Bu kadar aklına takılacaktı madem neden sormadın ki :26:
Bence sorsanda zaten eğer korktugun gibi bişey varsa da sana söylemeyecektir.. Ama 3 olayda aynı şeye işaret ediyor ne yazıkki belki peşini bırakmayan birisi vardır yada duygusal olmasada başka amaçla görüştüğü:// bilemiyorum ama yapmıssada şimdi hayatından cıkardı demekki ..
Bu tarz süphe yaratici olaylar yasandiginda soramiyorum ben karsi tarafi rahatsiz etmemek icin. Hani belki yanlis birsey yapmiyor gercekten ve ben yanlis birsey yapmamasina ragmen böyle süphelenip sordugumda karsi tarafi rahatsiz etmekten cekiniyorum. Sonucta bizim bir hatamiz olmadigi halde birileri bizden süphelense rahatsiz oluruz, öyle degil mi?
Ama simdiki aklimda diyor ki sorsaydin keske. Belkide sorup karsi tarafi azda olsa rahatsiz etmek, sormayip kafamda senaryolar yaratmaktan daha iyidir.., .
bence simdi bir seylere takilip kendini mahvetmen cok sacma...
eger o anda sorgulamadiysan simdi sorgulaman cok yanlis...
ama hattini neden kapattigini sorabilirsin, sonucta yakinda zamanda yasanmis bir olay...
sorsaydın derken hesap sormaktan bahsetmiyorum. yani mesela telefonunu stüdyoda unuttuğunda sen deseydin ben alırım yüzük alırken biri aradığında kimmiş o gereksiz fln gibi şeyler bunlara da kaçamak yanıt verip vermediğini anlardın ve ona göre daha ciddi bi konuşma yapardın belkide..
ayrıca şunu sölemek istiyorum korktuğun gibi bi durum yok bence.. biri varsada kesin peşini bırakmayan biri falan nişanlın kurtulmaya çalışıyor olabilir bunu da kafana takma böle sorunlu gzekalı tipler oluyor bazen önemli olan nişanlının tavrı o da hattı falan kullanmayacakmış baksana demek ki kurtulmak istiyor.. belki de hiç yok böle bişey tesadüf de olabilir tüm bunlar bence hiç canını sıkma en güzel en mutlu zamanlarını doya doya yaşa mutluluklaaarr:81:
Haftaya yanina gidiyorum. Dedigin gibi soracagim bunu. Konuya bir sekilde giris yaparim. Ama simdi söyle birseyde var, bende 3 yildir kullandigim hattimi gecen gün kapattirdim. Faturali hat oldugu icin bir ay önceden haber veriyorsun, bir ay sonra kapaniyor. Ve gecen gün gittim normal kontörlü hat aldim kendime. Arkadaslar ariyor, telefon lazim oluyor diye gitmeme az bir süre kalsada aldim. O hic sormadi niye digerini kapattirdin diye. Faturali hat kullandigimida unutmustur eminim, unutur cok cabuk herseyi. Simdi o benden süphelense cok kizarim. O yüzden süphelendigimi hissettirmeden sormam lazim.
ama senin aciklaman var...
sonucta ülke degisikli olucak, tabiki kapattiracaksin hattini...
kendi yasadiklarimdan yola cikarak sunu söyleyebilirim asla ama asla erteleme...
bazen süphe degil merakta olabilir sorgulaman...
ve mutlaka gittiginde sor cünkü madem bir ömrü paylasacaksiniz o zaman aklinda hic bir süphe olmasin...
bu arada simdiden mutluluklar dilerim canim...
umarim hersey hayallerindeki gibi gerceklesir...
sensible cnm sen nişanlı mısın???
sen demiştin ya evlenince çalışacağım
ben anladım ki bi gün evlenirsem çalışacağım...
mutluluklar diliyorum öncelikle..
eğer aklında soru işaretleri varsa keşke o zaman peşinden gitseydin be cnm...
ama hiç birşey için geç değil ve kafanı kurcalayan birşey varsa hemen hallet derim.
çünkü yarın çok geç olabilir..
ama belki düşündüklerinde hiç birşey yoktur ve boşuna kuruntu yapıyorsundur...
en iyisini sen bilirsin..ama için içini yiyicekse sor öğren derim..
Allah mutlu etsin cnm..bak sana şunu diyorum
bir buçuk sene önce halletmediğin bir konuyu bence aklının her köşesinden sil at...
yani artık zamanı değil çünkü üç hafta sonra düğünün olacak..
düğün arifeni kendi ellerinle zehir etmek istemiyorsan kesinlikle şuanda sil konuyu kafandan.
yoksa hem düğün arifen düğünün ve balayın zehir olur..
içindeki düşünceler seni yer bitirir.evliliğinin tadını çıkartmazsın.
Amin canim cümlemizi insAllah, cok sagol.
Yok hergün kafama takilan bir konu degil. Yani sürekli beynimi kemirerek günlerimi zehir etmiyor acikcasi. Ama dedigim gibi 1.5 yildir ara ara gecmisi düsünürken aklima takilir, sonra baya düsünürüm. Sadakatsizlige tahammülüm yoktur, affimda olamaz, Allah büyük söyletmesin. InsAllah yersiz sacma sapan düsüncelerdir bunlar. Güvenilmeyecek bir adamda degil ama herzaman dikkatli olmakta fayda var.
Neyse canim ben yatayim, yarin cok erken kalkacagim, güzel dileklerin icin tesekkür ettim tekrar titiz arkadasim:))
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?