Bekle bakalım,bat ne zamandı?Bilemedim ki iltihaplar pembe mi oluyor bu sabah baktım hiç bişi gelmemis.
Normal beyaz akıntı geliyor kokusuz.
Spiral çıktığı andan itibaren kesildi sarı akıntım
Bekle bakalım,bat ne zamandı?
Bekle bakalım,bat ne zamandı?
Yarin sabah ilk idrarinla yap bakalim ne cikacakEşime 3 tane gebelik testi almasini söyledim denemek istiyorum acaba varsa çıkar mı ?
Gerci 25 inde kan negatif çıktı ama doktor hanim çok iyi çıktı dedi ki eğer ki gecikme devam ederse evde test yaparsın :)
Ilk kez böyle diyen bir doktor görüyorum genelde gel kanda bakalım derler para almak adına
Yarin sabah ilk idrarinla yap bakalim ne cikacak
Eşime 3 tane gebelik testi almasini söyledim denemek istiyorum acaba varsa çıkar mı ?
Gerci 25 inde kan negatif çıktı ama doktor hanim çok iyi çıktı dedi ki eğer ki gecikme devam ederse evde test yaparsın :)
Ilk kez böyle diyen bir doktor görüyorum genelde gel kanda bakalım derler para almak adına
Kızlar test yaptim çok açık pembe çizgi çıktı hemde idrari damlatir damlatmaz sokayim elim ayağım titriyor yarın sabah yapıcam pembe leke geldi pedime sonra gitti sanırım yerleşme kanamasi dedikleri bu olsa gerek
şoktayım abovv kızın kaç aylık oldu canım olacğı varmış okudum yazdıklarını
canım tabikide çok erken ama olacağı varsa oluyor işte spiral var olmasına rağmen senin tedbirsizliğin değil ki çevremde senin gibi 2kişi biliyorum nasip işte sıkma üzme kendini sakın suçlama hayırlısı olsun hakkında fenamı 2sini bir büyütürsün8.5 aylik
Sorma elim ayağım titriyor uff
evet görüyorum bende anında çıktısa hayırlı olsun 2.bebiş :)))Çok silik ama hemen çıktı25 inde kan negatif ti ama doktor supheliydi 2 gündür fitil de almadim bulantı var die
evet görüyorum bende anında çıktısa hayırlı olsun 2.bebiş :)))
canım tabikide çok erken ama olacağı varsa oluyor işte spiral var olmasına rağmen senin tedbirsizliğin değil ki çevremde senin gibi 2kişi biliyorum nasip işte sıkma üzme kendini sakın suçlama hayırlısı olsun hakkında fenamı 2sini bir büyütürsün
Sağol birtanem hemen belirdi bayilcak gibi oldum lavaboda daha kimseye söylemedim leke kesildi hemen avucumun içi kadar pembe leke geldi kan değil.
Sanırım yerleşme kanamasi düşük olsa kırmızı kan gelirdi herhalde
evet canım yerleşme lekelenmesidir Rabbim böyle uygun görmüş tabiki aldırılmaz canım bak binlerce milyonlarca insan uğraşıyor bebek sahibi olmak için bu bir lütuf hakkına hayırlısı olsun canım emin ol onu Allah bilerek gönderdi şuan telaşlısın korkulusun haliyle ama ilerde iyikide diyeceksin çünkü çevremde hep böyle duydum kazara olanları :)))Kaymis işte lanet olası
Doğru soyluyorsun aldiramam Kıyamam sabah daha net çıkar diye umuyorum test allah razı olsun canim
evet canım yerleşme lekelenmesidir Rabbim böyle uygun görmüş tabiki aldırılmaz canım bak binlerce milyonlarca insan uğraşıyor bebek sahibi olmak için bu bir lütuf hakkına hayırlısı olsun canım emin ol onu Allah bilerek gönderdi şuan telaşlısın korkulusun haliyle ama ilerde iyikide diyeceksin çünkü çevremde hep böyle duydum kazara olanları :)))
yok canım henüz eylülde düşük yaptım bekliyorum hala Allah kimseye aratmasın olanada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah benimde daha 1dkka geçmeden silik çıkmıştı seninki gibi şok olmuştum ondan eminim yani olduğuna senin. sabahki daha belirgin çıkar canım ok etiketle beni gerçi bakarım ben :)) sevin canım kardeş geliyo :)))Çok sağol allah razı olsun destekcisin bana senin varmı istiyormusunuz?
Eger istiyorsaniz Rabbim en kisa zamanda verir inşallah
Rabbim hediye gondermis aldiramam zorlanıcam belki ama kanatsiz meleğim o benim.
Acaba akşam az ıdrarla denedim ondan mi silik çıktı sabah yapsam net çıkar mı.
Eşime bişi demiycem sabah ki testi mi gosteririm.
Ama yüksek ihtimal var damlalar değer değmez çıktı çizgi.
Ve mide bulantısı vardı 1 haftadır.
Kan testim 25 inde negatif çıkmıştı ona inanmistim.
Sevinemedim doğru durus sabah ki testi mi paylasirim sanada
Oooo süper canım,olacagi varsa herşey bahane:)))Çok sağol allah razı olsun destekcisin bana senin varmı istiyormusunuz?
Eger istiyorsaniz Rabbim en kisa zamanda verir inşallah
Rabbim hediye gondermis aldiramam zorlanıcam belki ama kanatsiz meleğim o benim.
Acaba akşam az ıdrarla denedim ondan mi silik çıktı sabah yapsam net çıkar mı.
Eşime bişi demiycem sabah ki testi mi gosteririm.
Ama yüksek ihtimal var damlalar değer değmez çıktı çizgi.
Ve mide bulantısı vardı 1 haftadır.
Kan testim 25 inde negatif çıkmıştı ona inanmistim.
Sevinemedim doğru durus sabah ki testi mi paylasirim sanada
Orası öğle şekerim de saskinim allah sizi inandirsin ruh gibiyim yarın sabah net pozitifi görüp ona göre hareket edicemOooo süper canım,olacagi varsa herşey bahane:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?