• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürge hastalığı

aysuneray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
31
10
1
26
Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen

Ya konu bana çok tatlı geldi 😍 verseniz biraz hevesini mi alsa acaba? Belki hevesi geçince vazgeçer

Arkadaşlar lütfen yardım istiyorum 2.5 yaşında oğlum var ve süpürge hastası 2 tane oyuncak süpürge aldım ama yinede benimkini istiyo sadece süpürge değil mutfak ürünleri mikser kahve makinası blender bunları çıkartmaya korkuyorum ama tabi öncelik süpürge bir yere gitmeye korkuyorum oralarda görüp istiyo diye ne yapmalıyım evde saklıyorum resmen
Ben de cidden böyle bir hastalık var sandım çocuk normal siz pek değilsiniz.

Benimkide boyle seylere bayilir. Ben evi supurtuyorum o mutlu ben mutlu takiliyoruz.

Sabah versem akşama kadar oynuyo ama doymuyo ve sürekli fişe takıp çıkarmak istiyo
Fişe takıp çıkarma konusuna prizlere koruyucu aparat takarak müdahale edebilirsiniz.
Belki 3-5 gün özgürce süpürgeyle oynarsa hevesi geçer

Fişe takıp çıkarma konusuna prizlere koruyucu aparat takarak müdahale edebilirsiniz.
Belki 3-5 gün özgürce süpürgeyle oynarsa hevesi geçer
Onuda yaptım parmakları ile çıkartıyo ya da mutlaka bir çözüm buluyo. İşte ondan korkuyorum ya daha çok bağlanırsa diye

Onuda yaptım parmakları ile çıkartıyo ya da mutlaka bir çözüm buluyo. İşte ondan korkuyorum ya daha çok bağlanırsa diye
Bu kadar ileri derecedeyse ve hiçbir çözüm bulamadıysanız bir pedagogla görüştünüz mü?

Oyuncak supurgeler var onlardan alabilirsiniz? Ayrica evinizi surekli supuruyorsaniz, onunla ilgilenememe sebebiniz olarak supurgeyle oynamanizi dusunuyorsa oyununuza eslik etmeye calisiyor da olabilir.

Peki sonra bırakıyo mu benim ki bırakmak ıstemıyo onlarla uyuyo resmen sarılarak
Yani her gun ev supururuz hep o.yuzden ugrasiriz biraz. Önce supurgenin alt borusunu ayagini falan ona veririm ben diger ucuyla supururken o onunla supurur sonra makineye takarim onun elindekini haliyi supurturum 15-20 dakikaya falan yorulunca birakir baska seye dalar dinlenmeden kaldiririm hemen. Dinlendiginde supurgeyi bulursa aç diye sinir krizi geciriyor o.yuzden o arada saklayiveriyorum.

Bu kadar ileri derecedeyse ve hiçbir çözüm bulamadıysanız bir pedagogla görüştünüz mü?
Bu aralar düşünüyorum danışmayı çevremde herkes çünkü normal değil bu takıntılık diyolar çok seviyo vidolarını izliyodu bu aralar bıraktırdım açmıyorum

Bu aralar düşünüyorum danışmayı çevremde herkes çünkü normal değil bu takıntılık diyolar çok seviyo vidolarını izliyodu bu aralar bıraktırdım açmıyorum
Kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, bu gerçekten aşırı bir durumsa ve bulduğunuz çözümlere yanıt alamıyorsanız yapacağınız en doğru şey pedagogla görüşmek olur

Yani her gun ev supururuz hep o.yuzden ugrasiriz biraz. Önce supurgenin alt borusunu ayagini falan ona veririm ben diger ucuyla supururken o onunla supurur sonra makineye takarim onun elindekini haliyi supurturum 15-20 dakikaya falan yorulunca birakir baska seye dalar dinlenmeden kaldiririm hemen. Dinlendiginde supurgeyi bulursa aç diye sinir krizi geciriyor o.yuzden o arada saklayiveriyorum.
Bende uyuduğu zaman süpürüyorum sonra hemen saklıyorum bırakırsam hem sadece onunla ilgileniyo hemde daha çok bağlanıyo gibi hissediyorum

Supurge sesini seviyor olabilir mi? Bebekken beyaz gurultu mu dinletiyordunuz?

Kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, bu gerçekten aşırı bir durumsa ve bulduğunuz çözümlere yanıt alamıyorsanız yapacağınız en doğru şey pedagogla görüşmek olur
Çok küçük olduğu için kafam karışık anlarmı acaba o yüzden önde burdan sormak istedim çözüm bulan ya da benim yapmam gereken ne olabilir diye

Back
X