Şüpheli İlişki ve Ella

Bir buçuk hafta geçti ilacı kullandıktan sonra iki iki buçuk hafta geçti
Son reglinizi baz almanız lazim düzensizlik yoksa yada kac gunde bir olduğunuza bağlı en az 3 en fazla 7 gün eklemeniz lazım şimdi aplikasyonlar var adet takibi icin kullanın ben en gec ilsc kullanmazsam 29a sarkar. 25 29 arası ordan takip ediyorum tavsiye ederim

22 ekim oldum adetten 4 gün sonra falan ilişki oldu

lekelenmeniz olduğunu görmemişim. normal mi bilemiyorum tabii adetinize de daha varmış, bu kadar erken bir ara kanama olması pek mümkün değil gibi, hapın etkisi olduğunu düşünüyorum ancak en iyisi bir doktora danışmanız. bu kadar strese girmekten kurtarabilir sizi
Adet geciktirdiğini biliyorum bu şekilde akıntım olması normal mi ve sadece adet geciktirmesi değil dersim

Belirti için çok erken

Adetim üç gün geçti normal adetimden önce kahverengi akıntı geldiğinde direk kırmızı kan gelir ama bu sefer çok açık gelip ve çok az günlük pedin yarısını dolduracak kadar ya da değil o şekildeydi

adetiniz sökülmeye çalışıyor sökülemiyor olabilir, eğer yerleşme kanamasıysa da şu noktada gebelik testiniz pozitif çıkmalı

Yine akıntım gelmiş ama çok az geliyor peçeteye de gelmiyor günlük pede gelmiş çizgi şeklinde yine

Ya kafamda mı kuruyorum diyorum ama olmasını da istedim bir yandan bugün vücudum bir gelip gidiyor çok zor duruyorum bilemedim ya

Ya kafamda mı kuruyorum diyorum ama olmasını da istedim bir yandan bugün vücudum bir gelip gidiyor çok zor duruyorum bilemedim ya
Canım bi sakın kal senin gibi yaşayan çok kişi okudum kahve leke sonrası birkac gün sonra gelen. Şüpheli ilişkiden 14 gün sonra der herkes doktorlar vs. Ama istersen kan testi ver rahatlarsın.

22 ekim oldum adetten 4 gün sonra falan ilişki oldu
22 ekim son adet tarihiniz 1 ay olmuş 28 gunde olduğunu varsaysak 4 günlük gecikme ve regl günü akintiniz olmus stresten de gecikiyor psikolojikman rahatlayın sıkmayın kendinizi bu kadar. bendede durum aynı bende regl bitti 3 gün sonra beraberlik oldu Ovülasyondan korktum ve korkuyorum erken yumurtlama olduysa diye 12 saat sonra ictim 1 hafta oldu tam 18 kasım gecesi beraberlik ilac içeli 6 gün 19 kasim pazar günü.

Aslında bir korkum kendimi kasma durumum yok ilacı aldığıma da pişman oldum sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…