Şüpheli kasık Ağrısı

Sanki hayalet bir çizgi var canım iyice yaklaştırıp bakınca var sanki birşeyler

Canım bence hiç acele etme 6 gün uzun bir süre. Biraz daha bekle kafaya takmamaya çalış. Benim gibi erken gebelikse çıkaR yoksa daha beklemen gerekir. Adet olmazsa yaparsın. Inan ki çok düşünmek de bizi sanki hamile havasına koyuyo.

Evet delirdim sanki herseyi hamilelik belirtisi saniyorum benim adetim duzensiz zaten doktorum adet olmazsan 15 gun sonra gel demisti birazda onu bekliyorum su yumurtalik catladi ya birazda onun icin umutlendim aslinda

Canım burda da gayet net görünüyo ikinci cizgi

Bu arada seninde hamileligin hayili olsun insallah saglikli bir hamilelik gecirir ve bebisini alirsin kucagina

Canım bi hayalet çizgi var ama diğer yaptığından daha koyu çıkması gerekiyor bejle bakalım

Evet delirdim sanki herseyi hamilelik belirtisi saniyorum benim adetim duzensiz zaten doktorum adet olmazsan 15 gun sonra gel demisti birazda onu bekliyorum su yumurtalik catladi ya birazda onun icin umutlendim aslinda
Tamam ışte hiç takma herşey nasib kısmet de zamana bırak. Sen böyle yaptıkça olmazsa senin için daha kötü olur. 6 gün bitsin. Ufak bir test yap yine çıkmazsa 1 hafta daha bekle. Geç döllenme falan olduysa biraz zaman alır tatlı canını hiç sıkma canım

Oyle yapicam artik bekledim bekledim 6 gun daha beklerim iste alerji ilacimi biraktim oluyorum kasintidan olmazsa aksam acile gitmeyi dusunuyorum

Oyle yapicam artik bekledim bekledim 6 gun daha beklerim iste alerji ilacimi biraktim oluyorum kasintidan olmazsa aksam acile gitmeyi dusunuyorum
Valla canım bende hamile olurum korkusu ile hasta olmama rağmen ilaç almadım düşün artık ses gitmişti iyi ki almamışim acile gidersen de gebe olabilirm de mutlaka belirt mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…