• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Iyiyim canim ve heyecanli adet olcam mi olmicam mi:))
Aynen canım ya ben de nerdeyse günümün yarısını wc de geçiryom geldi mi gelecek mi diye ;) kahverengi akıntı bu sabah da geldi bende ama kesildi şuan bitek sağ kasığım ve diz kapağıma kadar bacağım ağrıyor arttı bugün o da..

Aynen canım ya ben de nerdeyse günümün yarısını wc de geçiryom geldi mi gelecek mi diye :KK66: kahverengi akıntı bu sabah da geldi bende ama kesildi şuan bitek sağ kasığım ve diz kapağıma kadar bacağım ağrıyor arttı bugün o da..

Aynen bende oyle canm wc den cikamiyorum:)) geldi geliyor derken gelmiyor gelmesin de ben de agri falan yok da gogsum den biktim bende sis ve aciyorlar :(

Ben de iyiyim cnm utu yemek falan filan sesiniz cikmiyor yazayim bakayim dedim benim canlar napiyor:)

Valla şekerim klasik pazar işte kızım 1 haftadır huzursuz uykulu uykulu geziyorum dış cikaracak sanırım üst dişlerini.
Alttan 2 tane var ama yenileri geliyor sanırım

Aynen canım ya ben de nerdeyse günümün yarısını wc de geçiryom geldi mi gelecek mi diye :KK66: kahverengi akıntı bu sabah da geldi bende ama kesildi şuan bitek sağ kasığım ve diz kapağıma kadar bacağım ağrıyor arttı bugün o da..

Regl günü yaşadım kızımda 1 gun boyunca kahverengi kanda degerim 244.02 idi.
Biliyordum hamile oldugumu hemen doktora koymustuk ağrı sizi yoktu doktor progestan vermişti endişe etme yerlesme kanamasi dedi ama biz önlem amaçlı progestan verelim dedi yumuşak kapsül kullanmıştım.

Aynen bende oyle canm wc den cikamiyorum:)) geldi geliyor derken gelmiyor gelmesin de ben de agri falan yok da gogsum den biktim bende sis ve aciyorlar :KK43:
Benim göğüsler de yanlardan bastırınca ağrıyor bide yatakta sağıma soluma dönerken.uclarında öyle çok acı yok. Ay ne biliyim çok mu dinliyoruz kendimizi nedir.

Biliyordum hamile oldugumu hemen doktora koymustuk ağrı sizi yoktu doktor progestan vermişti endişe etme yerlesme kanamasi dedi ama biz önlem amaçlı progestan verelim dedi yumuşak kapsül kullanmıştım.
Benim de reglime 2 gün var canım. Bilemedimki yerleşme mi yoksa adet mi geliyor. Peki ağrın var mıydı kasıklarında ??

merhaba kızlar bugün belimin ortasında kalçanın üstünde omur kemiğinin bel başlangıcı yerinde hem bir soğukluk ve ağrıyla uyandım . sadece orası ağrıyor. göğüs hassaslığı büyüklüğü vs yok regl belirtisi de yok. ama sol kasığımda ara ara çekme yapıyor gibi bir ağrı oluyor. 2gün önce ev temizliği yaptım ayakta çok kalınca o ağrı biraz daha bariz oldu ama dediğim gibi sürekli değil arada oluyor son 10 gündür 5-6 kere hissettim bu çekme olayını sadece sol kasıkta oluyor
pkoluyum ve adetimin tarihleri çok net olmuyor geçen ay 26 günde geldi reglim ama genel aralığı 30-31 gün. son reglim 6 ocaktı. bugün test negatif çıktı ama regl de gelecek gibi değil

Çok teşekkürler. Ben önceki hamileliğimi de 3 haftada öğrenmiştim şimdi de kendimi hamile gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı İNŞALLAH Rabbim sağlıkla versin de başka bir şey istemem. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Çok teşekkürler. Ben önceki hamileliğimi de 3 haftada öğrenmiştim şimdi de kendimi hamile gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı İNŞALLAH Rabbim sağlıkla versin de başka bir şey istemem. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Amin canım baya erken belli etmişti kendini ben 5 gün kala idrar testi ile öğrenmiş

Bide aslında benim heycanımı adete 3 gün kala olmasıydı canım. Yerleşme kanaması nette 1 hafta kala oluyo yazıyodu . Ama senin regl günü olmuş hala umut var demekki ;) Bugün sabah şu erken gebelik testi yaptım negatifti ama :(

Bide aslında benim heycanımı adete 3 gün kala olmasıydı canım. Yerleşme kanaması nette 1 hafta kala oluyo yazıyodu . Ama senin regl günü olmuş hala umut var demekki :KK66: Bugün sabah şu erken gebelik testi yaptım negatifti ama :KK43:
benim ilk gebeliğimde regl olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı. 15 gün geçtikten sonra ucuz testlerden yaptım ve çıktı geç döllenme olmuş ama ne yazıkki düşük oldu
yani testlerde olumsuz çıktı diye doktorlar bile verse söktürücü vs kullanmayın bekleyin en az 15 gün geçsin öyle test yapıp eğer yoksa ilaçlara başlayın

Bide aslında benim heycanımı adete 3 gün kala olmasıydı canım. Yerleşme kanaması nette 1 hafta kala oluyo yazıyodu . Ama senin regl günü olmuş hala umut var demekki :KK66: Bugün sabah şu erken gebelik testi yaptım negatifti ama :KK43:

Kimisi yerlesme kanamasindan 1 hafta sonra pozitif görüyor.
Bekle bakalım belki yeni yeni salgiliycak hcg.
Benim leke geldiğinde beta 244.02 idi baya netti çizgim de

benim ilk gebeliğimde regl olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı. 15 gün geçtikten sonra ucuz testlerden yaptım ve çıktı geç döllenme olmuş ama ne yazıkki düşük oldu
yani testlerde olumsuz çıktı diye doktorlar bile verse söktürücü vs kullanmayın bekleyin en az 15 gün geçsin öyle test yapıp eğer yoksa ilaçlara başlayın
Regl geçtikten 2 hafta sonra belli olmuş sizinki baya regl gelceği dönemki ilişkinizle döllenme olmuş neredeyse. Rabbim en yakın zamanda bebiş nasip etsin size tekrar ve sağlıkla alın kucağınıza sonra da inşallahh..Haklısınız aslında beklemek en iyisi. Bide kafamızı boşaltıp belirti aramasak... :( :( :(

Kimisi yerlesme kanamasindan 1 hafta sonra pozitif görüyor.
Bekle bakalım belki yeni yeni salgiliycak hcg.
Benim leke geldiğinde beta 244.02 idi baya netti çizgim de
Ayy inşallah pozitif hcg yi görebiliriz hepbirlikte bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve göbüşlerimiz bebişle dolsun inşallah biran evvel :anneadayı::KK200::KK46:

Back