• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Anladim cnm gecmis olsun

Gittim canım evet baya yoğun enfeksiyon yapmış.
Ve kaymis spiral doktor kanda gebelik baktı negatif çıktı şükür ve 80 tl verip cikarttiridim hemen orda zaten kayinca cikartiyorlar iyi oldu :)

Gecmis olsun canim benim aynen hic bir sey saglikdan önemli degil enfeksiyon derken akıntin mi okuyor nasil enfeksiyon

Aşırı akıntı kokulu sarı lapa gibi iğrenç bişi ya ilk kez başıma geldi bu.
Idrar tahliline gerek görmedi alttan baktı ve anladı.
Zaten afedersin iliskidede koku oluyordu utaniyordum.
Spiral dengemi bozdu resmen.
Bir daha mı tövbe zaten kaymis aklım çıktı hamilemiyim die 2 saat kanı bekledik 2 saat yetti bize :)

Aşırı akıntı kokulu sarı lapa gibi iğrenç bişi ya ilk kez başıma geldi bu.
Idrar tahliline gerek görmedi alttan baktı ve anladı.
Zaten afedersin iliskidede koku oluyordu utaniyordum.
Spiral dengemi bozdu resmen.
Bir daha mı tövbe zaten kaymis aklım çıktı hamilemiyim die 2 saat kanı bekledik 2 saat yetti bize :)
Ayy valla hangi yöntemi uygulsyacagini şaşırıyor insan

Ayy valla hangi yöntemi uygulsyacagini şaşırıyor insan
Valla canım prezervatif kullanıcaz.
Sorma sinir oldum çok birde uzun süre once kaymis ve doktor korumamis dedi aklım çıktı.
Demek ağrı o yuzdendi.
Prezervatif i de evlendigimizde 4 5 kez denemistik :)
Nasıl alisicaz bilemem

Allahdan hamile kalmamisin canim alisirsin zamanla prezervatif e

Sorma şekerim eşim şundan korktu sezaryen doğum oldu 8 ay önce ya acaba dikislerime zarar verirmi egerki öğle bir ihtimal varsa hemen aldiricaz demeye basladi :)
Çok şükür ki yok

merhaba. ben geçen ay 14ünde adet olmuştum.şubat sonunda yani adet olmamdan 10 gün sonra 2-3 gün kahverengi akıntı geldi.test yaptım evde.negatif çıktı.şimdi de günüm 12 gün geçti.normalde de günü gününe adet olmam, bi hafta önce sonra değişir genelde.geçen yılda bi kere böyle 10 gün gelmemişti. acaba hamilelik mi?test yapıcam pazartesiye kadar gelmezse.hastalık mı acaba?

merhaba. ben geçen ay 14ünde adet olmuştum.şubat sonunda yani adet olmamdan 10 gün sonra 2-3 gün kahverengi akıntı geldi.test yaptım evde.negatif çıktı.şimdi de günüm 12 gün geçti.normalde de günü gününe adet olmam, bi hafta önce sonra değişir genelde.geçen yılda bi kere böyle 10 gün gelmemişti. acaba hamilelik mi?test yapıcam pazartesiye kadar gelmezse.hastalık mı acaba?

Kan testi yaptirsana canim en garantisi benim de 12 gun gecikmisti stresden de olabiliyor kan testi yaptirdim 1 2 gun sonra adet oldum:) insallah hamilesindir

gecen yıl da bi kere böyle olduğu için test yapmadım henüz.pazartesiye kadar olmazsa yapıcam.bebek olayı beni korkutuyor.

Back