• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süphelerimden ve düsüncelerimden kurtulamiyorum

senin işin çok zor..
kafan çok tehlikeli çalışıyor; lakin bir yandan da karşı tarafı gereksiz yere üzersem diye ödün kopuyor:)

bu durumda , hayatında hemen her koşulda en çok canı yanan taraf sen olursun güzelim..

genel olarak naçizane bir tavsiye; ya bu tip detaylara takılmadan,hatta onları hiç farketmeden yaşayacaksın; ya da böyle bir olayı yakaladığında karşı tarafın yakasına yapışıp,cevabını mutlaka alacaksın .. aksi takdirde sen hiç huzurlu uyuyamazsın..

bu özel durumun içinse, ilk anlattığın olayı unut gitsin.bence üstünde durmaya değmez,değse de zaman aşımına uğramış,sorgulamak hata olur.

Canim cok güzel bir analiz bu, tebrik ederim:) Aynen söyledigin gibi hersey. Su yakaya yapisma olayini bir uygulayabilsem zaten bütün sorunlar ortadan kalkacak:) Sonucta nisanlimdir, hakkimdir. Ama olaylari cok büyütmeden, karsi tarafida "gereksiz yere" üzmeden yapmak lazim bunu. Bu dengeyi tutturabilirsem ne mutlu bana:)

Kalmış üç hafta bu dakikadan sonra tadını kaçırmak için yeterli sebepler değil.
Hepsi olay anında sorgulansaydı daha gerçekçi olurdu alacağın yanıtlar.
Şimdi sorsan bile "saçmalama" diyecektir.
En kötü ihtimalle çok eskilerden kalan ve ısrarla arayan soran biri vardır v eondan temelli kurtulmak istemiştir evlilik öncesi.
Benim en iyi ve en kötü senaryom bu ..
Ama herşey tesadüf de olabilir..
Kendini üzme olur mu tatlım,olay anında yaşanınca kendini yiyeceğine onu ye bir dahakine..
şüpheyle evlilik yürümez kafanın rahat olması lazım.

canim benim, bosuna kendini uzme diyecegim bende, insanlar bazen ''keske o an soyle yapaydim, keskem edeydim, deseydim, yapaydim, ah niye etmedim? '' derler . Herkeste vardir bu eminim, bu cok normal. Fakat ortada aleyhine olacak bir durum gormedim, bence nisanlin seni seviyor, bos yere senin uzulmeni istemiyor oldugundan oyle davranmis olabilir. Demiste zaten '' bos isler'' diye , sen icini rahat tut kardesim, bosuna vesvese etme, heyecanina veriyorum , evlenmene surda kac hafta kalmis, sen dugun hazirliklarina odaklan canim, omur boyu mutluluklar diliyorum guzel kardesim.:34::nazar:

kendine yazık etmişsin bunları içinde tutarak bence. içinde bir gram kuşku kalmasın ne geliyosa aklına herzaman paylaş nişanlınla.

Kalmış üç hafta bu dakikadan sonra tadını kaçırmak için yeterli sebepler değil.
Hepsi olay anında sorgulansaydı daha gerçekçi olurdu alacağın yanıtlar.
Şimdi sorsan bile "saçmalama" diyecektir.
En kötü ihtimalle çok eskilerden kalan ve ısrarla arayan soran biri vardır v eondan temelli kurtulmak istemiştir evlilik öncesi.
Benim en iyi ve en kötü senaryom bu ..
Ama herşey tesadüf de olabilir..
Kendini üzme olur mu tatlım,olay anında yaşanınca kendini yiyeceğine onu ye bir dahakine..
şüpheyle evlilik yürümez kafanın rahat olması lazım.

Evet haklisin canim, bu saatten sonra 1.5 yil önce olan seyleri sorgulamak mantiksiz zaten biliyorum. Cok gec kalinmis bir mesele. Lakin su hat kapatma olayini soracagim kesinlikle.
Hatayi ben yapiyorum zaten. Birdahaki sefere akillandim ama.

canim benim, bosuna kendini uzme diyecegim bende, insanlar bazen ''keske o an soyle yapaydim, keskem edeydim, deseydim, yapaydim, ah niye etmedim? '' derler . Herkeste vardir bu eminim, bu cok normal. Fakat ortada aleyhine olacak bir durum gormedim, bence nisanlin seni seviyor, bos yere senin uzulmeni istemiyor oldugundan oyle davranmis olabilir. Demiste zaten '' bos isler'' diye , sen icini rahat tut kardesim, bosuna vesvese etme, heyecanina veriyorum , evlenmene surda kac hafta kalmis, sen dugun hazirliklarina odaklan canim, omur boyu mutluluklar diliyorum guzel kardesim.:34::nazar:

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim canim. Sevgisinden süphem olmadi hic bir zaman ama cok sevipte her halti yapanda var. Benimki yapmistir demiyorum, ama %100'de kimseye güvenmiyorum acikcasi. Hayatimi paylasacagim adam dahi olsa. InsAllah dedigin gibidir canim.

kendine yazık etmişsin bunları içinde tutarak bence. içinde bir gram kuşku kalmasın ne geliyosa aklına herzaman paylaş nişanlınla.

:71:Bundan sonra öyle olacak insAllah.

yani ben belirtmiştim zaten günlere böldüğümü daha rahat yürüyor o zaman hayret kaçırmışsın orasını:)))
sen söyle bakim aynayı neyle sildin:1:

yani ben belirtmiştim zaten günlere böldüğümü daha rahat yürüyor o zaman hayret kaçırmışsın orasını:)))
sen söyle bakim aynayı neyle sildin:1:

Hmm kacirmisim demekki canim:) En güzelini yapiyorsun.
Hala kirec ajax + kirec sökücü;)

Back