süpersiniz hanimlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
6
46
Almanya
veee veee vee yavas yavas sona yaklasiyoruzzz .. sizlere cook cook tsk ederimm. burda okudugum ve uyguladim bir sürü tavsiyeler sayesinde artik cok mutluyumm.kaynanamla araya büyük bir mesafe koyabildim vee ben mesafeyi koyunca esim bu konuda tek kelime etmedii vee artik kocisimin annemde annem demeleri bitti simdi haftada 1kere görüsüyoruz esimin anneciligi bitti basardimm.. evine dahada bir bagli oldu cnm askim benimm.. gelelli asil bombaya ben yurdisindayim kaynanamlarla tr dönecektik tartismalardan sonra esimle kara verdik burda kaliyoruz veee kaynanamlarin yakinda 2.3 ay sonra temelli gidecegini ögrendim ve dünyalar benim olduu kurtuldum artikk ohh beee.. ülkeler ayri olunca fazla karisamz artik inss... oturdugumuz evi aliyoruzz.. parada para lafi bitiyor , kaynanamin sonradan kiymetli olana kizini duymayacagimm.. kendi ailemede zarar veremez (küsler)..

Son düzenleme:

o kadar mutluyumki paylasmak istedimm.. basaramyacagim saniyordum ama burdan aldigim tavsiyeler sayesinde bitti artik. tesekkür etmek istedim burdakilere .. cünkü kaynanam sayesinde bosanma durumuna cok geldik simdi uzaklasiyor..

o kadar mutluyumki paylasmak istedimm.. basaramyacagim saniyordum ama burdan aldigim tavsiyeler sayesinde bitti artik. tesekkür etmek istedim burdakilere .. cünkü kaynanam sayesinde bosanma durumuna cok geldik simdi uzaklasiyor..

eğerki dalga geçmiyorsan ne mutlu sana.gözünaydın.

eğerki dalga geçmiyorsan ne mutlu sana.gözünaydın.

yokk canim dalga gecmiyorum... onlar yüzünden intihara bile kalkmistim.. her dk yalan söylüyordu beni hic yerine koyuyor kaynanam her özel güne misafirie evler ayri olsa bile karisiyor kendi kendine plan yapiyordu esimde hayir diyemiyordu düzeldi herseyy ayni olmasinda kokuyordum ama gideceklerin ögrendimm bitti artikk.. esimin ailesi kötü olammyalim diye seslenmiyorum ama gidoyoor artikk..

ne öğrendin bizede yaz yahuuuuuu valla ben bi yerde okumadım ne yaptın da vazgeçirdin kocanı duamı ne yaz okuyalım

ne öğrendin bizede yaz yahuuuuuu valla ben bi yerde okumadım ne yaptın da vazgeçirdin kocanı duamı ne yaz okuyalım

ay güldürdün benii.. söyle oldu ben evi terk etmisti ayri kalmaya dayanamayip döndüm dedilerki hata yaptin sonra esim tavrindanda gördüm hata yapmisim.burdaki hanimlar dediki kaynananla mesafe koy araya (normalde hergün ordaydik hergünde tel konusurduk) mesafe koydum tartisma oldugunda dönen taraf sen olmada dediler ve kaynana hakinda iyisinde kötüsünüde konusma dediler konusmadim huzuluydum.... esimin yaninda annesiyle konusuyordum hep kaynanam tekrar ayni konulari acti ve ayni konudan dolayi tartistik kaynanamla esimin yanin birbirimize girdik (hersey esimin yaninda oldugu icin kimin hakli oldugunu ögredi)her neyse normalde seslenmemzdim hic ama burdakiler dediki ezdirme kendini yeri geldiginde cevabini ver bende öyle yaptim sonra esime döndüm geldigim güne lanet olsun dedim gidiyorum dedim bosanacam dedim ailemi aradim yalvardi yakardi agladii tabii bikere gördümya dödügümde ne oldugunu o kadar cok esimin üstüne düsmedim veee o günden sonra esim düzeldii annemi ara diyen gidelim diyen adam simdi tek kelime etmiyor.. ondan sonra esinle daha cok zaman gecir dediler fikirlerini acik acik söyle dediler esimi kirmadan etmeden isteklerimi sundum.. kaynanamin önceden yapacaklarimi tahimin ediyorum o demeden ben esimle plan kurdum yani anne sunu yapmamizi istiyor demedim hic bisey yokmus gibi ikimize özel seyler yapalim dedim esim kabul etti. kaynanamin davet etme söyleme gibi huyu yok birden cosar herkes istedigimi yapsin der.. iste ozamanlar esimle benim planimiz oluca esim annesine hayir demeyi ögrendi.. tabi bu arada kaynanam söylenmeye basladi esime. gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz sogundun bizden diye esimde aile oldugunu isi gücü oldugu söylemeye basladi..

anlat anlat bitmez yanii..

ee ne diyelim gözün aydın
bukadar sevindiğine göre çok çektin sanırım onlardan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…