Sürekli akan gözyaşlarım

seldauxgxur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
126
1
96
42
İstanbul
Son bir senedir özellikle sabahları gözyaşlarım sürekli akıyor. Son aylarda oldukça şiddetlendi. Öyleki sabahları makyaj bile yapamıyorum.Bazen heriki gözümde bazen birinde... Buna benzer sorunlar yaşayanlar var mı aranızda.:roflol:

ben de günün her saati gözyaı akıyor.insanlar ağlıyorum sanıyor.kışın soğuktan,yazın güneştenn.
gözlerim yeşil olduğu için dr alerjik demiti gözlerin..öyleki güneş göözlüğü taktıım halde çok akıo gözlerim.nefret ediorm çünkü makyaj yapamıorm

Benimde gözlerim ela ama daha yeni bu kada çok akmaya başladı. Yıllardır nie akmıyodu ki. Kapalı bir ortamdaysam eğer genelde sabahları akıyor. Ama dışardaydam dediğin gibi durmadan herkes ağlıyo sanıyor möl möl bakıyo insanlar. Ben dr. gidicem en kısa zamanda

aynı dert bended var kızlar ozellıkle sabahları cok fazla akıyor bırde yenı bır olay oldu burnumu sıldıgım zaman goz pınarlarımdan hava ufuruyor bu olay benı korkuttu valla

Benimde gözlerim son günlerde hep akmaya basladı ve gözlerim yeşil ama gözlerin yeşil olmasıyla alerjiğin ne alakası var onu anlamadım yardım lütfen doktoramı gitsem?? senağlama

renkle bi alakası yok bence.benimkide kahverengi 2-3 yıldır felaket akıyor.gece gündüz.yaz kış demeden.insanlar ağlıyorum sanıyo her defasında sizinde dediğiniz gibi.ben gitmedim doktora ama benim dedemde göz tansiyonu vardı onda akıntı oluyodu.bizlerde dedem dolayosoyla 1. derece riskteyiz.sebep olabilirmi dicem ama tansiyonumda yok gerçi..

renkle şöyle alakası var ten rengi göz rengi açık olanlar insanlar daha alerjik bünyeye sahipler yani 10 tane gözü akan insanın 7 tanesi renkli gözlüdür.ayrıca göz tansiyonu ile kan tansiyonu aynı şey değildir.ikisi çok çok farklı şeyler birbirleriyle alakası yok.benim dedemde de göz tansiyonu var ve bende şiddetli göz atması var burnuma vuruo damarın atması.doktora gittim.bütün ölçümler yapıldı hiçbiey çıkmadı acaba gözyaşı kanallarım tıkalımı diye baktı doktor iğne vurdu göz pınarlarıma iğne batırarak ilaç verdi gözümden ve tıkalı falan değilmiş.en sonundada alerjik dedi bu akma.2 tane damla verdi.ömrümün sonuna kdar doğru düzgün makyaj yapamıcam(

