Süpürge

Evet ya bu şuan kullandığımız da bizim watt çok yüksek hayret etmiştim internetteki lerin watt düşük görünce yeterli olur mu acaba diye ama çekim gücüyle alakasız diyolar watt

O kadar zahmet edip yazmışsınız teşekkürler dik süpürge şarjlı filan düşünmüyorum aslında kendi param olsa bakabilirdim fakat evdekilerin bütçesini zorlamak istemiyorum aşırıya kaçmaktan yana değilim

Bizde de fakir marka var toz torbasız kaç senelik ve o da 2400 w filtre değiştiğimiz halde o kadar da yeterli bi çekim gücüne sahip değil temizliğini yapınca biraz iyi gibi oluyo ama o da yeterli olmuyor genelde

Bizde de fakir marka var toz torbasız kaç senelik ve o da 2400 w filtre değiştiğimiz halde o kadar da yeterli bi çekim gücüne sahip değil temizliğini yapınca biraz iyi gibi oluyo ama o da yeterli olmuyor genelde
Belki motorunda sorun vardır benimkinde sadece filtre eskimişti. İki tane yedek halım var ince onları süpürmek işkence halıyı tutup kaldırıyor ayarını en düşük yapıyorum yine de zor süpürüyorum.

Sanırım motorla alakalı olabilir halılar da sıkıntı keşke bizimki de biraz ince olsaydı diyorum bende her türün kendi zorluğu var heralde

Ben 3 yıldır Philips Marathon Ultimate kullanıyorum hazneli ve aşırı aşırı memnunum gücünde biraz azalma görünce filtrelerini değiştik şimdi ilk günkü gücüne ulaştı tekrar. Ben philips kullandığım için onu önerebilirim size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…