- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Kesinlikle konuyu açmamın en büyük sebebi de buydu...hisNe derlerse desinler, kadin hisseder.
Ama hislerine guvenipte acele kararla almaz y da kalp kirmaz, huzursuzluk cikarmaz.
Biraz gozlemleyin
Aynen hani kendime zindan etmemeye çalışıyorum üzülüyorum da çünkü varsa dahi affetmek hiç normal değil. İnşallah yoktur inşallahGözünü açık tut ama kendini de koşullandırma. Hayatı kendine zindan etme.
Ben olmadığını düşünüyorum bu arada.
Benden başka hayatı elbette var ama on beş dakika da bir değil iki yada üç saatte bir girer wpye bu hisse o yüzden kapıldımWhatsappten sadece sizinle mi konuşuyor eşiniz? Başka arkadaşları, dahil olduğu gruplar, iş yazışmaları falan olmuyor mu? Yani çevirimçiydi ama yazmadı demek ki aldatıyor demek için adamın sizden başka hayatının olmaması gerekir.
Yokİlk defa whatsappdan yazışmıyorsunuz değil mi? Uzun bir süredir sizinle tek iletişim yolu bu ise, adam sıkılmış olabilir.
Başka bir arkadaşıyla konuşuyorsa, hemen dönmeyebilir.
Ben de sıkılırım yani. Niye en azından görüntülü konuşmuyor, skype falan yapmıyorsunuz ki?
Nasıl hissetiniz? Ne hissettiniz, ama kadın hisseder söylemine katılmıyorum...Hiç anlamadan yıllardır aldatılan kadınlar da var.
yok biz wp görüntülü her şekilde konuşuyoruz sadece wp değil. Mesaj olarak değil yani. Dün görüntülü konuştuğumuzda da ben o hisse kapıldım Yani sadece çevrimiçi olmak değil durum hani bazı duygular yazıya dökülmüyor ki keşke dökülebilseydiİlk defa whatsappdan yazışmıyorsunuz değil mi? Uzun bir süredir sizinle tek iletişim yolu bu ise, adam sıkılmış olabilir.
Başka bir arkadaşıyla konuşuyorsa, hemen dönmeyebilir.
Ben de sıkılırım yani. Niye en azından görüntülü konuşmuyor, skype falan yapmıyorsunuz ki?
Nasıl hissetiniz? Ne hissettiniz, ama kadın hisseder söylemine katılmıyorum...Hiç anlamadan yıllardır aldatılan kadınlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?