- 30 Kasım 2023
- 28
- 13
- 3
- 22
- Konu Sahibi herhangibiri20
-
Hazneli süpürge kesinlikle alma, eski süpürgem arnica teslaydı hazneli olduğu için sürekli haznesini temizler filtresini hergün yıkardım ona rağmen 1 sene dolmadan çekim gücü yarı yarıya azaldı en sonunda bozuldu hiç çekmemeye başladı , anneminki pahalıda değil vestel meltem modelini kullanıyor toz torbalı yıllardır hemde banamısın demedi makina . Şuan da vestel t40 g modelini kullanıyorum yine aynı şekilde toz torbalı halıyı resmen sıyırıyor çok memnunum, tabi maddi gücün varsa da dyson çok övülen bir markaSüpürge alacağız var mı gerçekten iyi tavsiyesi olan evdeki halılarımız yün ve biraz kalın halılar süpürgemiz yetersiz kalıyodu biraz da arızalı olup çekim gücünü kaybettiğinden de olabilir bi kaç defa süpürmeme rağmen hâlâ tam anlamıyla temizlemiyor süpürgemiz fakir markaydı aynısından halamda var ama onunki çekimi gayet iyi ama bizimki sıkıntılı o yüzden yeni almaya karar verdik tavsiyelerinizi beklerim
Hazneli süpürge kesinlikle alma, eski süpürgem arnica teslaydı hazneli olduğu için sürekli haznesini temizler filtresini hergün yıkardım ona rağmen 1 sene dolmadan çekim gücü yarı yarıya azaldı en sonunda bozuldu hiç çekmemeye başladı , anneminki pahalıda değil vestel meltem modelini kullanıyor toz torbalı yıllardır hemde banamısın demedi makina . Şuan da vestel t40 g modelini kullanıyorum yine aynı şekilde toz torbalı halıyı resmen sıyırıyor çok memnunum, tabi maddi gücün varsa da dyson çok övülen bir marka
Çok pahalıya kaçmak istemiyorum misal Dyson filan asla istemem o kadar pahalıyaBütçeniz nedir?
Kesinlikle toz torbalıdan şaşmayınAklımdan bile geçmemişti toz torbalı aldırmak iyi oldu dediğiniz düşünüyorum da bizim bundan önce bi toz torbalı süpürge vardı ve gerçekten çok güçlüydü birine verdik bozdu filan keşke ki onu değil bunu verseydim dediğim oldu
Ay yok hayır Dyson filan bütçe zorlamaya gerek yokKesinlikle toz torbalıdan şaşmayınTabi dyson almayacaksanız . Haznelilerin ömrü maalesef 1-2 seneyi geçmiyor
Ahh birde sulu olanlar var çalışan veya çocuklu biriyseniz vaktinizden çok çalıyor maalesef her kullanımda yıkanması gerekiyor 1 gün kalsa o kokusu geçmiyor haznesi yıkanıcakta kuruyacakta çok işAklımdan bile geçmemişti toz torbalı aldırmak iyi oldu dediğiniz düşünüyorum da bizim bundan önce bi toz torbalı süpürge vardı ve gerçekten çok güçlüydü birine verdik bozdu filan keşke ki onu değil bunu verseydim dediğim oldu
Bekarım ama evde 4 erkekle yaşıyorumAhh birde sulu olanlar var çalışan veya çocuklu biriyseniz vaktinizden çok çalıyor maalesef her kullanımda yıkanması gerekiyor 1 gün kalsa o kokusu geçmiyor haznesi yıkanıcakta kuruyacakta çok iş
Ben dediğim gibi vestel toz torbalı aldım onu 3günde bir kullanıyorum hergün kullanımada pratik hafif olması sebebiyle fantom kırmızı dikey süpürgesi var ucuz birşey zaten birde evde çocuk olunca elim ayağım oldu bu ikisiBekarım ama evde 4 erkekle yaşıyorumvaktim çok olmuyor sanırım istemezdim sulu olanı zaten
Fakirin dikey süpürgesi var bizde de zamanında fantomla onun arasında kalmıştım keşke fantom alsaymışım dediğim olduBen dediğim gibi vestel toz torbalı aldım onu 3günde bir kullanıyorum hergün kullanımada pratik hafif olması sebebiyle fantom kırmızı dikey süpürgesi var ucuz birşey zaten birde evde çocuk olunca elim ayağım oldu bu ikisi
Philips filan kullanmadım hiç yorum yapamayacağım o yüzden aile boyu herkes vestel kullanıyorFakirin dikey süpürgesi var bizde de zamanında fantomla onun arasında kalmıştım keşke fantom alsaymışım dediğim olduvestel gerçekten iyi mi önerisi gelince şaşırdım klasik herkes Philips filan önerir ya
Bende aslında yerli kullanmayı istiyorum babam da vestel bakalım demişti de pek yanaşmamıştım çevremde tavsiye veren olmadığı için tam olarak hangisini kullanıyosunuz siz bakayım modeline filan annenizinkinden farklı mı sence sizinki mi daha iyi annenizin ki miPhilips filan kullanmadım hiç yorum yapamayacağım o yüzden aile boyu herkes vestel kullanıyorhepside çok memnun açıkcası . Arnica, fantom ve vestel kullandım sadece
Dyson kadar pahalı değil ama uzun süreli kullanayım, kaliteli bir marka olsun derseniz Miele derimÇok pahalıya kaçmak istemiyorum misal Dyson filan asla istemem o kadar pahalıya
Benimki daha iyi ya fayans,halı,koltuk ve perde modu var kolu daha uzun birde vestel T40 G modeli benimki annemde klasik vestel meltem serisi kullanıyor anneannem ve kızkardeşimde aynı model kullanıyor şuana kadar bi sorunu olmadı yani sadece torbası aşırı dolunca çekiş gücü azalıyor gibi oluyor yenisini takınca ilk günkü gibiBende aslında yerli kullanmayı istiyorum babam da vestel bakalım demişti de pek yanaşmamıştım çevremde tavsiye veren olmadığı için tam olarak hangisini kullanıyosunuz siz bakayım modeline filan annenizinkinden farklı mı sence sizinki mi daha iyi annenizin ki mi
Teşekkürler modelleri kaydettim bizimkilere de söylerim bakarız onlarla daBenimki daha iyi ya fayans,halı,koltuk ve perde modu var kolu daha uzun birde vestel T40 G modeli benimki annemde klasik vestel meltem serisi kullanıyor anneannem ve kızkardeşimde aynı model kullanıyor şuana kadar bi sorunu olmadı yani sadece torbası aşırı dolunca çekiş gücü azalıyor gibi oluyor yenisini takınca ilk günkü gibi
Biraz pahalı geldi bana yine de teşekkürlerDyson kadar pahalı değil ama uzun süreli kullanayım, kaliteli bir marka olsun derseniz Miele derimAlman kalitesi çok memnunum. Yeni serisinden blizzard cx1 cat&dog modelinde turbo başlığı mevcut kalın halılarda çok iyi performans veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?