• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürge hastalığı

Ben ev supurmeden once cikariyorum evi toplayana kadar odasini süpürüyor sözde benimki mesela sonra sıkılıp birakinca ben temizliyorum arada gelip yine istiyor işim bitjnce vercem oglum diyorum gidiyo
Bende bir odayı silerken süpürüyor sonra alıyorum biraz mızıklanıyo her bırakmamda alıyor ama artık bitti toplayalım dediğim zaman evde çığlık bağırış 🙄😂

Oğlum 2 yaşında Ve farkına vardığında beri 1 yaşında başladı istiyor. Bende oyuncağını aldım bir süre oyalandi ama hala ben süpürge yaptığımda ister bende ben işimi bitirdikden sonra veriyorum az oyalaniyor bırakıyor sonra. Fakat başka evde aklına gelmez görmezsse tabi. 🙈

Ayrıca yigenimdede süpürge aşkı vardı bak o aynı anlattiginiz gibiydi . Evlerinde ortada duruyordu makina .Nereye gitse supurge arardı evde Bize gelir ilk supurgeyi çıkarırdı . 😂 Bende onlar gelmeden saklardim bulamazdi bozuldu derdim. 😄Ogunler geldi aklıma . Neyse o huyunu sanırım 3,5 yaşını geçince bıraktı . Geçiyor yani .
Cidden bizim öyle tanıdıklarımız biz gelmeden saklıyolar resmen evleri arıyo

Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Temu da gerçeğine birebir benzeyen sesi de olan supurgeler var.

Ya güldüm kusura bakmayın ama benimki de çok sever süpürgeyi 😂 ben oyun yapıyosun. Yakalıyıcakmış gibi öyle olunca unutuyo. İşimiz bitiyo ona kapattırıyorum kabloluyu kullandıysam fişi toplattırıyırum falan gibi. Benimki de arabalarıyla uyuyo

Ya güldüm kusura bakmayın ama benimki de çok sever süpürgeyi 😂 ben oyun yapıyosun. Yakalıyıcakmış gibi öyle olunca unutuyo. İşimiz bitiyo ona kapattırıyorum kabloluyu kullandıysam fişi toplattırıyırum falan gibi. Benimki de arabalarıyla uyuyo
İnanın neler denedim

İnanın neler denedim
Tabi biz sizin gibi öyle bağlı değiliz. genelde yeni oyuncağına öyle olur bi kaç gün. O la uyuyup onla kalkar. Bütün günde elinde gezdirir dışarıda orda burda elinde olur. 4 gün sonra falan unutur evde en yeni arabası her zaman dışarıda arkadaşı olur. Bence yanlış giden birşeyler olduğunu hissediyorsanız bi pedagogla görüşmeniz daha doğru olur. Bu süreci en rahat nasıl geçireceğinizin cevabını anca pedagogdan alabilirsiniz

Aldım bos markasının oyuncak olanını hortumlu sesli ama ne fayda
Her çocukta dönem dönem böyle şeyler yaşanır. Sizi korkutanlarin söylediği gibi bir durum olsaydı süpürgeyi görmediği zaman krize girer sakinlesmesi zor olurdu. Gormeyince umurunda olmayan bir nesne için çok fazla üzülmeyin yine de takipte kalın.

Cem özkökte demişti küçükken süpürgelere çok hevesliymiş sürekli kullanmak istiyormuş şimdi de foşur foşur reis :)

Back
X