Şüpheli kasık Ağrısı

Yok canm gelen :) bende market e gittim geldm ispanak ayikladm sirkeli suya koydum yaninda da tarhana corba :) daha yemegim hazir degil:) simdi de oturdum zuhal topal i izliyom:) send ene var aksam a yemek

Tarhana çorbası kızıma :)
Bize barbunya ve soslu Makarna yaptim şekerim :)
Bende hay day oynuyorum tarla oyunu ekip biciyoroz bişiler

Canım senin hamilelik noldu takip edemiyorum telim bozuldu garantiye gönderdim aksamları arada esimin telinden giriyorum aklım sende kaldı

Hadi ya uzuldum canim teline ben hala brkliyorum dun adet olmam lazimdi olmadim bugun de gelen giden bisiy yok bekliyorum test yapmicam sonra uzuluyorum

Hadi ya uzuldum canim teline ben hala brkliyorum dun adet olmam lazimdi olmadim bugun de gelen giden bisiy yok bekliyorum test yapmicam sonra uzuluyorum
Hmmm anladm canım hadi insallah bidaha baktıgımda güzel haberlerini görürün insallah.....

Günaydın kızlar benim yumurta akı kıvamındaki akıntım 26 ocakta oldu. Kasık ağrısı ve göğüs uclarımda hassasiyet yaşadım sonrasındaki günlerde. Meme uçlarımda hafif acı var hala. Arada da kasıklarıma hafif hafif bişey batıyomuş gibi acı giriyor. Ay kızlar çok istiyorum bebiş yaaa...

Sat ne zamandı canım?

Bat ne zaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…