• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

Ah özlemez olurmuyummmmm sırnaşık şey Şu diziler bi bitsin bu gece cennet gibi bir gece olcak valla, önce Dean sonra Damon :roflol::roflol:

Supernatural S05E17 ''99 Problems'' Promo

[dailymotion]video/xcsuba_supernatural-episode-5x17-new-promo_shortfilms[/dailymotion]

16. bölümü az önce izledim yine harika bi bölümdü
ay cassciğim nasıl da boynunu büküp gitti kıyamam sempatiksalakcinni

bu arada bitirmesinler yahu didsin dediği gibi yeni bi konuyla yeniden çeksinler o da bi 5 sezon gitsin dean sam cass hayatımızda hep varolsun :1ninca:

bu arada bitirmesinler yahu didsin dediği gibi yeni bi konuyla yeniden çeksinler o da bi 5 sezon gitsin dean sam cass hayatımızda hep varolsun :1ninca:

Bende hiç bitmesin istiyorum :asigim:
Ayrıca ben demedim yahu, yapımcısının röportajını okudum, çatladım bulana kadar ropörtajı ama başardım sempatiksalakcinni

Sık sık söylediğiniz gibi 5. sezon sonunda diziye son verecek misiniz?
Supernatural’ın başlarında, bir kaç istisna dışında beş yıllık bir planım vardı, buna sadık kaldım. Şimdi ise buraya kadar gelmişken, artık buna son vermemiz gerektiği hissine kapılıyorum. Evet, bu sezon bu hikayeyi sona erdireceğiz. 6. sezona uzatmayacağız, aksi taktirde sulandırmış oluruz. Hikayenin heyecanlı bir şekilde anlatılmasını istiyoruz. Hikayenin bu bölümü sona eriyor, ancak bu başka bir bölümün başlamayacağı anlamına gelmez. Eğer 6. sezon için geri dönersek, yeni bir hikayeyle başlamalıyız.

Röportajın tamamı için tıklayın şutarafagitti

ya bitmesin ya.çok doğru düzgün 1 kaç dizi kaldı zaten.sonra ne izleyeceğiz biz.

dean michaelın bedeni olmayı kabul edecek galiba lisayla vedalaştığına göre
yakışır deanimize melek olmak :)

Supernatural 6. Sezon ile ilgili: Kıyamet Kopmayacak!

Supernatural‘ın yönetici prodüktörü Sera Gamble‘a dizinin 6. sezonu ile ilgili söylentileri duyunca bir not gönderdim. 6. sezonun yeniden gösterimi haberinin beni mutlu ettiğini ama biraz da meraklıca izleyicilerin “The Apocalypse 2: the Squeakquel” gibi bir adı mı olacak.

ışte cevabı :

“Hayır, Apocalypse değil yani kıyametler kopmayacak elbette ama biraz yer kabuğu çatlayabilir. (Bu eğlenceli olacağa benziyor.) Hikayeyi bu sezon zirveye ulaştırıyoruz. Yeni senaryolar için sürekli çalışıyoruz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Ayrıca dizinin devam etmesi konusunda bu şansa hepimiz minnetarız.

Lütfen hayranlara teşekkürlerimizi ilet ve destekleri için ne kadar müteşekkür olduğumuzu da!”

yani 6.sezonda olucak

Aslanım Dean'im biliyodum pes etmeyeceğini sırnaşık şey

nasıl da göz kırptı ama sam e :asigim: ne tatlı adam ya valla mimikleri konuşması sesi Allah neler yaratıyo ha

bu son bölüm çok güzeldi ya..bitmesin bitmesin bitmesin bu diziiii
gabriele üzüldüm açıkçası ben seviyodum onu çünkü komik eğlenceli bi tip
cassi de bulsunlar artıkın yav

Cass bu sezon artık yokmuş diye okumuştum yabancı bir sitede. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir dahaki sezonda oynamayı isterim eğer teklif gelirse demiş..

-On whether he'd like to be a part of Supernatural's sixth season:
"If my character works into the storyline, I would love to be a part of it. This is a great show to work on and I'm proud to be a part of it."
Misha Collins

Back