• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süphelerimden ve düsüncelerimden kurtulamiyorum

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Aslinda bu saatten sonra üzerinde durmanin cok anlamsiz oldugunu düsünüyorum ama ben gecmisimi cok cabuk unutamayan ve takintili biri oldugum icin, yasadigim ne olursa olsun tek basima kaldigimda bazen öyle gelir aklima bir cok sey. Süphe yaratici olaylarda öyle..

Ben, nasanlim, görümcem ve kuzenim, nisan icin yüzük almaya gitmistik taa gecen yaz. Yüzük begenirken nisanlimin telefonu caldi, acti teli ve miril miril birseyler diyerek kuyumcudan disari cikti, konustu ve kapadi. Tekrar girdi kuyumcuya, gülerek "ya gereksiz insanlar, olmadik zamanlarda ariyor" dedi. Bendenizde hiiic sormadim kimdi arayan diye ama icim icimi yedi tabi. Aradan 1.5 yil gecti hala o günü hatirlarim acaba arayan kimdi derim kendi kendime.
Ikinci olayda nisanlandiktan kisa bir süre sonra oldu. Nisandan önce stüdyoda fotograf cekilmistik. Nisandan bir iki gün sonrada fotograflari almaya gittik beraber. O gün, bizimki telini stüdyoda unutmustu. Neyse fotografciyi benim cebimden aradi. Adam dedi telefonun burda. Bizimkide "abi ben yarin telefonu almaya gelirim, sen telefonumu kapat" dedi (Bunu derken yüzünde anlayamadigim bir ifade vardi). Halbuki stüdyo amcamlara cok yakindi, ben gidip alabilirdim, ertesi günde kendisine verebilirdim. Acaba telefonunu almami neden istemedi? Neden kapattirdi telini?
Ve ücüncü olay.. Bizimki cift hat kullanirdi senelerdir. Numarasinin biri aile disinda kimsede yoktu, diger numara ise bütün arkadaslarinda mevcuttu. Bir gün buna telefon actim, baktim hat devre disi. Sonra sadece ailede bulunan numarayi arayacaktim, o ara isim cikti arayamadim, aksam msnde görüstük. Dedim sen hattinimi kapattirdin, sileyim mi o numarayi?? Evet sil dedi. Silecektim ama neden bilmiyorum elim varmadi numarayi listeden silmeye. Hala telefonumda kayitlidir. Ve simdi diyorum, neden evlenmemize bir kac ay kala bu hattini kapattiriyor?? Ve bana o hatti kullanmayacam artik diye hic bir sekilde haber vermiyor?? Ben tesadüf aradigimda ögreniyorum.

Simdi diyeceksiniz ki, evlenmene kalmis 3 hafta, simdimi geliyor bunlar aklina?? Hayir. Ama kötü düsünmemeye calistim hep, belkide günahini aliyorsun cocugun, senin icin deli oluyor, sirf sen mutlu ol diye elinden geleni yapmaya calisiyor vs vs diyerek gecistirdim. Ama dedim ya, kendi basima kaldigimda eskiler eser bazen ve ozaman düsünür düsünür, isin icinden cikamam:37: Artik bu düsüncelerden kurtulmak istiyorum ama nasil? (Bu arada 3 yildir farkli ülkelerde yasadigimizida belirteyimde ona göre yorum yaparsiniz belki)

Olaylar mi tuhaf, yoksa ben mi??

Bu kadar aklına takılacaktı madem neden sormadın ki :26:

Son düzenleme:
Bu kadar aklına takılacaktı madem neden sormadın ki :26:

Bu tarz süphe yaratici olaylar yasandiginda soramiyorum ben karsi tarafi rahatsiz etmemek icin. Hani belki yanlis birsey yapmiyor gercekten ve ben yanlis birsey yapmamasina ragmen böyle süphelenip sordugumda karsi tarafi rahatsiz etmekten cekiniyorum. Sonucta bizim bir hatamiz olmadigi halde birileri bizden süphelense rahatsiz oluruz, öyle degil mi?
Ama simdiki aklimda diyor ki sorsaydin keske. Belkide sorup karsi tarafi azda olsa rahatsiz etmek, sormayip kafamda senaryolar yaratmaktan daha iyidir.., .

Son düzenleme:
Bence sorsanda zaten eğer korktugun gibi bişey varsa da sana söylemeyecektir.. Ama 3 olayda aynı şeye işaret ediyor ne yazıkki belki peşini bırakmayan birisi vardır yada duygusal olmasada başka amaçla görüştüğü:// bilemiyorum ama yapmıssada şimdi hayatından cıkardı demekki ..

