- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Bir haftadır çok fena kasıklarım ağrıyor regl sancısı çektiğimi düşünüyodum ama hala olmadım sanırım dün yada ondan önceki gün olmam gerekliydi. Regl sancısı çekip hamile olma ihtimalim var mı sizce? Test yapıp negatif görmek istemiyorum regl ağrısı olduğundan da çok eminim.
Oooo iyimis sonuclarını bildir kuzum azcık yüzümüz gülsünEşim nobetci eczaneye gidicek almaya annemlere geldik yakın bize eve dönerken alicaz
Canım bu da bi belirti günün gectiyse bi tezt yap bence acaba diye düsünmek daha zorBir haftadır çok fena kasıklarım ağrıyor regl sancısı çektiğimi düşünüyodum ama hala olmadım sanırım dün yada ondan önceki gün olmam gerekliydi. Regl sancısı çekip hamile olma ihtimalim var mı sizce? Test yapıp negatif görmek istemiyorum regl ağrısı olduğundan da çok eminim.
Ya inşallah öyledir ümitlenmek istemiyorum bıraktım ben artık ümitlenmeyi diyorum her ay ama yine ümitleniyorum işte. Allah hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah isteyen herkese. Bir kaç gün daha beklesem daha mı iyi olur acabaCanim hamilelik belirtileri arasinda kasik agrilari cok sık gorulen birseymis adetinde gectigine gore bence al bir test yap derim
Ya inşallah öyledir ümitlenmek istemiyorum bıraktım ben artık ümitlenmeyi diyorum her ay ama yine ümitleniyorum işte. Allah hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah isteyen herkese. Bir kaç gün daha beklesem daha mı iyi olur acaba
Sabrederim adetin gelmesini o negatifi görmeye tercih ederim. Ama gerçekten aynı adet gibi sanıyor meret
Ne kadar zamandır istiyosunuz canım bebis?Sabrederim adetin gelmesini o negatifi görmeye tercih ederim. Ama gerçekten aynı adet gibi sanıyor meret
Ben adet olmadan bir gün önce başlar kramp gibi kasıklarım batar nefesimi keser. Ama ertesi gün olurum bir haftadır hep böyle bende hep pedle geziyorum oldum olucam diye. Regl olduğum dönem için doktora randevu aldım hormon testleri için ama bir türlü olmuyorum tekrar iptal ediyorum sinir oldum yani. Başka hiç bir belirti yok ne bebişten ne de reglden
Nerdeyse 1 yıl oluyor sanırım artık bıraktık kafayı bozmuştum yumurtlama günü hesaplama yok testler yok uygulamalar hepsini kaldırdı eşim mevlam verirse verir dedi bende bilmiyorum bile tam regl günümüNe kadar zamandır istiyosunuz canım bebis?
Nerdeyse 1 yıl oluyor sanırım artık bıraktık kafayı bozmuştum yumurtlama günü hesaplama yok testler yok uygulamalar hepsini kaldırdı eşim mevlam verirse verir dedi bende bilmiyorum bile tam regl günümü[/QUOTE
Hakkinizdaa hayirlisi olsuncanim aslinda kafaya takmamak gerekiyormus taktikca olmuyor insallah sen de hamilesindir bizi de haberdar edersin :) bekleyen cok
Oooo iyimis sonuclarını bildir kuzum azcık yüzümüz gülsün
Ay bak kiyamamis esin nobetci eczaneden alcaniz:))
Hmmmm anladım canım en iyisi düsünmemek düsünmeyince daha cabuk oluyo Rabbim hayırlısıyla sizede bi evlat versin insallah insallah bu ay tutunmustur bebisin sana bi kac gün daha bekle yada bi test yap bence canım en azından icin ve aklın rahatlasınNerdeyse 1 yıl oluyor sanırım artık bıraktık kafayı bozmuştum yumurtlama günü hesaplama yok testler yok uygulamalar hepsini kaldırdı eşim mevlam verirse verir dedi bende bilmiyorum bile tam regl günümü
Ayyyy ikiz mi ne kadar heycanlı bi haber rabbim arkadasına hüc kuvvet bol bolda sabır versin bendekilerin araları 20 ay ilk cok zorlanmıstım ama simdi cok rahatladım arkadasında cok sasırmıstır heraldeKızlar benimde bat'a bir hafta var ama 2-3 gecedir kasık ağrım var uyuyunca geçer diyorum tekrar uyanıyorum hala devam ediyor.. Anlam veremedim belirti için erken diyorum kendime ama bilmiyorum hayırlısı bakalım..
POWERHACK canım hakkında hayırlısı olsun arkadaşımın da 7 aylık bebeği varken tekrar hamile kaldı bugünde ikizlerinin olacağını öğrendiler..
hemde ne şaşırmak suratsız doktoru bile güldürmüş hemşireyle
Ayyyy ikiz mi ne kadar heycanlı bi haber rabbim arkadasına hüc kuvvet bol bolda sabır versin bendekilerin araları 20 ay ilk cok zorlanmıstım ama simdi cok rahatladım arkadasında cok sasırmıstır heralde
Kızlar benimde bat'a bir hafta var ama 2-3 gecedir kasık ağrım var uyuyunca geçer diyorum tekrar uyanıyorum hala devam ediyor.. Anlam veremedim belirti için erken diyorum kendime ama bilmiyorum hayırlısı bakalım..
POWERHACK canım hakkında hayırlısı olsun arkadaşımın da 7 aylık bebeği varken tekrar hamile kaldı bugünde ikizlerinin olacağını öğrendiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?