Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süpürge hastalığı
- Konu Sahibi aysuneray
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de cidden böyle bir hastalık var sandım çocuk normal siz pek değilsiniz.Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Sabah versem akşama kadar oynuyo ama doymuyo ve sürekli fişe takıp çıkarmak istiyoYa konu bana çok tatlı geldi verseniz biraz hevesini mi alsa acaba? Belki hevesi geçince vazgeçer
- 14 Nisan 2022
- 524
- 524
- 33
Benimkide boyle seylere bayilir. Ben evi supurtuyorum o mutlu ben mutlu takiliyoruz.Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Yeni değil ama 1 seneden fazla olduVerin süpürsün. Hevesini alır biter
Ne anlamda pardonBen de cidden böyle bir hastalık var sandım çocuk normal siz pek değilsiniz.
- 18 Mart 2011
- 7.725
- 21.943
- 548
Fişe takıp çıkarma konusuna prizlere koruyucu aparat takarak müdahale edebilirsiniz.Sabah versem akşama kadar oynuyo ama doymuyo ve sürekli fişe takıp çıkarmak istiyo
Belki 3-5 gün özgürce süpürgeyle oynarsa hevesi geçer
Peki sonra bırakıyo mu benim ki bırakmak ıstemıyo onlarla uyuyo resmen sarılarakBenimkide boyle seylere bayilir. Ben evi supurtuyorum o mutlu ben mutlu takiliyoruz.
Onuda yaptım parmakları ile çıkartıyo ya da mutlaka bir çözüm buluyo. İşte ondan korkuyorum ya daha çok bağlanırsa diyeFişe takıp çıkarma konusuna prizlere koruyucu aparat takarak müdahale edebilirsiniz.
Belki 3-5 gün özgürce süpürgeyle oynarsa hevesi geçer
- 18 Mart 2011
- 7.725
- 21.943
- 548
Bu kadar ileri derecedeyse ve hiçbir çözüm bulamadıysanız bir pedagogla görüştünüz mü?Onuda yaptım parmakları ile çıkartıyo ya da mutlaka bir çözüm buluyo. İşte ondan korkuyorum ya daha çok bağlanırsa diye
- 2 Temmuz 2023
- 9.241
- 26.001
- 468
- 14 Nisan 2022
- 524
- 524
- 33
Yani her gun ev supururuz hep o.yuzden ugrasiriz biraz. Önce supurgenin alt borusunu ayagini falan ona veririm ben diger ucuyla supururken o onunla supurur sonra makineye takarim onun elindekini haliyi supurturum 15-20 dakikaya falan yorulunca birakir baska seye dalar dinlenmeden kaldiririm hemen. Dinlendiginde supurgeyi bulursa aç diye sinir krizi geciriyor o.yuzden o arada saklayiveriyorum.Peki sonra bırakıyo mu benim ki bırakmak ıstemıyo onlarla uyuyo resmen sarılarak
Bu aralar düşünüyorum danışmayı çevremde herkes çünkü normal değil bu takıntılık diyolar çok seviyo vidolarını izliyodu bu aralar bıraktırdım açmıyorumBu kadar ileri derecedeyse ve hiçbir çözüm bulamadıysanız bir pedagogla görüştünüz mü?
- 18 Mart 2011
- 7.725
- 21.943
- 548
Kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, bu gerçekten aşırı bir durumsa ve bulduğunuz çözümlere yanıt alamıyorsanız yapacağınız en doğru şey pedagogla görüşmek olurBu aralar düşünüyorum danışmayı çevremde herkes çünkü normal değil bu takıntılık diyolar çok seviyo vidolarını izliyodu bu aralar bıraktırdım açmıyorum
Bende uyuduğu zaman süpürüyorum sonra hemen saklıyorum bırakırsam hem sadece onunla ilgileniyo hemde daha çok bağlanıyo gibi hissediyorumYani her gun ev supururuz hep o.yuzden ugrasiriz biraz. Önce supurgenin alt borusunu ayagini falan ona veririm ben diger ucuyla supururken o onunla supurur sonra makineye takarim onun elindekini haliyi supurturum 15-20 dakikaya falan yorulunca birakir baska seye dalar dinlenmeden kaldiririm hemen. Dinlendiginde supurgeyi bulursa aç diye sinir krizi geciriyor o.yuzden o arada saklayiveriyorum.
- 2 Temmuz 2023
- 9.241
- 26.001
- 468
Supurge sesini seviyor olabilir mi? Bebekken beyaz gurultu mu dinletiyordunuz?Bu aralar düşünüyorum danışmayı çevremde herkes çünkü normal değil bu takıntılık diyolar çok seviyo vidolarını izliyodu bu aralar bıraktırdım açmıyorum
Çok küçük olduğu için kafam karışık anlarmı acaba o yüzden önde burdan sormak istedim çözüm bulan ya da benim yapmam gereken ne olabilir diyeKendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, bu gerçekten aşırı bir durumsa ve bulduğunuz çözümlere yanıt alamıyorsanız yapacağınız en doğru şey pedagogla görüşmek olur
Birçok çocuğun oynadığı şeyler bunlar hıcbir tuhaflık yok saydıklarınızın yüksek sesli nesneleri saten severler çocuklar özellikle bebekler .Ne anlamda pardon