Bence sorsanda zaten eğer korktugun gibi bişey varsa da sana söylemeyecektir.. Ama 3 olayda aynı şeye işaret ediyor ne yazıkki belki peşini bırakmayan birisi vardır yada duygusal olmasada başka amaçla görüştüğü:// bilemiyorum ama yapmıssada şimdi hayatından cıkardı demekki ..

Dedigin gibi bu üc olayi bende birbirine bagliyorum kafamda.. Belki gercekten düsündügüm gibi degil. Cogu zaman düsünüp "yok canim, sacmaliyorsun" diyorum kendime ve suclu hissediyorum kendimi, böyle düsündügüm icin. Ama elimde degil. Dogru sorsamda söylemezdi. Ama en azindan hal ve hareketlerinden anlardim birseyleri. Cünkü insanlarin yalan söyleyip söylemediklerini kolay anliyorum yüz ifadelerinden.

bence simdi bir seylere takilip kendini mahvetmen cok sacma...
eger o anda sorgulamadiysan simdi sorgulaman cok yanlis...
ama hattini neden kapattigini sorabilirsin, sonucta yakinda zamanda yasanmis bir olay...

Bu tarz süphe yaratici olaylar yasandiginda soramiyorum ben karsi tarafi rahatsiz etmemek icin. Hani belki yanlis birsey yapmiyor gercekten ve ben yanlis birsey yapmamasina ragmen böyle süphelenip sordugumda karsi tarafi rahatsiz etmekten cekiniyorum. Sonucta bizim bir hatamiz olmadigi halde birileri bizden süphelense rahatsiz oluruz, öyle degil mi?
Ama simdiki aklimda diyor ki sorsaydin keske. Belkide sorup karsi tarafi azda olsa rahatsiz etmek, sormayip kafamda senaryolar yaratmaktan daha iyidir.., .

sorsaydın derken hesap sormaktan bahsetmiyorum. yani mesela telefonunu stüdyoda unuttuğunda sen deseydin ben alırım yüzük alırken biri aradığında kimmiş o gereksiz fln gibi şeyler bunlara da kaçamak yanıt verip vermediğini anlardın ve ona göre daha ciddi bi konuşma yapardın belkide..

ayrıca şunu sölemek istiyorum korktuğun gibi bi durum yok bence.. biri varsada kesin peşini bırakmayan biri falan nişanlın kurtulmaya çalışıyor olabilir bunu da kafana takma böle sorunlu gzekalı tipler oluyor bazen önemli olan nişanlının tavrı o da hattı falan kullanmayacakmış baksana demek ki kurtulmak istiyor.. belki de hiç yok böle bişey tesadüf de olabilir tüm bunlar bence hiç canını sıkma en güzel en mutlu zamanlarını doya doya yaşa mutluluklaaarr:81:

bence simdi bir seylere takilip kendini mahvetmen cok sacma...
eger o anda sorgulamadiysan simdi sorgulaman cok yanlis...
ama hattini neden kapattigini sorabilirsin, sonucta yakinda zamanda yasanmis bir olay...

Haftaya yanina gidiyorum. Dedigin gibi soracagim bunu. Konuya bir sekilde giris yaparim. Ama simdi söyle birseyde var, bende 3 yildir kullandigim hattimi gecen gün kapattirdim. Faturali hat oldugu icin bir ay önceden haber veriyorsun, bir ay sonra kapaniyor. Ve gecen gün gittim normal kontörlü hat aldim kendime. Arkadaslar ariyor, telefon lazim oluyor diye gitmeme az bir süre kalsada aldim. O hic sormadi niye digerini kapattirdin diye. Faturali hat kullandigimida unutmustur eminim, unutur cok cabuk herseyi. Simdi o benden süphelense cok kizarim. O yüzden süphelendigimi hissettirmeden sormam lazim.

sorsaydın derken hesap sormaktan bahsetmiyorum. yani mesela telefonunu stüdyoda unuttuğunda sen deseydin ben alırım yüzük alırken biri aradığında kimmiş o gereksiz fln gibi şeyler bunlara da kaçamak yanıt verip vermediğini anlardın ve ona göre daha ciddi bi konuşma yapardın belkide..

ayrıca şunu sölemek istiyorum korktuğun gibi bi durum yok bence.. biri varsada kesin peşini bırakmayan biri falan nişanlın kurtulmaya çalışıyor olabilir bunu da kafana takma böle sorunlu gzekalı tipler oluyor bazen önemli olan nişanlının tavrı o da hattı falan kullanmayacakmış baksana demek ki kurtulmak istiyor.. belki de hiç yok böle bişey tesadüf de olabilir tüm bunlar bence hiç canını sıkma en güzel en mutlu zamanlarını doya doya yaşa mutluluklaaarr:81:

Haklisin canim, zaten benim en büyük hatam olaylar sicagi sicaginayken sormamak. InsAllah dedigin gibidir. Bir erkege ne kadar güvenilmesi gerekirse o kadar güveniyorum nisanlima. Aile terbiyesi almis biri ama iste bu isler farkli, ummadigin tas basta yarabiliyor. InsAllah gereksizdir düsüncelerim.

