merhaba arkadaslar siizn çektiklerinizin aynısını hatta daha vahim durumlarını senelerce cektim..3 yıl boyunca yaş kış yagmur güneş demeden gözyası aktı..ilk onceleri tek gözümdeydi sonra iki gozumde de olmaya basladı...sabah yaptıgım makyaj oğlene doğru kayboluyordu..elim devamlı gözümdeydi..insanalrın aglıyormuusn sen sorularından nefret ediyordum...daha sonra gözlerimde sıvı capak gibi göz pınarının oldugu yerde akıntılar olmaya basladı..enkfeksiyon kapmıştı artık ama ben hala doktora gitmemiştim...derken birgün gözüm sancılar içinde şişmeye başladı ..şişti şişti kocaman oldu..herhalde arpacık çıkıyor diye düşündüm...o şişlik yaklaşık 2 gün boyunca sancıyla sürdü derkennn göz pınarımın altındaki deriden iltihap çıkmaya basladı...ondan sonra şişlik indi..hemen doktora gittim..göz kanallarım tıkanmış ..igne sokuyor ilk once ..tıkanıklıgın boyutunu anlıyor..iltihap kurusun ameliyat ederiz dedi...onca antibiyotik,göz merhemi.damla kullanmama ragmen 6 ay boyunca gecmedi ve ben o şekilde gezdim
(( cünkü doktor iltihap kurumadan ameliyat yapmanın cok riskli oldugunu söyledi..artık canıma tak etti ve istanbula dünya göze gitmeye karar verdim..gider gitmez doktor hemen anladı zaten ..ertesi günü ameliyat yaparız dedi..eee iltihap var ama dedim..şişlik olup iltihap akmasaydı ameliyat yapamazdım dedi ..iltihabın çıkması iyi dedi..bir agzı kapalı boru düşün dedi ona su doldurusun dolunca tasar dedi..işte boyle seninki de dedi....ve ertesi günü ameliyatımı oldum...ister lokal istersen genel anestesi uyguluyorlar..ben korktugum için genel anestesi istedim..bir hafta sonra da dikişler alındı ve kurtulmuştum......fakat tek gözümden........:))))) tabi bunları yasarken diğer gözüm ameliyatlık olana gore iyiydi..ara sıra göz yası geliyordu...fakat aradan 14 ay sonra aynı belitiler obur gozumde de oldu..gözüm şişer şişmez iltihabın çıkmasını beklemeden hemen gittim tekrar dunya goze..benim doktorum iizndeymiş baska doktora yonlendirdiler... iyiki de yonlendirmişler bu doktordan cok cok memnun kaldım zaten kendisi proftu..oburu uzmandı...doktor şiş olan yere iğne soktu ve içindeki iltihabı aldı..çünkü deriyi patlatarak çıkamamıştı iltihap..doktorum demiştiki..eğer iltihabı alamasaydım ameliyat yapamazdım ..iltihabın kendiliğinden dışarı çıkmasını beklemek zorunda kalırdık demişti...ameliyatımı olmuştum ..birkaç kontrolden sonra bir hafta sonra dikişlerim alınmıştı...
şu anda allahıma cok şükür bir sorunum yok...bir arkadasım demişki..burnuma basınç uygulyınca goz pınarından hava cıkıyo demiş..bende de aynısı oluyo..profun ameliyat ettiği gözümden...ama benimki ameliyattan sonra oldu sanıırm o kanal baya bi acıldı:)))))hava bilem cıkıyo:))))
işte boyle kızlar... düşünün benim iki gözümdende ameliyat oldum ve cok rahat ettim...eger ameliyat yaptırmak isteyen olursa doktorlarımın isimlerini verebilirim..
hepinize gecmiş olsun....
not: bu arada doktor %90 bayanlarda ve yeni doğmuş bebeklerde göründüğünü söylemişti..nişanlım makyaja bağlamıştı
(((( haklı da olabilir....