• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

aycan0707

Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
75
-1
3
28
Merhaba kızlar kafamı karıştıran bir derdimi anlatmak istiyorum belki işin mi yok dersiniz belki takıntılısın dersiniz ama anlatıp içimden atmak istiyorum. Ben 1.5 yıllık evliyim eşimle ilk tanıştığımda kız arkadaşından yeni ayrılmış ama ben bunu bilmiyordum ortak bi arkadaşının hesabında bi partide bi kızla 9 ay önceki fotosunu gördüğümde söylemişti bende neden sakladığını sorduğumda yeni ayrıldığımı söyleseydim benimle olmak istemeyebilirdin dedi. Ben bunu çok sorun ettim benden gizlemesine çok öfkelendim ama ilk tanıştığımızdan beri çok detaycı biri olduğum için sanırım gizleme gereği duydu. Neyse o zamanlar ilişkimiz çalkalandı ayrıldım çabaladı barıştık konu öylece bitti. Ben yaşadığım yerden 5 saat uzakta bi yere gelin geldim. Burda birkaç arkadaş edindim. Bigün bi arkadaşla markete giderken bi kız gördük arkadaş da dedi bu senin eşinin eskisi baksana ne kadar kısa giyinmiş falan dedi ben o an şok oldum hani hem kızın orda yaşıyor olduğunu bilmiyordum hemde arkadaşım neden bana bunu söyleme gereği duydu diye. Bozuntuya vermedim hımm olabilir geçmiş zaman dedim. O da biraz kız hakkında şöyle böyle diye konuştu baktı tepkim yok kusura bakma bi anda söylemiş bulundum seni üzmek istemedim dedi. Birşey demedim ama mesafe koydum araya. Bu olayı eşime söylemedim ta ki başka bi sebepten kavga edene kadar. O an aklıma geldi o kişiyi neden zamanında söylemediğini şimdi anladım meğer burda yaşıyormuş dedim büyük kavga ettim. O da sadece seni kaybetmemek için öyle yaptım bırak artık saçma insanları kafana takmaktan benim için tek sen varsın kavga etmeyelim artık saçma sebeplerden dedi. Bu olaylar evliliğin 4.ayında falandı. Kızın hesabına eşimin hesabından bakmıştım engelli falan değildi engellememişti yani. Aradan uzun zaman geçti eşimin tüm hesaplarının şifreleri bende ve açık bildirimler bana da gelir evden işe bi adamdır. Geçen bi rüya gördüm arkadaşımla yürüyoruz kızı görüyoruz falan aynısını, sabahında kalktım kızın hesabına baktım benden görünüyor eşimden görünmüyor yani eşimi engellemiş kız. Onca zaman sonra neden böyle birşey yaptı ben anlamadım. Bi insan neden durduk yere engeller ki? Eşim kıza yazsa etse benim haberim olur ama bu durum kafamı karıştırdı bu ara sağlık sorunları da yaşıyorum durduk yere içime dert oldu. Sizden ricam kibarca fikirlerinizi söylemeniz. Kim olsa aklı karışırdı diye düşünüyorum. Normalde öyle milletin hesaplarına bakan biri değilim ama huzursuz da olmadım değil. Bunu eşime söylemedim çünkü bu konulardan yoruldum artık. Kuzenime geldim anlatmaya o da burayı önerdi kızlara sor diye şimdiden teşekkür ederim herkese

Ben takilmazdim bu kadar.Zaten kontrol etmişsin.Ayrica bu sosyal medyaya da fazlaca anlam yüklemeyin.Lİstesinden ckartmis.Engellememis olması yarın koşup onunla birlikte olacağı anlamına gelmez ki.Arkadasiniz ise boş bogazlik etmiş.Bildigi bir şey varsa oracıkta söyleyecekti.Ayrica eskiyi sürekli dillendirme özgüvenin yokmuş gibi algılanabilirsin.Eşinin aklına da karpuz kabuğu dusurtme.Sen dillendirdikce ona hatırlatmış olacaksın..

Evet şüphelenmekte saçmalıyorsunuz.Sizden ilk başta sakladığı için güveniniz kırılmış tamam ama sürekli bunu dillendirmeye devam ederseniz evliliğinize büyük zarar verirsiniz.

Ben takilmazdim bu kadar.Zaten kontrol etmişsin.Ayrica bu sosyal medyaya da fazlaca anlam yüklemeyin.Lİstesinden ckartmis.Engellememis olması yarın koşup onunla birlikte olacağı anlamına gelmez ki.Arkadasiniz ise boş bogazlik etmiş.Bildigi bir şey varsa oracıkta söyleyecekti.Ayrica eskiyi sürekli dillendirme özgüvenin yokmuş gibi algılanabilirsin.Eşinin aklına da karpuz kabuğu dusurtme.Sen dillendirdikce ona hatırlatmış olacaksın..
Yok listesinde değildi zaten
Ama engelli de değildi
Şimdi ise kız engellemiş
Kendimden pay biçiyorum ben şimdi durduk yere eski sevgilimi neden engelliyim ki
Eski zamanda ayrılınca engellemişsem odur sadece. Aradan 2 yıl geçmiş şimdi ne alaka diyor insan. Yok çok zaman geçti açmadım hiç konuyu bi daha. Eşimin de şüphelendirecek tek bi hareketi yok. Ama işte insanın aklına kurt düşüyor

Evet saçmalıyorsunuz. Hem de taa en başından beri. Eşiniz size eski ilişkilerinin raporunu vermek, ne zaman başladı ne zaman bitti anlatmak, eski sevgililerin lokasyonu hakkında bilgi vermek, sosyal medya hesaplarında yaptıklarının hesabını vermek zorunda değil. Böyle devam ederseniz usandırırsınız.

