• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ayaklarım ağrıyor

Emily19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
452
400
33
Merhaba. Benim sürekli ayaklarım ağrıyor bilek kısmım. 1.63 boyum var ve 70 kiloyum . Babam ayakların vücudunu taşıyamıyor diyor ama yatıp dinlensem de geçmiyor ağrısı . Ellerim ve ayaklarım vücuduma göre küçük kalıyor. Çok stresli günlerden geçiyorum, psikolojik mi yoksa bir sıkıntı mı var anlamıyorum. Bunu yaşayan varmı ? Evet doktora gitmeyi de düşünüyorum.

Varis sorununuz var mı bilmiyorum ama aklıma ilk o geldi. Çok ağrı yapar ayak ve bacaklarda.

Merhaba. Benim sürekli ayaklarım ağrıyor bilek kısmım. 1.63 boyum var ve 70 kiloyum . Babam ayakların vücudunu taşıyamıyor diyor ama yatıp dinlensem de geçmiyor ağrısı . Ellerim ve ayaklarım vücuduma göre küçük kalıyor. Çok stresli günlerden geçiyorum, psikolojik mi yoksa bir sıkıntı mı var anlamıyorum. Bunu yaşayan varmı ? Evet doktora gitmeyi de düşünüyorum.
Yıllardır çekiyorum o ağrıyı, yarım düz tabanım belki sizdede böyle bir sorun vardır, 70 kilo ayağın taşımayacağı bir kilo değil

Bir ortopedi doktoruna danışman gözükmen gerekiyor altında yatan sebepler olabilir

d3 degerleriniz düşük olabilir bende de ayak agrisi asabiyet yorgunluk vs yapmisti

Doktora gidin tam kan sayiminiza baktırin.çoğu zaman magnezyum eksikliğinden kaynaklanır ağrı. Eğer sorun varsa ilaç verirler en azından.
Ben de bir yıl önce çok çektim ayak ağrısı. İlaç verdi doktor onunla hafifledi. Bir de bol bol maden suyu içtim.

Vitaminlerinize baktırın mutlaka.
Düzenli hareket ediyor musunuz?

Ayakkabınızı değiştirin eğer kan değerleriniz falan normalse tabi.. dizim bile agrıyordu ta ki ayakkabımı değiştirene kdar marka vermek yasak sanırım özelden yazabilirim isterseniz

akşam eve gelince ılık su, ingiliz tuzu veya süt, ılık su dolu leğene(evet, leğen) ayaklarınızı koyun,
bir güzel rahatlar yumusar..
yağlarla ayaktan diz kapağına doğru bastırarak masaj yapmanız da iyi gelecektir.
olmadı bi görünüverin doktara, gecmis olsun.

Back