Haftaya yanina gidiyorum. Dedigin gibi soracagim bunu. Konuya bir sekilde giris yaparim. Ama simdi söyle birseyde var, bende 3 yildir kullandigim hattimi gecen gün kapattirdim. Faturali hat oldugu icin bir ay önceden haber veriyorsun, bir ay sonra kapaniyor. Ve gecen gün gittim normal kontörlü hat aldim kendime. Arkadaslar ariyor, telefon lazim oluyor diye gitmeme az bir süre kalsada aldim. O hic sormadi niye digerini kapattirdin diye. Faturali hat kullandigimida unutmustur eminim, unutur cok cabuk herseyi. Simdi o benden süphelense cok kizarim. O yüzden süphelendigimi hissettirmeden sormam lazim.

ama senin aciklaman var...
sonucta ülke degisikli olucak, tabiki kapattiracaksin hattini...
kendi yasadiklarimdan yola cikarak sunu söyleyebilirim asla ama asla erteleme...
bazen süphe degil merakta olabilir sorgulaman...
ve mutlaka gittiginde sor cünkü madem bir ömrü paylasacaksiniz o zaman aklinda hic bir süphe olmasin...

ama senin aciklaman var...
sonucta ülke degisikli olucak, tabiki kapattiracaksin hattini...
kendi yasadiklarimdan yola cikarak sunu söyleyebilirim asla ama asla erteleme...
bazen süphe degil merakta olabilir sorgulaman...
ve mutlaka gittiginde sor cünkü madem bir ömrü paylasacaksiniz o zaman aklinda hic bir süphe olmasin...

Haklisin canim. Kesin sormaya kararliyim.

bu arada simdiden mutluluklar dilerim canim...
umarim hersey hayallerindeki gibi gerceklesir...

sensible cnm sen nişanlı mısın???:53:
sen demiştin ya evlenince çalışacağım
ben anladım ki bi gün evlenirsem çalışacağım...
mutluluklar diliyorum öncelikle..
eğer aklında soru işaretleri varsa keşke o zaman peşinden gitseydin be cnm...
ama hiç birşey için geç değil ve kafanı kurcalayan birşey varsa hemen hallet derim.
çünkü yarın çok geç olabilir..
ama belki düşündüklerinde hiç birşey yoktur ve boşuna kuruntu yapıyorsundur...
en iyisini sen bilirsin..ama için içini yiyicekse sor öğren derim..

sensible cnm sen nişanlı mısın???:53:
sen demiştin ya evlenince çalışacağım
ben anladım ki bi gün evlenirsem çalışacağım...
mutluluklar diliyorum öncelikle..
eğer aklında soru işaretleri varsa keşke o zaman peşinden gitseydin be cnm...
ama hiç birşey için geç değil ve kafanı kurcalayan birşey varsa hemen hallet derim.
çünkü yarın çok geç olabilir..
ama belki düşündüklerinde hiç birşey yoktur ve boşuna kuruntu yapıyorsundur...
en iyisini sen bilirsin..ama için içini yiyicekse sor öğren derim..

Evet canim nisanliyim. Kismetse 3 hafta sonra dügünümüz olacak.
Evet, bunlari zamaninda arastirip sormam gerekiyordu kendisine.
Simdi ah vah edip, keske sorsaydim demekte istemiyorum aslinda, sonucta gecmiste kaldi geri dönemem o zamana.
Ama tabi bunlar bana birseyler ögretiyor. Isleri zamaninda halletmeyi:)
Kalkipta bu saatten sonra, "yüzükleri almaya gittigimizde, seni kim aramisti?" diye soramam.
Adam demez mi e be kizim ozaman aklin nerdeydi, sorsaydinya! Ve o olaydan sonra, 1.5 yil bu konuda süphelerimin oldugunu bilmesi onun icin hos birsey degil tabi, eger bir yanlisi yoksa. Ama o hat kapattirma olayini kesinlikle bir sekilde soracagim.

