• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Bence kardesler arasi yas farki az olmali :) en fazla bence 2 yas olmali :) hayirlisi tatlim bakalim nolcak yazismaya devam

Aynen canım bekliycem regl olmazsam elimde test var Şubat 3 yapabilirim o gün doğum günüm çünkü :)
Hem varsa bişi net çıkar tabi disimi sikarsam beraber bekliycez seninde 4 tu :)

Aynen canım benim de 4 :) zaman gecmek de bilmiyo

Evet canım benim geçti 26 dersek 4 gun Geçi 28 dersek 2 gun geçmiş oldu bakalım hayırlısı hakkımda..
Ben baya geçiksin diye 3 Şubat dedim.
10 gün var daha :)
Bakalım pozitif mi olucaz negatif mi belli değil :)

Evet canım benim geçti 26 dersek 4 gun Geçi 28 dersek 2 gun geçmiş oldu bakalım hayırlısı hakkımda..
Ben baya geçiksin diye 3 Şubat dedim.
10 gün var daha :)
Bakalım pozitif mi olucaz negatif mi belli değil :)

Benim gecen ay 6 gun gecikmisti dusunebiliyon mu :)) hic bisiy yapmadim tabi sonrasi husran adet:) hos o zaman umidim yoktu esim korundugu icin ama bu ay az da olsa umit var

Benim gecen ay 6 gun gecikmisti dusunebiliyon mu :)) hic bisiy yapmadim tabi sonrasi husran adet:) hos o zaman umidim yoktu esim korundugu icin ama bu ay az da olsa umit var

Korunmadik biz hiç regl hemen sonra başladık hâlâ korunmuyoruz adet olana kadar.
Adet olunca bakalım bir oturup gözde geciricez sanırım.
Ben o yüzden supheliyim

Haklisin canim ya test de hep silik cikiyor ilginc gercekten bekleyelim ve gorelim bakalim nolacak

Azıcık daha netlesse kızımı sarıp sarmalayip doğru kana gidicem de esimde ona göre işten arabayı alacak.
O yüzden evde 1 test var yapmiycam gelmezse Şubat 3 te denemeyi düşünüyorum doğum günümde sonuçta hamilelik varsa bile regl olmam.
Yoksa zaten gelir.
Dün akşam bir heyecanla koşup yaptığım test dahada silik ve rengi daha bir pembe idi diğerleri okadar pembe cikmamisti.
Hastane yakın olsa gidicem ama malesef değil.. sanki umudumu yitirdim gibi.
Umarım sen kızlar hamileyim bakın testimeee yazarsın da biraz moral olursun :)
Sende benim gibi telaşa verip erken yapma negatif görüp üzülme sonra

Azıcık daha netlesse kızımı sarıp sarmalayip doğru kana gidicem de esimde ona göre işten arabayı alacak.
O yüzden evde 1 test var yapmiycam gelmezse Şubat 3 te denemeyi düşünüyorum doğum günümde sonuçta hamilelik varsa bile regl olmam.
Yoksa zaten gelir.
Dün akşam bir heyecanla koşup yaptığım test dahada silik ve rengi daha bir pembe idi diğerleri okadar pembe cikmamisti.
Hastane yakın olsa gidicem ama malesef değil.. sanki umudumu yitirdim gibi.
Umarım sen kızlar hamileyim bakın testimeee yazarsın da biraz moral olursun :)
Sende benim gibi telaşa verip erken yapma negatif görüp üzülme sonra

Hava da aksi gibi soguk karlı yaz olsaydi ne guzel alirdin da kizini geze geze giderdin hava da almis olurdunuz ama dedigin gibi bu soguk da allah korusun usutur bebisin sabret bakalim canm olmaz isen eger dedigin gibi 3 unde yaparsin bakalim bende erkenden yapmak istemiyorum moralim bozulmasin adetim gecsin o zaman bakariz duruma gore insallah dedigin gibi resmi paylasirim ve altina kizlarr hamilemiyim ben mi yanlis goruyorum derim:)) zaman gec artik

Hava da aksi gibi soguk karlı yaz olsaydi ne guzel alirdin da kizini geze geze giderdin hava da almis olurdunuz ama dedigin gibi bu soguk da allah korusun usutur bebisin sabret bakalim canm olmaz isen eger dedigin gibi 3 unde yaparsin bakalim bende erkenden yapmak istemiyorum moralim bozulmasin adetim gecsin o zaman bakariz duruma gore insallah dedigin gibi resmi paylasirim ve altina kizlarr hamilemiyim ben mi yanlis goruyorum derim:)) zaman gec artik

Inşallah canım ya valla kendimi geçtim senin olmanı çok istiyorum.
Şubat sana ugurlu gelir inşallah :)
Haklısın lapa lapa kar yağıyor ve hava öğle böyle değil buz cesmeden kemik gibi şu akıyor düşün :(

Inşallah canım ya valla kendimi geçtim senin olmanı çok istiyorum.
Şubat sana ugurlu gelir inşallah :)
Haklısın lapa lapa kar yağıyor ve hava öğle böyle değil buz cesmeden kemik gibi şu akıyor düşün :KK43:

Düsünebiliyorum bizim burasi da aynen dedigin gibi su kemik gibi canim kendini de gecme hep birlikte insallah subat bize ugurlu gelsin ;)

Düsünebiliyorum bizim burasi da aynen dedigin gibi su kemik gibi canim kendini de gecme hep birlikte insallah subat bize ugurlu gelsin :KK66:

Inşallah canım da bek umidim kalmadı sanki içim soğudu bir anda o kadar heyecanla yaptım ki damlattim gözümü kapadım bir müddet bekledim açtım hiçbisi yok bir an şaka mi ya felan dedim o kadar bekliyordum ki cizgiyi diğer testler beni yanılttı sanırım onlara güvendim hata ettim

Kızlar birde ben size dün söylemeyi unuttum test yaparken gece çamaşırı gunluj Ped koymustum ona çok hafif pembe lik bulaşmış ama çok değil hafif dedim belki sonu gelir ama gelmedi .
Toz pembeydi rengi

Kızlar birde ben size dün söylemeyi unuttum test yaparken gece çamaşırı gunluj Ped koymustum ona çok hafif pembe lik bulaşmış ama çok değil hafif dedim belki sonu gelir ama gelmedi .
Toz pembeydi rengi

Canim yerlesme kanamasi olmasin yerlesme kanamasi da pembe renk olurmus ya bak iyice meraklanmaya basladim yaa

Back