sürekli arayan eski sevgiliye ne yapmak lazım

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar ben 4 yıl önce bi çocuğa karşı çok büyük hoşlantı duydum sonra bi adım attı ve tanıştık konuştuk hatta doğru düzgün sevgili bile olmadık süre görüştük ardından eski sevgilisiyle ayrı olmadığını duydum birinden hemen görüşmeyi kestim. hergün geldi evimin önünde sabahladı mesajlar çiçekler kesinlikle öyle bir şey yok dedi ve ben ilk kez birinden bu kadar çok hoşlanıp ardından üzülmüştüm. eğer ona bi şans versem bunun hep kafamda bi soru olacağını düşündüm ve reddettim. sonra tesadüfen internette eski kız arkadaşıyla sarmaş dolaş resimlerini gördüm. benim şu an 3 yıllık bi ilişkim var. bu çocuk bunu bildiği halde sürekli mesaj atıo arkadaşları msj atıyo erkek arkadaşım görse benim onunla görüştüğümü zannedicek arama beni diyorum ağzıma geleni sayıyorum yine arıyor. erkek arkadaşıma söylesem niye daha önce demedin diyecek napsam hattı mı değiştirsem bilemiyorum ki bi şekilde ulaşıyor bu yapıştı kaldı üstüme

hattını değiştir
çok güvendiğin kişiler dışında kimseye verme
ben öyle yaptım kimse huzurumu kaçıramıyor :34:

Bence sevgiline söylemekte fayda var.
Neden daha önce söylemedin derse vazgeçeceğini sandım ama vazgeçmedi bende sana bıraktım dersin.
Başka birinde duyarsa daha kötü olur.

Sevgilin tesadüfen o mesajları görürse büyük olay çıkar söyleyeyim. O yüzden başka şekilde öğrenmeden sen anlat. Belki erkek erkeğe bir konuşma yaparlar. Hem çocuk saçmalıyor tamam da arkadaşlarına ne oluyor? Niye numaran herkeste? Hattını değiştirmek ve sadece yakınlara vermek çözüm olabilir, ama olmayabilir de. Bazen en güvendiğin kişiler bile yanıltabiliyor. Ne malum yeni hattının da yayılmayacağı? Ben olsam belki ileri götürür ve buna devam ederlerse savcılığa şikayet edeceğimi söylerdim. Hatta devam ederlerse belki de hakkaten şikayet ederdim.

çocuk çok lakayit bir çocuk. tehtidle uslanacağını sanmam taa tanımadığım arkadaşlarında bile numaram dolanıyor gerçekten çok rahatsız oluyorum en iyisi önce erkek arkadaşıma durumu anlatıp sonra hattımı değiştirmek. ondan da bi ton laf şimdi niye önceden haber vermiyosun diye amaan her durumda ben suçlu çıkcam :ssz:

Sn care erkek arkadasina soylersen iyi olur sonrasinda buyul olay v.s cikarsa problem olabilir baktin cozecegin bir sey degil o zaman sevgiline soyleyebilirsin .

En güzeli hattını değiştirip, sadece aile yakın akraba gibi insanlara ver numaranı.
Ulaşabileceğine inandığın, en ufak tereddüt ettiğin kimseye verme.
Ayrıca hat alırken, rehbere kaydedilmesin diye muhakkak belirt ki adın soyadından bulamasın yine.
3. şahıs her kim olursa olsun, ilişkinde huzur mutluluk varsa bunun bozulmasına sebep olmasın

Hattını değiştirmek en iyisi bence.
En azından msj atıp rahasız etmez bir daha.
Sevgiline de bence söyle sonra duyarsa daha kötü olabilir sorun olabilir yani

canım ilk yapacağın sey hattını değiştirmek.varsayalım ki tekrar bi şekilde buldu ve öğrendi numaranı asla cvp verme ona.istediğ kadar arasın mesaj atsın.bu zamanla azalacaktır.psikoloji ile ilgilenenler bilir.sevgilinede söyle yoksa tesadüfen mesajını görür falan daha kötü olur.madem 3yıllık güzel 1ilişkin var sevgilinde seni anlayacaktır o kadar güveni saygısı vardır sana karsı.ama ne olursa olsun cvp verme

Back
X