Bende bir odayı silerken süpürüyor sonra alıyorum biraz mızıklanıyo her bırakmamda alıyor ama artık bitti toplayalım dediğim zaman evde çığlık bağırışBen ev supurmeden once cikariyorum evi toplayana kadar odasini süpürüyor sözde benimki mesela sonra sıkılıp birakinca ben temizliyorum arada gelip yine istiyor işim bitjnce vercem oglum diyorum gidiyo
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süpürge hastalığı
- Konu Sahibi aysuneray
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay inşallah yaBir süre hiç ilgilenmeyin inata inatla karşılık verirler bırakın ilgilenmeyin ilgisini kaybedecek
- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.788
- 1.123
Kumas olarak, yumusak yaSaten severler derken
Cidden bizim öyle tanıdıklarımız biz gelmeden saklıyolar resmen evleri arıyoOğlum 2 yaşında Ve farkına vardığında beri 1 yaşında başladı istiyor. Bende oyuncağını aldım bir süre oyalandi ama hala ben süpürge yaptığımda ister bende ben işimi bitirdikden sonra veriyorum az oyalaniyor bırakıyor sonra. Fakat başka evde aklına gelmez görmezsse tabi.
Ayrıca yigenimdede süpürge aşkı vardı bak o aynı anlattiginiz gibiydi . Evlerinde ortada duruyordu makina .Nereye gitse supurge arardı evde Bize gelir ilk supurgeyi çıkarırdı . Bende onlar gelmeden saklardim bulamazdi bozuldu derdim. Ogunler geldi aklıma . Neyse o huyunu sanırım 3,5 yaşını geçince bıraktı . Geçiyor yani .
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Yüksek sesli nesneleri saten sever çocuklar doğruKumas olarak, yumusak ya
- 11 Şubat 2023
- 9.746
- 1
- 21.395
- 268
Temu da gerçeğine birebir benzeyen sesi de olan supurgeler var.Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.788
- 1.123
Araya virgul koy da oku, sen de her seyi bizden bekliyosun amaaaaYüksek sesli nesneleri saten sever çocuklar doğru
Aldım bos markasının oyuncak olanını hortumlu sesli ama ne faydaTemu da gerçeğine birebir benzeyen sesi de olan supurgeler var.
İnanın neler denedimYa güldüm kusura bakmayın ama benimki de çok sever süpürgeyi ben oyun yapıyosun. Yakalıyıcakmış gibi öyle olunca unutuyo. İşimiz bitiyo ona kapattırıyorum kabloluyu kullandıysam fişi toplattırıyırum falan gibi. Benimki de arabalarıyla uyuyo
- 11 Mart 2024
- 1.466
- 1.318
- 48
- 30
+1Ben de cidden böyle bir hastalık var sandım çocuk normal siz pek değilsiniz.
Tabi biz sizin gibi öyle bağlı değiliz. genelde yeni oyuncağına öyle olur bi kaç gün. O la uyuyup onla kalkar. Bütün günde elinde gezdirir dışarıda orda burda elinde olur. 4 gün sonra falan unutur evde en yeni arabası her zaman dışarıda arkadaşı olur. Bence yanlış giden birşeyler olduğunu hissediyorsanız bi pedagogla görüşmeniz daha doğru olur. Bu süreci en rahat nasıl geçireceğinizin cevabını anca pedagogdan alabilirsinizİnanın neler denedim
- 11 Şubat 2023
- 9.746
- 1
- 21.395
- 268
Her çocukta dönem dönem böyle şeyler yaşanır. Sizi korkutanlarin söylediği gibi bir durum olsaydı süpürgeyi görmediği zaman krize girer sakinlesmesi zor olurdu. Gormeyince umurunda olmayan bir nesne için çok fazla üzülmeyin yine de takipte kalın.Aldım bos markasının oyuncak olanını hortumlu sesli ama ne fayda
- 14 Nisan 2022
- 524
- 524
- 33
Bence hevesini alir hevesi gecer diye dusunuyorum. Baska yerde isterse o bizim degil dersiniz, evde kendi supurgemizle oyna dersiniz.Bu sefer evde verdiğim zaman gittiğim her yerde istemez mi