Evet şüphelenmekte saçmalıyorsunuz.Sizden ilk başta sakladığı için güveniniz kırılmış tamam ama sürekli bunu dillendirmeye devam ederseniz evliliğinize büyük zarar verirsiniz.
Evet sanırım güvenim kırıldı sakladığı için. Aylardır bu konuyu açmadım bi daha. Kafam karıştığı için kuzenime anlattım sadece. Çünkü eşime anlatsam konu tekrar başa dönecek

bence esiniz sizden ilk basta bir sey saklamamis, sizden once olan iliskilerini kim olduklarini vs size neden anlatmak zorunda olsun ki ?
Siz ortada hic bir sey yokken esinizi gecmisiyle yargiliyorsunuz farkindamisiniz?
Benim kendi akrabamiz olan eski erkek arkadasim var her ortamda da karsilasiriz napayim yani onunla karsilasacagim diye herkse herseyi anlatmak zorundamiyim.

Bence de saçmalıyorsunuz

Geçmiş işte niye anlatılsın ki

Ayrıca genç bekar bir insanın elbette sevgilisi olur bunu niye anlatsın şurda burda yaşıyor diye ayrıntı versin

Keyfını çıkarın hayatınızın böyle takıntılı olursanız boğulur insan bi yerden sonra

Eşinizin geçmişini irdeleyip tartışmanız çok çocukça. Adı üzerinde geçmiş. Sizi ilgilendirmez.

Biraz olgun davranın zira eşinizin her zaman bu kadar sabırlı olacağını düşünmüyorum. Bir gün haklı olarak patlayacaktır.

Eski sevgilisiyle aynı şehirde olduğunuzu neden söylesin? Bu gereksiz detayı ne yapacaktınız?

Eşinizin hesabı önerilenlerde çıkmıştır rahatsız olup engellemiştir. Kafanızda kurup durmayın.

Bu arada sürekli gündeminizde eşinizin eski sevgilisinin olması hiç akıllıca değil, adama unutma fırsatı vermiyorsunuz :)

Evliliği şüphe yıkar.Zaten hareketlerinde de bir falso yok diyorsun.O halde enerjini eskiye harcamak yada hatirlatmak yerine eşine ve evliligine yönlendir.
İçine kurt düsmus,sende besleyerek buyutmussun.Kizi bile araştırmışsin.
Boş ver,tercihler yapılmış.Artik sen varsın.
Ne adını an ne de eşine sor eskiyi.
Hatta esin ilimli bile davranmış.
Sende artık desme MTA gibi..

Başka bi probleminiz daha mı var? Yani cidden bu olayın nesine takıldınız bi de stalk yapıyorsunuz sürekli, eşinize acıdım şuan eğer anlatmadığınız başka bişe yoksa
Yo başka bi problemim yok.güvenim kırıldığı zaman kolay toparlanamıyor. Kızı da sürekli stalklamıyorum konumda yazdım toplamda 2 kez bakmısımdır sadece.napym kıza bakıp bakıp

Of adam size niye eski sevgilisiyle ilgili bilgi vermek zorundaydı ki. Yok söylemedin kavga yok burda oturuyormuş kavga. Kızın sosyal medyasını takip etmeler. Adamın şifreleri bilmeler.. evet takıntılısınız.
Kızı takip etmiyorum 2 kez baktım. Eşimde de benim şifrelerim var kendisi böyle istedi ben istemedim o ayarladı o şekilde. Neden bu sitede kibar olma durumu yok anlayamadım? Herkes eski sevgilinin kankası gibi yazıyor hayret birşey

Kızı takip etmiyorum 2 kez baktım. Eşimde de benim şifrelerim var kendisi böyle istedi ben istemedim o ayarladı o şekilde. Neden bu sitede kibar olma durumu yok anlayamadım? Herkes eski sevgilinin kankası gibi yazıyor hayret birşey

Eski sevgilinin kankası gibi değil mantıklı yazıyor herkes. Siz aldığınız cevaplara rağmen hala kendinizi haklı görüyorsanız bilemem.

Evet gitmezdim. Şehir değil mahalle. Karşılaşma olasılığı yüksek olan kısım yani. Böyle gereksiz streslere girmezdim en azından.
Niye stres yapasanız ki
Adamın aklındaysa aynı yerde olmalarına gerek yok ki

Hersey bir tık uzağında çünkü artık

Back