sür kabarcıkları yardım eder misinizz?

Sudexoa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
75
4
16
26
areoladaki küçük kabarcıklar (montgomery bezleri) her kadında olan bir şey değil mi bir hamilelik belirtisi olamaz yani bu aralar bir belirgin gibi geldi de.Ve areolam daha beyaz gibi bunun sebebi ne olabilir

Mememizin halka olan kısmındaki küçük kavarcıklarsa hamile kalınca daha çok çıkıyor belli oluyor yani

Mememizin halka olan kısmındaki küçük kavarcıklarsa hamile kalınca daha çok çıkıyor belli oluyor yani
Ya benim ilişkim gerçek bi ilişki değildi test yaptım 1 ay sonra negatif çıktı yine de hamile ihtimalim var mıdır

Ya benim ilişkim gerçek bi ilişki değildi test yaptım 1 ay sonra negatif çıktı yine de hamile ihtimalim var mıdır

Gerçek bir ilişki değildi derken tatlım yani sürtünmeden mi kastın
Sürtünmeyle hamile kalamazsin

Gerçek bir ilişki değildi derken tatlım yani sürtünmeden mi kastın
Sürtünmeyle hamile kalamazsin
Evet ve kabarcıklar bi belirginleşiyo bi kayboluyo o halka da bi büyüyo bi küçülüyo garip

Istersen kan testi yaptır tatlım en güvenilir kan testi
2 kere idrar testi yaptım yine de ihtimal olabilir mi ve sırtüstü yattığımda karnımda artı midemde bastırdığım zaman kalp atışı gibi bi şey hissediyorum

2 kere idrar testi yaptım yine de ihtimal olabilir mi ve sırtüstü yattığımda karnımda artı midemde bastırdığım zaman kalp atışı gibi bi şey hissediyorum

Kalp atışını duyman mümkün değil tatlım ancak ultrasonda kalp atışını dinleyebilirsin istersen emin olman için kan testi yaptır en güvenilir beta hcg testidir

Canım o şekilde hamile kalınmaz insanlar aylarca uğraşıp hamile kalamıyor normal yollarla göğsündeki o büyüme küçülmese herkeste öyle olur zaten üşüyünce falan küçülür kalp atışı dediğin şeyde göbeğin atıyor ordan damar geçiyor çünkü, fazlaca kendini dinleyip psikolojik belirti ortaya çıkarıyorsun hamile olsan 1 ay sonra çıkmama ihtimali yok zaten ki

Ve iç çamaşırı da vardı karşı tarafta ordan da geçemez herhalde teşekkür ederim:)

Canım geçse zaten ıslaklık görürsün hissedersin ki geçse bile o spermin ordan rahime gitmesi oo çook çok zor bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…