• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Canım 26 28 arası oluyorum regl 26 a göre 2 gün geçti 28 e göre bugün regl günüm.
Bekliycem bakalım hemen kan veremiyorum hastane uzak belli olsa eşim işten arabayi istiyecek gidip gelicez de işte iyice belli olsun istiyorum dün gece eşimin israri üzerine bu sabah yaptım yoksa yapmiycaktim

Ay insallah olmazsin adet canım sen dr adrt belirtileri oluyormuydu hic adet olcakmisin gibi belirtiler var mi 3 4 gun daha sabret bakalim nolcak;)

Ay insallah olmazsin adet canım sen dr adrt belirtileri oluyormuydu hic adet olcakmisin gibi belirtiler var mi 3 4 gun daha sabret bakalim nolcak:KK66:

Yok olmazdı hemen leke gelirdi ama bu ara bel ağrım ve hafif kaşık agrisi ve gogus ağrım var hayırlısı bakalim bunlar tatlı ağrı çok değil yani

Ayyyy masallah ya eslerin mutlu olması ne güzel korkutmasın zaten 5_20 dk da yazıyo arkalarında

Bu tuhaf bir test ne prospektus var be bilgi sadece çift çizgi pozitif tek negatif okadar demiş :) After 10 diye uyduruk
Eşim inşallah vardır demesi beni duygulandirdi sorma :)
Icten içe istiyor

Bu tuhaf bir test ne prospektus var be bilgi sadece çift çizgi pozitif tek negatif okadar demiş :) After 10 diye uyduruk
Eşim inşallah vardır demesi beni duygulandirdi sorma :)
Icten içe istiyor

Ah ah benim esimin de istegi olsa ya bir adam da hic mi istek olmaz ben insallah vardir diyorum esim insallah yoktur zamani degil diyo:(

Insallah canim ya her namaz da dua ediyorum allah im isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin diye bu arada ben iliskiye girdigimizden beri meryem suresini de okuyorum allah im nasip eder hayirlisi ile insallah
inşallah canım benim rabbim gönlümüze göre nasip etsin bgün eşim test alamamış yarın alıcak salı günü apıcam bakalım ne çıkıcak :)

inşallah canım benim rabbim gönlümüze göre nasip etsin bgün eşim test alamamış yarın alıcak salı günü apıcam bakalım ne çıkıcak :)

Allah ım gonlune gore versin canim var gibi duruyor ama bilmem :) saliya az kaldi yarindan sonra kesinlesir insallah sonra da kan testi yaptir yine cikarsa

Back