- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım stres en büyük nedenidir kesin. Benim de geçen ay böyle oldu. Ama yine de bi doktora gidip muayene olsan kafan rahatlar...Bir kac gun daha brklocem canm olmadi kan veririm bakalim
Canım stres en büyük nedenidir kesin. Benim de geçen ay böyle oldu. Ama yine de bi doktora gidip muayene olsan kafan rahatlar...
Hadi ya bende pozitif bekliyordum dur bakalım belki gelmez.
Ama şüpheli ilişkinin üstünden baya gecikti dimi.
Kendini rahat bırak canım stres daha da geciktiriyor inan. Bikaç ay önce genel kontrol için mi gittin yine gecikme mi yaşsmıştın??Canim 3 4 ay once dr a gittim yumurtaliklarim falan hersey normal dedi bakalim biraz daha beklicem bakalm nolcak
Kendini rahat bırak canım stres daha da geciktiriyor inan. Bikaç ay önce genel kontrol için mi gittin yine gecikme mi yaşsmıştın??
Anladım tatlım bak sıkıntı da yokmuş çok şükür. Bebiş de yoksa bekle gelir reglin. Ama şüpheli ilişkinin üzerinden de geçmiş baya. Stresi atlatsan yoluna girer inşallah..Canim o zaman adetten 1 hafta once kahverengi akinti yasamistim ondan dolayi gittim alttan ultrason ile bakmisti yumurtaliklarin gayet iyi guzel dedi rahim tersligin var dedi bir de enfeksiyonun var dedi fitil vermisti 2 kutu fitil bitirdim adet olayim bitsin yine baslicam sari akintim cok oluyo benm
Anladım tatlım bak sıkıntı da yokmuş çok şükür. Bebiş de yoksa bekle gelir reglin. Ama şüpheli ilişkinin üzerinden de geçmiş baya. Stresi atlatsan yoluna girer inşallah..
Bu arada ben regl oldum bu sabahh.. Üzüldüm azıcık ama olsun adet olmak da sağlıklı bi durum napalım bidahaki aya artık inşallah bebiş hayalleri. Acaba kür falan yapsam mı
Canım kanda baktır istersen eğer yoksa adaçayı reglin gelmesine birebir. Adet söktürücüdense adaçayı içersin bikaç kez gelir. Ama bebiş olmadığına emin olman lazım..Eger yok ise Bende hemen olsam adet keske stres sknti kurtulsam
Canım kanda baktır istersen eğer yoksa adaçayı reglin gelmesine birebir. Adet söktürücüdense adaçayı içersin bikaç kez gelir. Ama bebiş olmadığına emin olman lazım..
Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))
Ilk 30 dk önemli canım.
Ne kadae baktın teste.
Süresi geçince bazen çıkıyormus öğle çizgi
Canim sabah 9 30 gibi yaptim simdi baktm baksana sende anlamadim Eki Görüntüle 1768517
Canim sabah 9 30 gibi yaptim simdi baktm baksana sende anlamadim Eki Görüntüle 1768517
Merhabalar.. 27 aralikta reglim bitti 16 ocakta 2 gunluk azalip cogalan bi kanamam oldu. Normal adet olmam gereken tarih 27 ocak ama olmadim boyle bir sey yasayan var mı? Kasik agrim ve goguslerimde hassasiyet var