Süpürgem Neden Leke Bırakıyor

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Bundan 1-2 yıl öncesinde 45 TL'ye elektrik süpürgesi almıştık eski püskü.Toz torba filterisini bir türlü bulamadım kurcalayıp bozmaktan korkuyorum.Başlığı çıkarınca leke bırakmadan süpürüyor ama başlığı takınca siyah leke bırakıyor.
search
süpürgem resimdeki gibi.

Süpürgenin başlığı çok yıprandığı için plastiği dökülmeye başlamış olabilir mi:110:

Bu süpürge çooooook çoooook eski bir model. Ben çok küçükken vardı, üstüne kaç süpürge değişti bizim evde. Hala kullanılıyor olması garip geldi. Çalışması bile mucizeo_O

Süpürgenin başlığı çok yıprandığı için plastiği dökülmeye başlamış olabilir mi:110:

Bu süpürge çooooook çoooook eski bir model. Ben çok küçükken vardı, üstüne kaç süpürge değişti bizim evde. Hala kullanılıyor olması garip geldi. Çalışması bile mucizeo_O
Evet çalışıyor :) bu süpürgelerde toz torbası var mı peki bulamadım bir türlü yerini.Kirleri çabucak temizliyor ancak başlığını çıkarıp öyle süpürmek gerekiyor.

1B6300A0-06E9-47C5-8ADC-9E94C2B8FAB2.webp
Evet çalışıyor :) bu süpürgelerde toz torbası var mı peki bulamadım bir türlü yerini.Kirleri çabucak temizliyor ancak başlığını çıkarıp öyle süpürmek gerekiyor.
Toz torbası tabi ki var. O zaman toz torbasız süpürge yoktu ki:KK48:

Ama siz bunca zamandır toz torbasını değiştirmeden nasıl kullandınız onu anlamadım.

Fotoğrafta işaretledim açma yerini. Hatırladığım kadarıyla oradaydı toz torbası

Eki Görüntüle 2128141
Toz torbası tabi ki var. O zaman toz torbasız süpürge yoktu ki:KK48:

Ama siz bunca zamandır toz torbasını değiştirmeden nasıl kullandınız onu anlamadım.

Fotoğrafta işaretledim açma yerini. Hatırladığım kadarıyla oradaydı toz torbası
Orayı açtım ancak orda da bulamadım.İnanın ben de anlamadım en iyisi son model almak ama onlar da öğrenciye göre uygun değil

Back
X