- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.676
-
- Konu Sahibi tabularasaa
Curly girl metodu arkadaşım. Ahhaha herkese yazcam. Youtube da bizevdeyokuz kanalından izleyebilirsin duygunun videolarını.Benim saçlarımda dalgalı yıkayıp uyudugumda sabahları zaptedemiyorum her buklrsi ayrı takılıyor o yüzden topluyorum hep öneriniz var mi
İsananın göz çevresi kremi ve serumu var, 40-60 yaş diyor ama kremlerin üzerindeki yaşlar fasa fiso biraz :))) içeriğine bakmak lazım ve içeriği epey güzel yaşlanma karşıtı aktifler var içinde retinol gibi. Rossmana gittiğimde kremini almıştım ama şimdi olsa serum alırdım onun içeriği daha güzel çünküBu arada konuyu bende takipteyim arkadaşlar temiz içerikli bir göz çevresi bakım kremi öneriniz olursa sevinirim
Doktorlar belli markaları katalogdan işaretleyip verip geçiyorlar. Ceradolin hem yüz hem de vücut için çok güzel losyonlar yapıyor yıllarca kullandım. Hem içeriği kaliteli hem de türk markası.Geçen yıl gittiğim cilt doktoru öyle bir ürün önerdi, eczaneye gittim önüme koydukları 100mg nemlendirici 400 tl idi, adını hatırlamıyorum şimdi.Dermokozmetik ürünleri cidden çok pahalı, adam o kremi vücudum için verdi, 100mg krem kaç gün gider ki :)))şimdilik niveaya devam ediyorum, çok soğuklarda hindistan cevizi yağı ile desteklemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Benim saçlarımda dalgalı yıkayıp uyudugumda sabahları zaptedemiyorum her buklrsi ayrı takılıyor o yüzden topluyorum hep öneriniz var mi
Ben temizliğime çok dikkat ederim, cilt bakımımı rutin olarak yaparım, ellerim biraz bakımsız kalıyor evde işim gücüm hiç bitmediğinden ona üzülüyorum birazkıl, tüy vs çok özenliyimdir.
Ayağımdaki bir rahatsızlık sebebiyle çok çok özel günler dışında topuklu vs giyemiyorum, çoğunlukla düz, spor hatta rahatsızlığıma göre seçilmiş ayakkabılar tercih ediyorum.
Kıyafette de hiç sıkıntıya gelemem, toplantılar vs tamam ama onun dışında hep basic , rahat şeyler giyerim.
Saçlarım da dalgalı , dağınık.
Kendimi çoğu zaman paspal hissediyorum.
Bu da böyle çocuk gibi geziyor mu diyor insanlar acaba arkamdan merak ediyorum
Fiziğim falan hiç fena değil ama şu kıyafet işini tam çözemiyorum ya nasıl giyiyorsunuz gıyır gıyır bluzları falan günlük hayatta? Ya da kumaş pantolon? Kırışınca çöplük gibi olmuyor mu, benimkiler kırışıyor mesela siz nasıl jilet gibi geziyorsunuz? O tarz giyindiğimde kendimi paket gibi hissediyorum, emniyet kemerini bile takamıyorum iz yapar kötü görünür diye. Bir de terletiyor beni o kıyafetler. Bu sebeple zorunlu zamanlarda giyiyor onun dışında bir kot bir tişörtle geziyorum hep.
Ben kamudayım ama inan giyinemiyorum öyle ya, jilet gibi kıyafetler hiç benim tarzım değil. Görüntü şık oluyor da yok yani mengeneye alınmış gibi her hareketim kısıtlanıyor. Ama dışarıya bakıyorum millet çarşı pazar gezmeye bile şıkır şıkır gidiyor, durdurup sorasım geliyor nasıl rahat ediyorsunuz ulen nasıııııl diyeAy bir tek kamuda calisirken boyle giyiniyordum. Simdi giyindigim hic bir urun utuye ihtiyac duymuyor kurutucu kullanildiginda.
Kisin diz ustu kislik elbiselere bayiliyorum, altina kulot ya da tayt, ustune hirka, super rahat ve bence sik. Pantolon da giyeceksem rahat olacak, bedenim fitken bir beden buyuk giyip keyfine varirim, ama aksi durumda nasil olsa vericem kilo deyip dasdaracik alirim, ne rahat ederim ne hos olur, cok sacma ama oylem
Ben kamudayım ama inan giyinemiyorum öyle ya, jilet gibi kıyafetler hiç benim tarzım değil. Görüntü şık oluyor da yok yani mengeneye alınmış gibi her hareketim kısıtlanıyor. Ama dışarıya bakıyorum millet çarşı pazar gezmeye bile şıkır şıkır gidiyor, durdurup sorasım geliyor nasıl rahat ediyorsunuz ulen nasıııııl diye
Tamam haşortmanla gezmiyoruz ama konfor çok önemli benim için
O kadar bensiniz kiBen temizliğime çok dikkat ederim, cilt bakımımı rutin olarak yaparım, ellerim biraz bakımsız kalıyor evde işim gücüm hiç bitmediğinden ona üzülüyorum birazkıl, tüy vs çok özenliyimdir.
