Aslında hayır dinletmiyordumSupurge sesini seviyor olabilir mi? Bebekken beyaz gurultu mu dinletiyordunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süpürge hastalığı
- Konu Sahibi aysuneray
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.788
- 1.123
Bunu bir hastalik ismi sanan masum benArkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Sizin anlamadığınız olay aslında sesten ziyade oyuncak gibi onlarla oynamak sürekli elinde tutmak ve uyumak istiyoBirçok çocuğun oynadığı şeyler bunlar hıcbir tuhaflık yok saydıklarınızın yüksek sesli nesneleri saten severler çocuklar özellikle bebekler .
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- 2 Temmuz 2023
- 9.241
- 26.001
- 468
Cocukla ilgilenmek yerine saatlerce supurge tutmuyorsaniz, durumun bir uzman tarafindan değerlendirilmesi iyi olabilir.Aslında hayır dinletmiyordum
Cesitli ses ve nesnelere takinti/asiri ilgi farkli sorunlarin belirtisi olabilir.
- 16 Temmuz 2023
- 1.787
- 4.580
- 53
Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Çocuk doğal olarak merak ediyor bırakın kesfetsin oynasin, eline verin süpürgeyi bir denesin bakalım
Onu senin oyuncagin olarak görüyor demisti oglumun doktoru camasir makinasi bulasik makinasi vs biz iş yaparken cocuk onun bizim oyuncagimiz olduğunu dusunup daha da ilgi duyarmiş o yüzden kendini strese sokma zamanla gecer ustune gittikce daha çok yapişir sanki bol bol onun oyuncaklari ile oyna ki kendi oyuncaklarina da ilgi duysunArkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
- 14 Nisan 2022
- 524
- 524
- 33
Yani ben cocuklarin hevesleirni alip bir sonraki asamaya gecmesi gerektigini dusunuyorum boyle durumlarda. Yasaklar caziplestiriyor. Meraki gecince birakir bence.Bende uyuduğu zaman süpürüyorum sonra hemen saklıyorum bırakırsam hem sadece onunla ilgileniyo hemde daha çok bağlanıyo gibi hissediyorum
İnşallah geçer çok istiyorumOnu senin oyuncagin olarak görüyor demisti oglumun doktoru camasir makinasi bulasik makinasi vs biz iş yaparken cocuk onun bizim oyuncagimiz olduğunu dusunup daha da ilgi duyarmiş o yüzden kendini strese sokma zamanla gecer ustune gittikce daha çok yapişir sanki
Cok merak ettiği için engelledikce siz zaten onlara hayranlık duyacak. Bir arkadaşımın kızı 1 paket makarna ile geziyordu içinden çıkarıp arada yiyordu Allah aşkına çocuk bunlar inanın bu bahsettiğiniz endişe edecek bir şey değil yoksa siz otizm den mi şüphe ediyorsunuzSizin anlamadığınız olay aslında sesten ziyade oyuncak gibi onlarla oynamak sürekli elinde tutmak ve uyumak istiyo
Bu sefer evde verdiğim zaman gittiğim her yerde istemez miYani ben cocuklarin hevesleirni alip bir sonraki asamaya gecmesi gerektigini dusunuyorum boyle durumlarda. Yasaklar caziplestiriyor. Meraki gecince birakir bence.
Yok hayır öyle değil onu biliyorum ama bu kadar takıntılı olması beni çok yoruyoCok merak ettiği için engelledikce siz zaten onlara hayranlık duyacak. Bir arkadaşımın kızı 1 paket makarna ile geziyordu içinden çıkarıp arada yiyordu Allah aşkına çocuk bunlar inanın bu bahsettiğiniz endişe edecek bir şey değil yoksa siz otizm den mi şüphe ediyorsunuz
Fazla takilip strese girme gözlemle de ayni zamanda simdi herseyi takinti vs diyetek cocuklari oyun terapisine götürüyoruz herkes kusurlu olmak zorunda degil benim oglumda ayni ögrenme kulesi aldim işim oldukça ona kullandirtiyorum benim oglumda 28 aylik kek yapmaya bayilir mesela mikser seviyor makinaya camasirlari koyar cunku ona çalıştırtiyorum bunlarda gelişim sonucta ve öğrensin ilerde lazim olur ev işlerine dahil et bol bol kaçirma valla kahve makinamin süt köpürtücüsünü kirdi evlat acisi gibi koydu ama yapacak bisey yokİnşallah geçer çok istiyorum
Bir çok kez verdim ve veriyorum ama nedense geçmiyo hevesiÇocuk doğal olarak merak ediyor bırakın kesfetsin oynasin, eline verin süpürgeyi bir denesin bakalım
İstesin çocuk bu yaBu sefer evde verdiğim zaman gittiğim her yerde istemez mi
- 17 Mart 2022
- 2.241
- 2.020
- 63
- 39
Oğlum 2 yaşında Ve farkına vardığında beri 1 yaşında başladı istiyor. Bende oyuncağını aldım bir süre oyalandi ama hala ben süpürge yaptığımda ister bende ortalığı toplarken veriyorum yaptığımda istediğinde işim bitince vericegim diyorum çok üstelemiyor ben işimi bitirdikden sonra gene veriyorum az oyalaniyor bırakıyor sonra. Fakat başka evde aklına gelmez görmezsse tabi.Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Ayrıca yigenimdede süpürge aşkı vardı bak o aynı anlattiginiz gibiydi . Evlerinde ortada duruyordu makina .Nereye gitse supurge arardı evde Bize gelir ilk supurgeyi çıkarırdı . Bende onlar gelmeden saklardim bulamazdi bozuldu derdim. Ogunler geldi aklıma . Neyse o huyunu sanırım 3,5 yaşını geçince bıraktı . Geçiyor yani .
Son düzenleme:
Bir süre hiç ilgilenmeyin inata inatla karşılık verirler bırakın ilgilenmeyin ilgisini kaybedecekYok hayır öyle değil onu biliyorum ama bu kadar takıntılı olması beni çok yoruyo
Zaten ne yapsam anne beraber yapalım diyo herşeyi beraber yapıyoruz hevesini alsın diye ama süpürge onun için bambaşka boyutta sankiFazla takilip strese girme gözlemle de ayni zamanda simdi herseyi takinti vs diyetek cocuklari oyun terapisine götürüyoruz herkes kusurlu olmak zorunda degil benim oglumda ayni ögrenme kulesi aldim işim oldukça ona kullandirtiyorum benim oglumda 28 aylik kek yapmaya bayilir mesela mikser seviyor makinaya camasirlari koyar cunku ona çalıştırtiyorum bunlarda gelişim sonucta ve öğrensin ilerde lazim olur ev işlerine dahil et bol bol kaçirma valla kahve makinamin süt köpürtücüsünü kirdi evlat acisi gibi koydu ama yapacak bisey yok
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Saten severler derkenBirçok çocuğun oynadığı şeyler bunlar hıcbir tuhaflık yok saydıklarınızın yüksek sesli nesneleri saten severler çocuklar özellikle bebekler .