Supernatural

arayı kapattım ve sonunda izledim 13. bölümü de..çok güzel bi bölümdü
annaya çok iyi oldu gebersin kötükedihüso
back to the future a bi gönderme yaptı dean orasını çok sevdim :asigim:
kutsal vergi memurumu da görmüş oldum kaydirigubbakcemile3

yine ara vermişler ya.martta yayınlanacakmış.üfffffffffffffff.

nası ya! 14. bölümden sonrası yok mu yani şimdi...pesss.. bu arada kardeşim fan sitesinde okumuş. 6. sezon varmış bilmiyorumkismile

Hazır diziler ara vermişken buna başladım. İlk bölümü izledim bugün, lolipop gibi kardeşler maşallah sırnaşık şey

Hazır diziler ara vermişken buna başladım. İlk bölümü izledim bugün, lolipop gibi kardeşler maşallah sırnaşık şey

bir dizide daha senle karşılaşmak çok güzel opuyorumnanaktan
bu diziyi de çok beğeneceğini düşünüyorum vampirler şeytanlar falan :)

bir dizide daha senle karşılaşmak çok güzel opuyorumnanaktan
bu diziyi de çok beğeneceğini düşünüyorum vampirler şeytanlar falan :)

Bende pek memnun oldum :asigim:
Bayıldım yahu kaydirigubbakcemile3 İyiki ara vermişler dizilere, ne zamandır istiyordum bunu izlemek sırnaşık şey Hatta gidip izliyim bir kaç bölüm sempatiksalakcinni

bunlarda dizinin arasına tatil mi sıkıştırıyorlar tatilin arasına dizi mi sıkıştırıyorlar belli değil taa marta kadar bekle şimdi

Bu arada bilmeyenlere duyurulur: Sam ve Ruby evlenmişler geçen ayın 27sinde..

bu kızı biraz inceledim. hiç iyi aile kızı değil, seksü seksü pozlar vermiş kaydirigubbakcemile3 suratı da öyle çok güzel değil yani, daha güzellerini bulabilirdi

yaa demek evleniyor :gitme:eski bölümler tnt de yayınlanıyordu ordanda takip ediyordum artık yok mu saatimi değişti yada günü :uhm:

hepimiz ondan daha gözeliz :dilcikar:

Aynen katılıyorum elticim sırnaşık şey
ay bu kız OTH'de öyle pis birini oynuyoduki elime geçirsem hem ondan dolayı hem Dean'den dolayı saçını başını yolucam kötükedihüso

senin daha iyi olmuş canım arayı soğutmadan yeni bölümü izlicen
çok fazla ara verdikleri için bi adaptasyon sorunu yaşadım da ben :kedi:

şimdi de diğer dizimize doğru yol aliim ben elticim vampirlerimizi de özledik di mi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…