Paylaşacak kimsem yok, ve kendimi çok çaresiz hissediyorum. 25 günlük erkek bebeğim kolik ve sürekli ağlıyor. Bazen o kadar şiddetleniyor ki kızarıyor , rengi değişiyor. Ben onu susturamadıkça kendim de ağlıyorum ve bu kez de sütüm kesilecek diye korkuyorum. Kendimize zaman ayıramamaktan bahsediyoruz ya , benimki artık öyle bir hale geldi ki yemek su içmek hatta tuvalet ihtiyacım için bile saatlerce beklediğim oluyor. Eşim aslında çok destek oldu ilk günden beri, ama o da bunaldı artık. Koca gün bankada stresli bir çalışmadan sonra akşam evde sürekli ağlayan bir bebek, daha da kötüsü derdimizi anlatamadığımız ailelerimiz.
Sürekli olarak bebeğin aç olduğunu söylüyorlar, ama çok şükür sütüm iyi ve bebeğimin gelişimi de yolunda gidiyor. 25 günde 3 kez kilo kontrolüne gittik ve şuan 4 kiloyu geçtik. Kan ve kaka testleri yapıldı her şey yolunda..Ama kayın validem ısrarla bebeğin aç olduğunu ve mama da vermemiz gerektiğini söylüyor. çıldırmak üzereyim.
Onlar bir yana bebeğimi susturamıyorum. Zorla kucağımda uyutuyorum, ama 10 dk olmadan uyanıyor. Bebeğimi sakinleştirmek için ne yapabilirim, gaz için, rahat uyuması için....
Deneyimli anneler lütfen yardımcı olun
Bu arada bol sıvı tüketiyorum. Rezene, papatya, kimyon içiyorum. Gaz yapan süt ürünleri, baklagiller, narenciye hiç tüketmiyorum...
beyazgürültü diye bi site varmış arkadaşlar..en azından aspiratör başında ayaklarım ağrımıyo...tamam 5 dk uyuyo ama biraz olsun sakinleştiriyo, işine yarayan olabilir:)
Dün birinci ayımız doldu, aşımızı yaptırdık, doğumdan sonra ilk kez tartıldım ve başladığım yere gelmişim şimdiden..bu gidişle 0 beden günler yine yakın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?