- 2 Aralık 2024
- 6
- -4
- Konu Sahibi dollymolly
tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim