• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Ya kızlar bugün tahlil sonuçları çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu vaRmış. Pazartesi doktor kontrolüm vardı normalde. Hemşire de erken gidebiliyoSAN GİT dedi. Sizce bebeğe zararı olur mu

Nerdeydin canım,nasıl gidiyor hamilelik
Eşimin bazı işleri nedeni ile memlekete kayinvalidemlere gittik. 1.5 ay kaldık. Evimi nasıl özledim.Ama gelir gelmez de sağlık ocağında bazı testler yaptılar. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Beklemeden doktora GİT dedi hemşire. Benim de pazartesi randevum. Ya korkuyorum bebeğe zarar verir mi

Eşimin bazı işleri nedeni ile memlekete kayinvalidemlere gittik. 1.5 ay kaldık. Evimi nasıl özledim.Ama gelir gelmez de sağlık ocağında bazı testler yaptılar. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Beklemeden doktora GİT dedi hemşire. Benim de pazartesi randevum. Ya korkuyorum bebeğe zarar verir mi

Canım insanin kendi evi gibisi yok gercekten kendi annen de olsa oyle bence gectin ki kayinvalide evinde kotu dusunme canim bisey olmaz insallah bizim bir arkadas da vardi hamile iken enfeksiyonu vardi dr fitil vermisti kucuk biseydi onu kullanmisti gecmisti bisiy olmaz korkma korkutma kendini

Gecmis olsun,randevunu öne alma ihtimalin yok mu eger yoksa telaş yapma hayırlisiyla birsey olmaz .pazartesi yazarsin canim

Canım insanin kendi evi gibisi yok gercekten kendi annen de olsa oyle bence gectin ki kayinvalide evinde kotu dusunme canim bisey olmaz insallah bizim bir arkadas da vardi hamile iken enfeksiyonu vardi dr fitil vermisti kucuk biseydi onu kullanmisti gecmisti bisiy olmaz korkma korkutma kendini
Aynen öyle.Rabbim kimseyi evinden uzak eylemesin.İnşallah ya.Dün akşam kötü oldum sadece sabah kahvaltı yedim sonra biraz kraker yedim ama ne dokundu bilmiyorum. Sersem gibi yataktan kalkamadim. Gece de doğru dürüst uyumadm bile.bugün biraz daha iyiyim. İnşallah birşey olmaz

Slm kızlarrrr iyiyiz siz neler yapiyorsunuz?Neden pişmansın Visneli_Turtam

Taktirirken bayıldım açıdan + sürekli sarı lapa koku akıntı oldu taktırdıktan sonra.
Ilıskide acı hissi kasikta doluluk rahatsız edici.
Regl 3 gün sürer iken 10 gün sürüyor.
Ve ara kanama mevcut.
Her gün kaşığımda anlamsiz ağrı.
1 ay içinde ben benlikten çıktım

Taktirirken bayıldım açıdan + sürekli sarı lapa koku akıntı oldu taktırdıktan sonra.
Ve ara kanama mevcut.
Ayy geçmiş olsun.Seneler evvel bende taktırıp 6 ay kullanmıştım ilk aylar ara kanama yapar dediler bende devamlı oldu en sonunda çıkartmıştım,haptan neden vazgectin?

Iyiyiz şekerim geçen ay spiral taktırdım bu olaydan sonra ama pişmanım :KK43:
Sen napiosun varmı bişiler :KK66:

Aaa keske taktirmasaydin canm ya bende yok bisey ya ama korunmayi biraktik;) nasil hamile kalirim bilmem :) ne zaman yapmak lazim bu isi hic anlamiyorum yumurtlama zamani falan filan diyor ama hic anlamiyorum

Ve ara kanama mevcut.

Hadi canim ya gecmis olsun cikart istersen hep boylemi devam eder ki keske esin yada sen korunsaydin:(

Back