:))) dava aç kız kesin kazanırsın
inşallah bişi olmamıştır canım mutlaka dr a görün enfeksiyon gebelikte riskli biliyorsun
tamam tatlım stres yapma daha yeni zaten kesersin ilaçları belki gebelikte kullanılan bişiler verir drBiliyorum canım şikayetlerim spiral cikinca gitti ama ben kullanmış oldum korktum şimdi gidicez tabikide
tamam tatlım stres yapma daha yeni zaten kesersin ilaçları belki gebelikte kullanılan bişiler verir dr
Ben dün kestim biliyordum hamile olduğumu içime doğdu ve rüyamda gördüm.
Kizimdada rüyamda görüp hissetmistim.
Ben çok rüya görüyorum tabirlerinde hep bebek çıkıyor ama yokBen dün kestim biliyordum hamile olduğumu içime doğdu ve rüyamda gördüm.
Kizimdada rüyamda görüp hissetmistim.
Ben çok rüya görüyorum tabirlerinde hep bebek çıkıyor ama yok
Bu sabah taze kan gelmiş umarım sorun yoktur
Ne oldu canım ne yaptın?Bu sabah taze kan gelmiş umarım sorun yoktur
bugün daha belirgin kanaman mı olmuş canım ?Bu sabah taze kan gelmiş umarım sorun yoktur
bende merak ettim kanama diyince belki dr a gitmiştir canımSes ver @Visneli_ Turtam nerelerdesin???
Allah Allah çok ilginç.Testlerin hepsi mi şaşıracak yahu,saat kaçta alacaksın sonucu?Kızlar doktordan geldim kan verdik.
Ultrason da baktı rahim 10 mm olmus oldu.
Ama gebe değilsin sanki dedi.
Dedim 3 tane test pozitif çıktı dedi ki idrar test yanılabilir şaşırdım.
Kan sonucu bekliyorm kanama kahverengiye dondu
saçmalamış bence dr negatif çıkarsa yanılma payı vardır ama pozitifte yanılma payı yoktur mutlaka gebelik oluşmuştur zaten henüz bişi göremez ki ancak endometrium kalınlaşmasından şüphelenir sen geciktinde zaten bakalım kanda belli olur canım nezaman çıkçakmışKızlar doktordan geldim kan verdik.
Ultrason da baktı rahim 10 mm olmus oldu.
Ama gebe değilsin sanki dedi.
Dedim 3 tane test pozitif çıktı dedi ki idrar test yanılabilir şaşırdım.
Kan sonucu bekliyorm kanama kahverengiye dondu
Allah Allah çok ilginç.Testlerin hepsi mi şaşıracak yahu,saat kaçta alacaksın sonucu?
saçmalamış bence dr negatif çıkarsa yanılma payı vardır ama pozitifte yanılma payı yoktur mutlaka gebelik oluşmuştur zaten henüz bişi göremez ki ancak endometrium kalınlaşmasından şüphelenir sen geciktinde zaten bakalım kanda belli olur canım nezaman çıkçakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?