerinde varmış.. :( ayrıca bir poliçe imzalamadım çünkü

Bende garant bankasında kendime kart güvencesi yaptırmıştım bana bu teklifi önerdiklerinde üstüne basa basa bunu her iki durumda yani işten çıkma yada çıkartılma durumunda da geçerli olup olmadığını sormuştum ve bana ısrarala evet doğru anladınız dediler hatta sonra bi kez daa arayıp teyit aldım ... yani benim anladığım şuydu ben işten çıksamda çıkartılsamda aylık ödediğim sigorta tutuarları nedeni ile ki bu tuttar kart limitnizin %1 kadar sizin bütün kart borcunuzu banka kapatıyor daha sonra herhangi br talebi olmuyor 5 ay sonra ben işten çıktım ve banayı aradım bana bu sefer işten kendi isteği ile çıkanlar değilde çıkartılanları kapsadığıklarını söylediler ben ısrarla bana bu şekilde bilgi veildiğini böyle olduğunu bilseydim böyle bir sigoratı kabul etmiyeceğimi söylememe rağmen dinlemediler ve beni şiayet kısmına aktardılar müşteri şikayet kısmında çok saygıdeğer temsilci bey (ukla ) tab bende carlıyorum bi yandan kaltı bana dediki bikerem mantıklı düşünü herkes ozaman bu sigortayı yaptırıp işte kendi isteği ile çıkar ve bizde böyle bir yükün altından alkamayız dedi bende dedimki sende ozaman biraz mantıklı düşün ben zaten işten çıkartılmış olsaydım tazminat +işsilik parası alacaktım niteim sizin kart borcumu ödeme güvencesinede ihtiyacım olmazdı tüketici tarafından düşünemediğiniz her halinizden belli oluyor dedim :kızgın: ses kayıtlarının dinlenmesini söyledim i tarihi ile de hatırlıyorum bana 1 hafta sonra mail geldi güya dinlemişler böyle bişi söylememişlermiş nerden bileyim ben dilediğini .... hepsi dolandırıcı başkada bişi değil ... paylaşmak istedim belki sizede denk gelir bilginiz olsun ..

Back