• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan çocuk

elallnur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
5
1
1
25
Kızlar artık kafayı yıyecem 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri gece gündüz ağlıyor ağlamasa ığırdayıp duruyor benım kafam artık kaldırmıyor herseye ağlıyor duruyor ağlıyor oturuyor ağlıyor ben hayatımda böyle bır çocuk görmedim duymadımda doktora götürdüm arsız bu çocuk yapacak bisey yok diyorlar çatlıycam artık hani tövbe yarabbim de bazen kendımı atasım geliyor o kadar arsız bir çocuk gına geldı artık sadece yemek yerken ağlamıyor ondada mızmızlanıp duruyor Allah için ne yapmam lazım bana yardımcı olun lütfen

Arsiz bu cocuk ne demek ya? Boyle konusan doktoru degistirin oncelikle. Karni tok sagligi yerindeyken surekli aglayip mizildaniyorsa cani sikiliyor muhtemelen. Siz ev isi yaparken kenarda uslu uslu oynasin istiyorsunuz sanirim. 1.5 yas hicbir seyle uzun sure ilgilenemedikleri bir donem. Beraber ne kadar oyun oynuyorsunuz? Ne kadar disari cikiyorsunuz? Ekran veriyor musunuz?

Tek başınıza mı bakıyorsunuz ? Dışarı çikiyor musunuz ? Babasında sıkılıyor mu?

• Beğen
Reactions: Gao
Telefon asla almıyor televızyon beraber izliyoruz iş yaparken degıl hiç bir zaman durmuyor kaç doktora gittik hiç birşey çıkmadı 2. Çocuğum bu benım birde 5 yaşında kızım var tek kalmıyor ki sıkılsın o kadar ugrasıyprjm oyun bile oynanıyor ağlayacam diye
Arsiz bu cocuk ne demek ya? Boyle konusan doktoru degistirin oncelikle. Karni tok sagligi yerindeyken surekli aglayip mizildaniyorsa cani sikiliyor muhtemelen. Siz ev isi yaparken kenarda uslu uslu oynasin istiyorsunuz sanirim. 1.5 yas hicbir seyle uzun sure ilgilenemedikleri bir donem. Beraber ne kadar oyun oynuyorsunuz? Ne kadar disari cikiyorsunuz? Ekran veriyor musunu

Tek başınıza mı bakıyorsunuz ? Dışarı çikiyor musunuz ? Babasında sıkılıyor mu

Eşimde yardım edıypr hiç kimsede durmuyor heryere gidiyoruz her aktivite de gelıyor

Kızlar artık kafayı yıyecem 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri gece gündüz ağlıyor ağlamasa ığırdayıp duruyor benım kafam artık kaldırmıyor herseye ağlıyor duruyor ağlıyor oturuyor ağlıyor ben hayatımda böyle bır çocuk görmedim duymadımda doktora götürdüm arsız bu çocuk yapacak bisey yok diyorlar çatlıycam artık hani tövbe yarabbim de bazen kendımı atasım geliyor o kadar arsız bir çocuk gına geldı artık sadece yemek yerken ağlamıyor ondada mızmızlanıp duruyor Allah için ne yapmam lazım bana yardımcı olun lütfen
Aynısı bende de var 16 aylik oğlum her zaman degil ama uyanik olduğu zamanin 3/4 agliyor bazen delirme noktasına geliyorum esim de yardım ediyor 6 yaşında kızım var o da oynatıyor ama yok olmuyor çok bunaldım artik

Diş çıkarma döneminde olabilir doktora sorun isterseniz diş jeli verir pek önermiyorlar ama belki diş etleri acıyordur ondan huysuzdur azı dişi veya köpek dişi çıkıyor olabilir onların çıkması zor oluyor

Back
X