yani içine boşalmadım demiş zevk suyunun içinde var sperm niye korunmuyorsunuz ta en başındacevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.
Haklısınız. Bendede hata var prezervatif kullanmadan olmazdı normalde kalmadığı için yaşamamayi tercih edebilirdim. Üzgünüm fazlasıyla stresli.yani içine boşalmadım demiş zevk suyunun içinde var sperm niye korunmuyorsunuz ta en başında
bişey olmaz bir dahakine dikkat edersinizHaklısınız. Bendede hata var prezervatif kullanmadan olmazdı normalde kalmadığı için yaşamamayi tercih edebilirdim. Üzgünüm fazlasıyla stresli.
Bugün sabah kalktığımda bel ağrım vardı adet olduğumu sanarak lavaboya gittim kahverenegi akıntı vardı çizgi şeklinde bir saat önce tekrar geldi ama rengi çok açıktı adet olmadan önce kahverengi akıntım oluyordu ama ardından direk kırmızı kan başlıyordu yardımcı olur musunuz
Merhaba bugün sabah kalktığımda bel ağrım vardı adet olduğumu sanarak lavaboya gittim kahverenegi akıntı vardı çizgi şeklinde bir saat önce tekrar geldi ama rengi çok açıktı adet olmadan önce kahverengi akıntım oluyordu ama ardından direk kırmızı kan başlıyordu mide bulantım var ama kusma yok1 gün sonra sizin işte durum süpheli o yüzdan kan verip beta baktırın ella kullanıp hamile kalanda çok o yüzden emin olun
Durum nedir? Regl oldunuz mu? Ara kanama yapmış olabilir, ne gibi yan etkiler yaşadınız bende 5 gün once ella kulandım çok fazla akıntı, kasik ağrısı batmasi, kabızlık, istahta azalma yaşıyorum canım hicbsey istemiyorMerhaba bugün sabah kalktığımda bel ağrım vardı adet olduğumu sanarak lavaboya gittim kahverenegi akıntı vardı çizgi şeklinde bir saat önce tekrar geldi ama rengi çok açıktı adet olmadan önce kahverengi akıntım oluyordu ama ardından direk kırmızı kan başlıyordu mide bulantım var ama kusma yok
Sürekli uyuyuyorum yardımcı olur musunuz
Hayır adet olmadım hala yine test yaptım negatif kasık ağrım mide bulantım dün çok kötüydüm bundan dolayı baş ağrısı yorgunluk uyku isteği sürekli göğüste şişme ve hassasiyet vardı ama sadece dokununca hissediyorum ve azaldı bu his sol kasığımın oraya ağrı girip duruyor sürekli genel olarak akıntım da yok denecek kadar azDurum nedir? Regl oldunuz mu? Ara kanama yapmış olabilir, ne gibi yan etkiler yaşadınız bende 5 gün once ella kulandım çok fazla akıntı, kasik ağrısı batmasi, kabızlık, istahta azalma yaşıyorum canım hicbsey istemiyor
Bu arada benim de kabızlık var ama arada bir iki defa ishal oldum son iki üç gündür her tuvalete çıktığımda gazım varHayır adet olmadım hala yine test yaptım negatif kasık ağrım mide bulantım dün çok kötüydüm bundan dolayı baş ağrısı yorgunluk uyku isteği sürekli göğüste şişme ve hassasiyet vardı ama sadece dokununca hissediyorum ve azaldı bu his sol kasığımın oraya ağrı girip duruyor sürekli genel olarak akıntım da yok denecek kadar az
Hayır adet olmadım hala yine test yaptım negatif kasık ağrım mide bulantım dün çok kötüydüm bundan dolayı baş ağrısı yorgunluk uyku isteği sürekli göğüste şişme ve hassasiyet vardı ama sadece dokununca hissediyorum ve azaldı bu his sol kasığımın oraya ağrı girip duruyor sürekli genel olarak akıntım da yok denecek kadar az
İlacın yan etkileri anlasilan neredeyse hepsi bendede var çünkü 5 gündür bende yaşıyorum çünkü adet gecikmeside ondandir. Sizin beraberliğin üzerinden ne kadar geçti 12 gunu geçtiyse eger zaten doğru sonuc verir testler. Benim daha 2 hafta var ve kafayı yemiş durumdayım.Bu arada benim de kabızlık var ama arada bir iki defa ishal oldum son iki üç gündür her tuvalete çıktığımda gazım var
İlacın yan etkileri anlasilan neredeyse hepsi bendede var çünkü 5 gündür bende yaşıyorum çünkü adet gecikmeside ondandir. Sizin beraberliğin üzerinden ne kadar geçti 12 gunu geçtiyse eger zaten doğru sonuc verir testler. Benim daha 2 hafta var ve kafayı yemiş durumdayım.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum 1 2 güne sizin regl gelir. Maydanoz suyu için yada kekik suyu kaynatın sokulurİki hafta kadar geçti
Size bir sorum olucak ishal ve kabızlık ilaçtan sonra mi başladı ne kadar sürdü cevap verirseniz çok sevinirimBu arada benim de kabızlık var ama arada bir iki defa ishal oldum son iki üç gündür her tuvalete çıktığımda gazım var
Benim bütün belirtilerim ilacı kullandıktan bir buçuk hafta sonra başladı ve şu an kabızlık var gaz hali var arada bir iki defa ishal oldum sadeceSize bir sorum olucak ishal ve kabızlık ilaçtan sonra mi başladı ne kadar sürdü cevap verirseniz çok sevinirim
Ayy bende ilacı kullandığım andan beri varBenim bütün belirtilerim ilacı kullandıktan bir buçuk hafta sonra başladı ve şu an kabızlık var gaz hali var arada bir iki defa ishal oldum sadece
Hiçbir bilgim yok benim bu kadar geç başlaması normal miAyy bende ilacı kullandığım andan beri vargogus hassasiyeti geçti ama diğerleri devam karinda rahatsızlık, ishalle kabızlık arası durum, alt karın ağrısı ve sol kasık batmasi yumurtlama döneminde etkili olur mu acaba?
Ellada 1 haftaya kadar normal. Elinde test var ve negatif çıktı. Üzerinden 14 gün geçti. Ara kanama falan oldu mu olduysa regl sayılabilir. Ovülasyonu ertelendiği icinde 5 gün gecikme.Hiçbir bilgim yok benim bu kadar geç başlaması normal mi
Ella adeti çok geciktirebiliyor muhtemelen hormon dengesizliği sebepli gecikmiştirMerhaba adetimden 4 gün sonra 4 kasımda eşimle ilişkiye girdim ve bariz bir şekilde içime boşaldı bir iki saat sonrasında ella kullandım yanlış hatırlamıyorsam ishal durumum olmuştu ama tam hatırlamıyorum aradan neredeyse bir buçuk hafta geçti kasık ağrım baş ağrım ve hafif bir mide bulantım var üç defa test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım herhangi olacağıma dair bir belirti de hissetmiyorum ella yan etkiyi yapıyor diye okudum çoğu kaynaktan ama bu belirtiler bir hafta sonra başlaması normal mi yoksa hamile olma ihtimalim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?