- 27 Haziran 2009
- 570
- 23
- 32
-
- Konu Sahibi emreaydinfan
Şeker belirtisi olabilir ayrıca kilo probleminiz varmış tiroitlerinizede baktırın ama şekeride unutmayın.Kizlar çok büyük bir problem bu insanin. Sağlık problemi. Yemek yiyorum. Yarim saat geçiyor ve sanki ben hicbir şey yememisim gibi. Bunun sebebi ne olabilir lütfen bilen varsa destek olsun ona gore doktora gideceğim boyuma gore kilolu sayilirim 23 yasindayim bu arada
benim bunalım zamanlarımda olur tok ta olsam içimde kocaman bir boşluk vardır son zamanlarda olduğu gibiKizlar çok büyük bir problem bu insanin. Sağlık problemi. Yemek yiyorum. Yarim saat geçiyor ve sanki ben hicbir şey yememisim gibi. Bunun sebebi ne olabilir lütfen bilen varsa destek olsun ona gore doktora gideceğim boyuma gore kilolu sayilirim 23 yasindayim bu arada
Tamda benim sorunum( du).
Du diye biliyorum cok sukur.
Cok pis bi his, ben sinifa girdigimde yarim saat snra kivranmaya baslardim.
Iki buklum otururdum dizlerimi masaya yaslardim karnim isinsinda gecsin diye.
Gecmezdi.
Canim kesinlikle doktora git.
Migdende bakteri var buyuk ihtimal.
Kan alicaktir orda gorur bakteri varmi diye.
Disarlardanda musluk suyu icme kolay kolay.
Antibiotik veriyor ilk 3 gun migden alt ust oluyor tuvalete kosuyosun ama sonra rahtliyosun.
Peki dahiliyeye mi gitmeliyim canim?
bende sızın gıbıyım hıc tok kalkmıyom desem yerıdır ıstahım sadece streslı oldugum zamanlarda kesılıyor o da gastrıtten dolayı mıdem bulanıyor da ondan...Kizlar çok büyük bir problem bu insanin. Sağlık problemi. Yemek yiyorum. Yarim saat geçiyor ve sanki ben hicbir şey yememisim gibi. Bunun sebebi ne olabilir lütfen bilen varsa destek olsun ona gore doktora gideceğim boyuma gore kilolu sayilirim 23 yasindayim bu arada