Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa aaa test bozuk olmasın canım adet de olmadın silik cizgilerde göründü cok ilgincKızlar negatif cikti Soktayim bembeyaz
Inanmiyorum peki diğer çizgiler nedendi öğle silik cikti suan net pozitif i görmem lazımdı ama şaşırdım
Aaaa aaa test bozuk olmasın canım adet de olmadın silik cizgilerde göründü cok ilginc
Cıkabilir markası ne bebetime mı yoksa?Sorma soklardayim suan evet olmadim test bozuk cikabilirmi ki
Cıkabilir markası ne bebetime mı yoksa?
Anladım canım prensese tatlı uykular benim oglus uyududa kızı uyutamadım bi türlüYok pely die bakmadım tuvalette kaldı kızı salliyorum
Ayağımda ağlıyor da uykusu geldi
Kalkıp bakicam
Anladım canım prensese tatlı uykular benim oglus uyududa kızı uyutamadım bi türlü
Canım cok zor görünüyo evet bence sen kızını yarın annene bırakıp bi kan ver kadın dogum uzmanına görün benceAnladım canım baktım hafif çizgi var gibi ama neden hep hafif ve geç çıkıyor ona ayar oldum testin fotosunu atayım ama goremeyebilirsin
Canım cok zor görünüyo evet bence sen kızını yarın annene bırakıp bi kan ver kadın dogum uzmanına görün bence
Kızlar negatif cikti Soktayim bembeyaz
Inanmiyorum peki diğer çizgiler nedendi öğle silik cikti suan net pozitif i görmem lazımdı ama şaşırdım
Anladım canım baktım hafif çizgi var gibi ama neden hep hafif ve geç çıkıyor ona ayar oldum testin fotosunu atayım ama goremeyebilirsin
Canimm aynen yine silik cizgi var bence de arkadaslarin dedigi gibi en iyisi kan aklinda soru isareti kalmaz gec döllenme falan derler ya belki senin de oyle bisiy olmasin anlamam ki
İlginç gitgide silik çıkıyor canım ya,hiç ugrasma idrarla falan,kan ver
Kimyasal olabilir diye düşünüyorum 28 ine kadar beklemeye aldım kendimi bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımda
Amin canim dikkat et kendine
Tamam canım bişi yoksa sokulseydim iyiydi valla :/ aşırı stres yaptı bana.
Umarım senden güzel haberler aliriz
Amin canim hic umudum yok ama bakalim hayirlisi
mutlu haber alalim yaa (