kızlar benimde gözlerim şırıl şırılkaydirigubbakcemile3
ama benim sol gözüm diğerine oranla çok daha fazla ve 1 yıldan daha uzun bir süredir böyle sürekli damla damla akıyyor
ben kurum dr.umuza gösterdim
ve benim burnumu sıkınca sol gözümden basınçla birlikte yaş boşanıyor ve gözyaşının akması kesilince ıslık sesi çıkıyor gözümden
işteki arkadaşlarım dayanamadığı için gözterdim dr.umuza
çünkü çok komik oluyor:roflol:
ama makyaj yapınca akşama kadar sol gözümde birşey kalmıyor benimde
gözyaşı kanallarım tıkalı olduğu için öyleymiş
küçük bi operasyon gerekliymişfisfisfis
bende şimdi yana yakıla iyi bi dr. arıyorum
ben alıştım aslında pek zararı yok ama enfeksiyon kapma oranı yüksekmiş böyle durumlarda
sanırım o yüzden bazengözüm kaşınıyor ve iç kısmında iltihabi gibi bi sıvı oluyor bazen mikrop kapıyor sanırım:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar siizn çektiklerinizin aynısını hatta daha vahim durumlarını senelerce cektim..3 yıl boyunca yaş kış yagmur güneş demeden gözyası aktı..ilk onceleri tek gözümdeydi sonra iki gozumde de olmaya basladı...sabah yaptıgım makyaj oğlene doğru kayboluyordu..elim devamlı gözümdeydi..insanalrın aglıyormuusn sen sorularından nefret ediyordum...daha sonra gözlerimde sıvı capak gibi göz pınarının oldugu yerde akıntılar olmaya basladı..enkfeksiyon kapmıştı artık ama ben hala doktora gitmemiştim...derken birgün gözüm sancılar içinde şişmeye başladı ..şişti şişti kocaman oldu..herhalde arpacık çıkıyor diye düşündüm...o şişlik yaklaşık 2 gün boyunca sancıyla sürdü derkennn göz pınarımın altındaki deriden iltihap çıkmaya basladı...ondan sonra şişlik indi..hemen doktora gittim..göz kanallarım tıkanmış ..igne sokuyor ilk once ..tıkanıklıgın boyutunu anlıyor..iltihap kurusun ameliyat ederiz dedi...onca antibiyotik,göz merhemi.damla kullanmama ragmen 6 ay boyunca gecmedi ve ben o şekilde gezdim(( cünkü doktor iltihap kurumadan ameliyat yapmanın cok riskli oldugunu söyledi..artık canıma tak etti ve istanbula dünya göze gitmeye karar verdim..gider gitmez doktor hemen anladı zaten ..ertesi günü ameliyat yaparız dedi..eee iltihap var ama dedim..şişlik olup iltihap akmasaydı ameliyat yapamazdım dedi ..iltihabın çıkması iyi dedi..bir agzı kapalı boru düşün dedi ona su doldurusun dolunca tasar dedi..işte boyle seninki de dedi....ve ertesi günü ameliyatımı oldum...ister lokal istersen genel anestesi uyguluyorlar..ben korktugum için genel anestesi istedim..bir hafta sonra da dikişler alındı ve kurtulmuştum......fakat tek gözümden........:))))) tabi bunları yasarken diğer gözüm ameliyatlık olana gore iyiydi..ara sıra göz yası geliyordu...fakat aradan 14 ay sonra aynı belitiler obur gozumde de oldu..gözüm şişer şişmez iltihabın çıkmasını beklemeden hemen gittim tekrar dunya goze..benim doktorum iizndeymiş baska doktora yonlendirdiler... iyiki de yonlendirmişler bu doktordan cok cok memnun kaldım zaten kendisi proftu..oburu uzmandı...doktor şiş olan yere iğne soktu ve içindeki iltihabı aldı..çünkü deriyi patlatarak çıkamamıştı iltihap..doktorum demiştiki..eğer iltihabı alamasaydım ameliyat yapamazdım ..iltihabın kendiliğinden dışarı çıkmasını beklemek zorunda kalırdık demişti...ameliyatımı olmuştum ..birkaç kontrolden sonra bir hafta sonra dikişlerim alınmıştı...
şu anda allahıma cok şükür bir sorunum yok...bir arkadasım demişki..burnuma basınç uygulyınca goz pınarından hava cıkıyo demiş..bende de aynısı oluyo..profun ameliyat ettiği gözümden...ama benimki ameliyattan sonra oldu sanıırm o kanal baya bi acıldı:)))))hava bilem cıkıyo:))))
işte boyle kızlar... düşünün benim iki gözümdende ameliyat oldum ve cok rahat ettim...eger ameliyat yaptırmak isteyen olursa doktorlarımın isimlerini verebilirim..
hepinize gecmiş olsun....
not: bu arada doktor %90 bayanlarda ve yeni doğmuş bebeklerde göründüğünü söylemişti..nişanlım makyaja bağlamıştı(((( haklı da olabilir....

12 gundur sag gozum ıstemsız olarak akıyor yazdıklarınızı okudumda acaba benımdemı gozpınarımda tıkalı :gitme:

Arkadaşlar bende de çok oluyor ya.Gözümden yaş geliyo sürekli ve ben lens alcam sorun olur mu acaba?Doktora gittim alabilirsin dedii.Ama lens kullananlar yardım edebilir mi.Lens takınca ağlayınca falan ne oluyor?Kötü bişey olur mu?

kızlar benim de boyle sorunum vardı sürme kullanmıstm gecti belki bende boyle olmustur her bunyeye fayda eder mi bilmem sürme kirpikleri uzatıyor hemde ama gercek sürme olması lazım

Arkadaşlar ben de sabahları sürekli ağlıyorum, yaz kış farketmiyor. Son zamanlarda da gözlerimde kaşıntı, şişlik ve pullanma oluştu. Doktora gittim hem de özel göz merkezlerinden birine. Doktor sabahları gözlerimden yaş gelmesinin normal olduğunu söyledi, çoğu bayanda oluyor dedi, vücut kendini toparlamadan oksijen almadan dışarı çıkıyosun ondan dedi. Gözlerimin kaşındığını da söyledim. O konuda yapacak birşey yok böyle durumlarda göz makyajı yapma dedi. Bu mudur yani? Bunun bi tedavisi yok mu? Makyaja ara verdim, ama sürekli makyajsız gezecek halim yok ya makyaj yaptığım anda yine başlıyor kızarıklık, kaşıntı, şişlik. Başka bir doktora mı gitmeliyim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Ne önerirsiniz? Ameliyatlık hale gelmeden bi çaresini bulmak istiyorum.

Merhaba doktorunuzun adını öğrenebilir miyim ?

Ve hangi şubesinde olduğunu ? Annem yıllardır bu sorunla mücadele ediyor birde oraya gidelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…