• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kızlar negatif cikti Soktayim bembeyaz :(
Inanmiyorum peki diğer çizgiler nedendi öğle silik cikti suan net pozitif i görmem lazımdı ama şaşırdım

Anladım canım prensese tatlı uykular benim oglus uyududa kızı uyutamadım bi türlü

Anladım canım baktım hafif çizgi var gibi ama neden hep hafif ve geç çıkıyor ona ayar oldum testin fotosunu atayım ama goremeyebilirsin

Eklentiler

• 20160126_005553-1.jpg
    20160126_005553-1.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 98
Canım cok zor görünüyo evet bence sen kızını yarın annene bırakıp bi kan ver kadın dogum uzmanına görün bence

Annemler uzak oturuyor canım ya keşke öğle bir imkanim olsa haftada 1 gidiyoruz :(

Eklentiler

• 2016-01-26 01.06.31.jpg
    2016-01-26 01.06.31.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 91
Anladım canım baktım hafif çizgi var gibi ama neden hep hafif ve geç çıkıyor ona ayar oldum testin fotosunu atayım ama goremeyebilirsin

Canimm aynen yine silik cizgi var bence de arkadaslarin dedigi gibi en iyisi kan aklinda soru isareti kalmaz gec döllenme falan derler ya belki senin de oyle bisiy olmasin anlamam ki

Canimm aynen yine silik cizgi var bence de arkadaslarin dedigi gibi en iyisi kan aklinda soru isareti kalmaz gec döllenme falan derler ya belki senin de oyle bisiy olmasin anlamam ki
İlginç gitgide silik çıkıyor canım ya,hiç ugrasma idrarla falan,kan ver

Kimyasal olabilir diye düşünüyorum 28 ine kadar beklemeye aldım kendimi bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımda

Back