Biroyku11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 97 11 3 29 26 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #61 gizlibirii .!.: İlacı kullandığıma çok pişman oldum ama Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun kuzumm, sağlık olduğu sürece önünde yıllar var. Gönlünce olsun herşey
gizlibirii .!.: İlacı kullandığıma çok pişman oldum ama Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun kuzumm, sağlık olduğu sürece önünde yıllar var. Gönlünce olsun herşey
Biroyku11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 97 11 3 29 4 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #62 İlacı kullandığımdan beri kasik batmam geçmedi, 5 gün geçer gibi oldu tekrar başladı normal mi acaba ya ellanin etkileri bu kadar uzun sürüyor mu?
İlacı kullandığımdan beri kasik batmam geçmedi, 5 gün geçer gibi oldu tekrar başladı normal mi acaba ya ellanin etkileri bu kadar uzun sürüyor mu?
Biroyku11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 97 11 3 29 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #63 gizlibirii .!.: İlacı kullandığıma çok pişman oldum ama Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir? Uygulamaya giriyor musunuz acaba?
gizlibirii .!.: İlacı kullandığıma çok pişman oldum ama Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir? Uygulamaya giriyor musunuz acaba?
Biroyku11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 97 11 3 29 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #64 French Fries Addict .!.: adetiniz sökülmeye çalışıyor sökülemiyor olabilir, eğer yerleşme kanamasıysa da şu noktada gebelik testiniz pozitif çıkmalı Genişletmek için tıkla... Fatma busra .!.: Belirti için çok erken Genişletmek için tıkla... Beraberliğin uzerinden21 gün geçti adet günüm bugün yada yarın gebelik testi yaptım negatif doğru mudur acaba?
French Fries Addict .!.: adetiniz sökülmeye çalışıyor sökülemiyor olabilir, eğer yerleşme kanamasıysa da şu noktada gebelik testiniz pozitif çıkmalı Genişletmek için tıkla... Fatma busra .!.: Belirti için çok erken Genişletmek için tıkla... Beraberliğin uzerinden21 gün geçti adet günüm bugün yada yarın gebelik testi yaptım negatif doğru mudur acaba?
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.022 3.206 63 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #65 Biroyku11 .!.: Beraberliğin uzerinden21 gün geçti adet günüm bugün yada yarın gebelik testi yaptım negatif doğru mudur acaba Genişletmek için tıkla... Doğrudur ya içe boşalma olmamış ilaç da almışsın bisey yoktur
Biroyku11 .!.: Beraberliğin uzerinden21 gün geçti adet günüm bugün yada yarın gebelik testi yaptım negatif doğru mudur acaba Genişletmek için tıkla... Doğrudur ya içe boşalma olmamış ilaç da almışsın bisey yoktur
Biroyku11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 97 11 3 29 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Biroyku11 #66 Fatma busra .!.: Doğrudur ya içe boşalma olmamış ilaç da almışsın bisey yoktur Genişletmek için tıkla... Acaba dedi. Bende hicbir belirtide yok reglye dair sadece dokununca göğüs hassasiyeti sonuc ekte. Sabah ilk idrarda yaptım. Eklentiler IMG_20231209_134811.jpg 107,4 KB · Görüntüleme: 38
Fatma busra .!.: Doğrudur ya içe boşalma olmamış ilaç da almışsın bisey yoktur Genişletmek için tıkla... Acaba dedi. Bende hicbir belirtide yok reglye dair sadece dokununca göğüs hassasiyeti sonuc ekte. Sabah ilk idrarda yaptım.