Allah mutlu etsin cnm..bak sana şunu diyorum
bir buçuk sene önce halletmediğin bir konuyu bence aklının her köşesinden sil at...
yani artık zamanı değil çünkü üç hafta sonra düğünün olacak..
düğün arifeni kendi ellerinle zehir etmek istemiyorsan kesinlikle şuanda sil konuyu kafandan.
yoksa hem düğün arifen düğünün ve balayın zehir olur..
içindeki düşünceler seni yer bitirir.evliliğinin tadını çıkartmazsın.

Allah mutlu etsin cnm..bak sana şunu diyorum
bir buçuk sene önce halletmediğin bir konuyu bence aklının her köşesinden sil at...
yani artık zamanı değil çünkü üç hafta sonra düğünün olacak..
düğün arifeni kendi ellerinle zehir etmek istemiyorsan kesinlikle şuanda sil konuyu kafandan.
yoksa hem düğün arifen düğünün ve balayın zehir olur..
içindeki düşünceler seni yer bitirir.evliliğinin tadını çıkartmazsın.

Amin canim cümlemizi insAllah, cok sagol.
Yok hergün kafama takilan bir konu degil. Yani sürekli beynimi kemirerek günlerimi zehir etmiyor acikcasi. Ama dedigim gibi 1.5 yildir ara ara gecmisi düsünürken aklima takilir, sonra baya düsünürüm. Sadakatsizlige tahammülüm yoktur, affimda olamaz, Allah büyük söyletmesin. InsAllah yersiz sacma sapan düsüncelerdir bunlar. Güvenilmeyecek bir adamda degil ama herzaman dikkatli olmakta fayda var.
Neyse canim ben yatayim, yarin cok erken kalkacagim, güzel dileklerin icin tesekkür ettim tekrar titiz arkadasim:))
öpüyorum

Son düzenleme:
senin işin çok zor..
kafan çok tehlikeli çalışıyor; lakin bir yandan da karşı tarafı gereksiz yere üzersem diye ödün kopuyor:)

bu durumda , hayatında hemen her koşulda en çok canı yanan taraf sen olursun güzelim..

genel olarak naçizane bir tavsiye; ya bu tip detaylara takılmadan,hatta onları hiç farketmeden yaşayacaksın; ya da böyle bir olayı yakaladığında karşı tarafın yakasına yapışıp,cevabını mutlaka alacaksın .. aksi takdirde sen hiç huzurlu uyuyamazsın..

bu özel durumun içinse, ilk anlattığın olayı unut gitsin.bence üstünde durmaya değmez,değse de zaman aşımına uğramış,sorgulamak hata olur.
fotoğrafçı meselesi ise; seni,evin yakında olsa , oraya dek yormak istememiş olabilir. kişiliği nasıldır bilmiyorum ama bazı erkekler aşırı nazik ve düşünceli olabiliyorlar,eğer onlardan biriyse bence bu konu da mühim değil.
son konu ise yoruma çok açık, çünkü herşey olabilir.çift hattan sıkılmak,hayatından çıkarmak istediği kişiler(illa bayan olacak değil),hatta iş mevzusuna bile dayanabilir..
bence son mevzuyu sor;madem tavırlarından kolaylıkla çıkarım yapabileceksin.. snin de için rahat etsin.
bu arada son bir şey; bu işin arkasından bir kadın çıkarsa,ben bu adamı nikaha 5 kala demem,bırakırım diyorsan öyle düş canım bu işlerin peşine.. yoksa mutlu olman için 3 maymunu oynaman şart...

Son düzenleme:
Amin canim cümlemizi insAllah, cok sagol.
Yok hergün kafama takilan bir konu degil. Yani sürekli beynimi kemirerek günlerimi zehir etmiyor acikcasi. Ama dedigim gibi 1.5 yildir ara ara gecmisi düsünürken aklima takilir, sonra baya düsünürüm. Sadakatsizlige tahammülüm yoktur, affimda olamaz, Allah büyük söyletmesin. InsAllah yersiz sacma sapan düsüncelerdir bunlar. Güvenilmeyecek bir adamda degil ama herzaman dikkatli olmakta fayda var.
Neyse canim ben yatayim, yarin cok erken kalkacagim, güzel dileklerin icin tesekkür ettim tekrar titiz arkadasim:))
öpüyorum

ay cnm ya ben bir titizim sen iki titizsin neyse:1:
rica ederim güzel dileklerim seninle..
ben sandım ki çok takıyorsn kafana ve evlendiğinde
morelin çok bozulur ve en güzel günlerin üzüntülü geçer diye düşündüm ki neyse çok şükür öyle değilmiş..
sen bilirsin ne yapacağını hoşçakalll tatlım:21:

Back