Hiç bakmadım doktor ekrandan gördü. Hemen ardından doktora gittik.ultrasondan baktık doktor hemen gördü şükürler olsun:) amin amin inşallah
Canimmmm hayirli olsunn darisi bizlerin ve tum isteyenlerin basina allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahVeeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallah
Evet ya şükürler olsun canım benim:) hemde düşün ben gebeyim demedim doktor birşey demeden direk karnıma baktı anında sen gebe misin ya dedi:) Allah razı olsun bakınca ne güzel imrenirdim ne güzel derdim Şükürler olsun Rabbim nasib etti:)Ultrasondada gördün hey maşallah :) rabbim tamamini erdirir kucağına alırsın inşallah takviminde yakışmış
Evet ya şükürler olsun canım benim:) hemde düşün ben gebeyim demedim doktor birşey demeden direk karnıma baktı anında sen gebe misin ya dedi:) Allah razı olsun bakınca ne güzel imrenirdim ne güzel derdim Şükürler olsun Rabbim nasib etti:)
Allah razı olsun canım Rabbim herkese nasib etsin inşallah:)Canimmmm hayirli olsunn darisi bizlerin ve tum isteyenlerin basina allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
masallah canım senin adına coook sevindim sag salim kucagına almak da nasip olur insallah ayyyy ne kadar heycanlısınızdır simdi siz rabbim isteyen anneligi layıkıyla yapıcakların elini kucagını bos koymasınVeeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallah
Ya canım düşük riski hala vaRmış kanamam ondan olabilirmiş.folik asit ve progestan verdi sence bu ilaçların faydası var mi düşük olmaması içinÇok şükür bol bol dinlen is yapma ilk 3 ay önemli sağlıkla buyusun
İnşallah canım inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah:)masallah canım senin adına coook sevindim sag salim kucagına almak da nasip olur insallah ayyyy ne kadar heycanlısınızdır simdi siz rabbim isteyen anneligi layıkıyla yapıcakların elini kucagını bos koymasın
Canim dikkat et kendine temizlik falan yapma yat bolbol dinlen risk i atlat canm umursama hic birseyuYa canım düşük riski hala vaRmış kanamam ondan olabilirmiş.folik asit ve progestan verdi sence bu ilaçların faydası var mi düşük olmaması için
Öyle yapacağım zaten ya ınan ki dünya umrumda değil.Canim dikkat et kendine temizlik falan yapma yat bolbol dinlen risk i atlat canm umursama hic birseyu
Canım peki faydası oluyor mu bebeğe. Doktor günde 3 defa demiş bana. Yalnız kalmasam iyi olacak o zaman böyle baş dönmeleRi varsa eğerCanım prestanın var ben 7 ay ara ara hep kullandım o ilacı arada ignede vurundum markete gitsem kanamam olurdu benim evde daha duruyo hala artan ilaclar ama feci bas dönmesi yapıyo kac kez yıgıldım o ilac yüzünden
Aynısı canım. Günde 3defa yazdı doktor. Tam 3 kutu bir de bir kutu folik asit. Çok teşekkür ederim canım benim dikkat ederim.Canım bak benim kullandıgım bu en yuksek doz evet oluyo faydası rahim kasılmalarını önlüyo ve rahmin acılmasına engel oluyo ben günde 2 kez iciyodum cok kötüydüm ama bide uzin süre kullanmıstım belki ondanda bas dönmelerim yogun olmustur ama sende mümkünse yalnız kalma yada 2 gün kullan bi belki sende bas dönmesi yapmaz bu arada bu ilacı hep aynı saatte alman gerek canım faydalı olması icin
Ya canım düşük riski hala vaRmış kanamam ondan olabilirmiş.folik asit ve progestan verdi sence bu ilaçların faydası var mi düşük olmaması için
Ne bilim hamilelikten midir nedir hiç olmadığım kadar pinpirikli yaptı beni.sabahtan beri herşeye acaba birşey yapar mi endişesi başladı yaOlmaz mı Progestan başlı başına düşük olmamasi için kullaniliyor ben Kızımdada içtim tedbir amaçlı sen iç canım içini ferah tut
Ne bilim hamilelikten midir nedir hiç olmadığım kadar pinpirikli yaptı beni.sabahtan beri herşeye acaba birşey yapar mi endişesi başladı ya
Ya peki siz daha iyi bilirsiniz beslenme nasıl olmalıIlk gebelik ve bilgisizlikten olur tatlım korkma ben kullandımhtclik07 de kullanmış sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?