Suratım Kaşık kadar kaldı. yardımmmm

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
ramazanla birlikte zayıflıyorum. Vücudum'dan vermem iyi oldu ama sanki birazda yüzümden gitmiş gibi. Yüzümün zayıflamasını istemiyorum. Ne yapabilirim dolgun olması için? Yardım lütfen......

bendede tersi var canım 47 kiloyum ama yüzüm tabak gibi. ben bişey yapılabileceğini pek sanmıyorum ama sana iyi araştırmalar

canım doğru yerdesin.. burda tombul yanak ve gıdık da var.. :) benim tam tersi vucuttan almadan hemen yanaklarım dolgunlaşıyor,zayıflatmak gerçi daha kolay ama yapılacak çok da bişey yok, yapı meselesi..kendi yağ dokularından dolgu yaptırabilirsin hem vucudundan gider hem de yuzune doldururlar.. doğal bişey varmıdır bilmiyorum aklıma bu geldi.. ama böyle bişey için risk göze alınmaz bence. kolajenli kremler var yaşın kaç bilmiyorum ama belki işe yarayabilir, onlar kırışıklık önlemek içindir ve az da olsa şişirir, bir dermatoloğa danış en iyi çözum bu.. bu kadar rahat olduğuma bakma ben de tam tersi durumdayım ve rahatsızım bu durumdan aslında, neyse canım kolay gelsin..

teşekkürler. En iyisi galiba çok zayıflamamak... Dolguyu bende düşünüyorum aslında ama cesaret edemiyorum zaten yaşım daha küçük sayılır dolgu için..

bende rejim yaparken en büyük sorunum yüzümün çökmesi çareyi buldum ama sabır istiyo kesinlikle hızlı kilo vermiyorum rejim yapmadan sadece spor yapıyorum ama hafif spor yürüyüş sadece haftada 1 kilodan fazla vermiyorum yüzümü kurtarabiliyorum bu şekilde şu an 53 kiloyum ama yüzüm yerinde rejim yapıp bu kiloya ulaşsaydım millet ağlamaya başlardı şimdiden naptın ye iç bi deri bi kemik kalmışın diye yüzüm çökmediği için kimse farketmiyo bile dolgun duruyorum

aynen bende ne zaman rejım yapsam ne oldu sana böyle diyorlar alt takıma baksalar kalcalarım geniş ama ne zaman zayıflasam cöktümü düsünüyorlar spor en iyisi
simdi 1,65 boyunda 55 kg ama en azından 52 olmam lazım. yüzüm cökmesin diye spor yapıorum artık

doğumdan sonra 30 kilo verdim..ne rejim yaptım nede başka şey...çocuğum olmadan daha iyiidim..şuan yüzüm kaşık kadar kaldı yani çöktü...dün bir arkadaşa gitmiştim ilk söylediği şey ne oldu sana kelimesi oldu.bir yöntem varmı acaba...kiloda alamıyorum ,,,

Merhaba arkadaşlar..bende aynı durumdayım..Yüzüm zayıf..rejime başlasam-hemen çöküyorum..neyapcam bende bilmiyorumm.Keşke benim yüzümde dolgun olsaydı..

Canim evet saglikli kilo verildiginde yüzden cok fazla gitmiyor, gitsede cirkin bir görüntü olmuyor. Bende yüzümden cok cabuk veriyorum. Ufacik kaliyor, zaten yüzüm ufak iyice ufaliyor. 17-18 yaslarindayken cok sagliksiz rejimler yapardim ve kilo verdigimde seninde dedigin gibi herkes sana ne olmus böyle yüzün gitmis derlerdi. Kücüklügümden beri hep kilo problemim olmustur, asiri degil ama balik etliydim hep.
Sonra ne olduysa ünviersiteye basladiktan sonra kilolar kendiliginden gitmeye basladi. Istahim azaldi. Genetik sanirim, annem ve amcamin kizlarida ayni sekilde yas ilerledikce kilo verdiler. Rejimleride birakmistim coktan. Farkettimde son 3.5 yilda yaklasIk 8-9 kilo vermisim ama rejim yapmadan, herseyi (cikolatasi,pastasi,kolasi dahil) yiyerek. Yüzüm yine ufak ama eskiden oldugu gibi cökmüs durmuyor. Lise yillarindan sonra görenler artik ne kadar zayiflamissin diyorlar, eskiden yüzün cökmüs derlerdi sagliksiz kilo verdigimde:)

Yavas yavas kilo vermek kesinlikle daha saglikli.

aynen ya ama artık yediklerimi hiç kısmadan daha cok hareket ederek zayıflamaya calısıyorum 1 senede 3 kg gibi benim bayagı uc gecen sene 58 bu sene 55im. seneye 52 olsamda yeter tek yüzüm çökmesin acaba nie böyle oluyor cene tedavisi bile gördüm tek yüzüm toplansın diye simdilik iyi gecen seneye göre daha zayıfım ama yüzüm daha dolgun ama ben yaza kadar 52 olmak istiyorum dügün varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…