How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Sürekli ağlayan ve emmeyen bebek?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
96
Sivas
arkadaşlar benim dayımın yeni bebeği oldu 2 aylık 10 gündür hiç susmadan ağlıyor ve emmiyor. öığlık çığlığa bağırıyor. gitmedik doktor hastane kalmadı. idrar yolu enfeksiyonu dediler iğne verdiler iğneleri bitti ama değişen bişey yok çok kötü. acaba neden böyle olur. başınıza geldimi hiç nolur bi fikir verin.:emir_bebek:

gaz olsa 10 gündür geçmez miydi ben bu konularda fazla bilgili değilim eğer gaz ise ne yapabiliriz?

gaz dönemi ilk 6 ay sürer,ilk 3 ay çok yoğun olur.Erkek bebeklerde çok yoğun oluyor gaz problemi.rezene çayı verilebilir iki çay kaşığı kadar.günde toplam 6 çay kaşığı verilebilir.milupa granül rezene çayı var.nurse harvey's sab simplex,zinco gaz ilaçları doktora danışarak kullanılabilir.ayağını sıcak tutun,sıcak su torbası koyabilirsiniz ayak ucuna(tabi çok kaynar olmasın ve kapalı olsun kontrol edin)karnına bebe yağıyla saat yönünde masaj da yapabilirsiniz.

çok büyük olasılıkla kolik bir bebek o yüzden gaz sancısıyla karışık krizler yaşıyordur çok zor Allah kolaylık versin 4,5 ay kolik halen devam eden gaz sıkıntımız var yaşadım biliyorum kolikse eğer saç kurutma makinası elektrik süpürgesi aspiratör sesleri sakinleştirebilir denemelerinde fayda var

kolik bebeklerin dış dünyaya alışamama korku sendromu malesef anne karnını aradıkları için krize giriyolar ve saatlerce ağlıyorlar

Kolik tanısı koyabilmek için şunlar olmalıdır

Tekrarlayan ağlama atakları

Ağlamaların haftada 3 günden daha sık olması

Günde 3 saat veya daha uzun sürmesi

Hayatın yaklaşık 3. haftasında başlayıp 3.-4.aylarda sona ermesi

Bebeğin büyüme ve gelişmesinin normal olması

Fizik muayenede bir sorunla karşılaşılmaması.

Teşhis genellikle ailenin ağlama şeklini ve durumu tanımlanmasıyla konur. Detaylı bir fizik muayene ile fıtık , barsak düğümlenmesi, gözde kıl olup olmadığına bakılmalıdır.

valla keşke haklı olmasam çok zor eğer emmek isteyip kendini geri ittiriyosa anne bebeği ayakta yürüyerek emzirmeyi denesin benim oğlumda biraz işe yarıyodu

o zaman malesef dediğimi denesin bi ihtimal bu çözümler her zaman ve her bebektede işe yaramıyo bu kolik denen şey sadece zamanı geçince bitiyo ve sadece bazı bebeklere sunulan öneriler işe yarıyo anne sakin olmak zorunda eğer olamıyosa bebeği bi başkası krize girdiği zaman kucağına alıp gezdirsin bazı bebekleri sallamakta işe yarıyo ayakta değilde battaniyeyle

slm benim karsı komsumun kızı olduu ve 1 yasına kadar sürekli ağladıı geceli gündüz 10 dk susardıı ve sonra yine aglardıı gitmedikleri dr kalmadıı ama şimdii iyi allaha şükürr
umarımm bişeyi yoktrrr

Offffff evet kolık o cnm ya...nakredusanın dedıĞı gıbı.benım oĞlumda kolıktı ve 4,5 ay sÜrdÜ.3.aydan sonra Şıddetı azalsa da ınsanı mahfeden bı sÜreÇ.o annenın yanında olun,destek olun.Çok zor Çoook...benım oĞlum 8 aylık olmasına raĞmen daha Üzerımden o kolık gÜnlerının stresını atabılmıŞ deĞılım ıan.kolıkle ılgılı eskı msjlara bakarsan Çok Şey bulursun.ben Çok topık aÇmıŞtım bu konuda.
24 saat ayaĞımızda salladık o sÜreÇte,fÖn makınası da ıŞe yaradı bıde.duyduĞumuz bÜtÜn gaz damlalarını ılacı denedık.bı sÜre ıŞe yarar gıbı oluyor sonra aynen devam.zamanı gelınce geÇer dıyolardı,kÜfÜr etmıŞler gıbı gelıyodu bana ama ÖyleymıŞ.zamanı dolmadan geÇmıyormuŞ.o zırlamalara alıŞacaksınız baŞka Çare yok cnm ya...

canım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. gerçekten annesi de çok zor durumda şimdi onu daha iyi anlıyorum. beklemekten başka çare yok ne yazıkki...

Back