Ayağımdaki bir rahatsızlık sebebiyle çok çok özel günler dışında topuklu vs giyemiyorum, çoğunlukla düz, spor hatta rahatsızlığıma göre seçilmiş ayakkabılar tercih ediyorum.
Kıyafette de hiç sıkıntıya gelemem, toplantılar vs tamam ama onun dışında hep basic , rahat şeyler giyerim.
Saçlarım da dalgalı , dağınık.
Kendimi çoğu zaman paspal hissediyorum.
Bu da böyle çocuk gibi geziyor mu diyor insanlar acaba arkamdan merak ediyorum
Fiziğim falan hiç fena değil ama şu kıyafet işini tam çözemiyorum ya nasıl giyiyorsunuz gıyır gıyır bluzları falan günlük hayatta? Ya da kumaş pantolon? Kırışınca çöplük gibi olmuyor mu, benimkiler kırışıyor mesela siz nasıl jilet gibi geziyorsunuz? O tarz giyindiğimde kendimi paket gibi hissediyorum, emniyet kemerini bile takamıyorum iz yapar kötü görünür diye. Bir de terletiyor beni o kıyafetler. Bu sebeple zorunlu zamanlarda giyiyor onun dışında bir kot bir tişörtle geziyorum hep.
Ben yves rocher nin sebo vegetal serisini kullanıyorum. Normalde serum ve nemlendiricisini de kullanıyordum sabahları ama öyle olunca özellikle serum çok çabuk bittiği için sabahları jel ve tonikten sonra papatya özlü kızarıklık giderici kremlerinden almıştım onu kullanıyorum.Ay hangi seri o bize de desenize
Bakım işini bırakma nedenim hic fark olmayışı idi benim icin. (Karantina öncesi her gun ayni şekilde toniğinden kremine yuz masajina goz kremine kullanirdim sonra bıraktım baktim her sey aynı bidaha başlamadım..)
Kot süper değil mi ya, kırışma derdi yok, hareket kısıtlılığı yok, tişörtle de güzel oluyor gömlekle de. Üzerinde hiç kot görmediğim bir tanıdığım var mesela, çok merak ediyorum hayattan nasıl zevk alıyor acaba diyeO kadar bensiniz kiben de çoğunlukla kot tişört giyerim, diğerleri terletiyor. Bazı arkadaşlarım bluzlar, elbiseler giyer makyaj yapar gelirler. Nasıl üşenmiyorlar ya diye içimden geçiririm hep
Bu doğru mu ya, gerçekten yüze sürülen kremler, göz altına da sürülebilir mi? Güneş kremi mesela?Göz kreminin gerekliliği kişiye göre değişen bişey, mesela benim cildim zaten çok kuru olduğundan kullandığım besleyici kremler gözüme de yetiyor ayrı krem kullanmıyorum. Zaten göz kremi dedikleri yüz kreminin yoğun içeriklisidir. Siz yüzünüze sürdüğünüz ürünü göz çevresine de deneyin, gerekirse iki kat geçin, eğer sürünce kuru değilse orası yetiyor demektir ayrı krem almanıza gerek yok. Ama hala kuruysa ayrı krem alırsınız sonra.
Ya kesinlikle öyleKot süper değil mi ya, kırışma derdi yok, hareket kısıtlılığı yok, tişörtle de güzel oluyor gömlekle de. Üzerinde hiç kot görmediğim bir tanıdığım var mesela, çok merak ediyorum hayattan nasıl zevk alıyor acaba diye
Ben love Planet markasının murumuru şampuanı kullanıyorum. Bir de syoss durulanan krem, şekillendirme için de otacı orta-sert jel. Siz?İyi araştırın. Ben en son a...1 den normalde 50 60 TL olan şampuanı 30 TL ye aldım. Keza şekillendiricimi de indirimden almıştım. Bunlar uzun vadeli tüketim ürünü olduğu için ürünlerinizin bitmesine bir kaç ay kala indirim takip etmeye başlarsanız bütçeniz çok sarsılmaz.