Supernatural

10.bölüm çok güzeldi ama JO pisi pisine öldü dizi bir ay ara verecekmiş doya doya seyrettim Dean imi

10.bölümde CASTıEL i dinden imandan çıkardılar nasılda içiyordu içkileri bir bir ardına bide cehendem köpeklerinde biraz sacmalamışlar neden Meg e değilde köpeğe ateş etti anlamadım hala ama Colt u veren şeytan çok sevimliydi ya bundan sonraki bölümler de kıyametle ilgili olsa da castieli bol bol görebilsek

evet zuliciim bu bölümde sonunda cassimi bol bol görebildik özlemişim keratayı :asigim:
jonun ölmesi iyi oldu zaten sevmiyodum hiç onu ama gerçekten yok yere gitti annesi de o da
dean de çok çabuk vazgeçebildi valla

1 ay ara mı verdiler şimdi ya yeni bölüm yok mu bu hafta mafoldumben

supernatural benim favori dizim şimdi 11. bölüm gelsin diye ocak ayını bekliyorum....
6. sezonu çekmeye karar verirler umarım çünkü çekmeyi düşünmüyoruzdiyordu yapımcısı

6.sezon çekilirse büyük ihtimal dean melek sam şeytan olur kıyamet kopar diye tahmin ediyorum

6. sezon çekilsin hatta 7. 8. 9. 10. sezon da çekilsin delikafadulden

bu dizinin yeri apayrı bende takip ettiğim bi sürü dizi var ama supernaturali başka seviyorum o nedenle hiç bitmesin :asigim:

yaa dizi ara verdi ama ben dean i çok özledim senağlama

1 ve 2. sezonu tekrar izledim 3. sezondayım simdi dean cok tatlı her bolumde opuyorumnanaktan

Hastayım ben o adama yaa..Aslında sarışın erkekler çok itici gelir bana ama Dean başka. Gerçi bu sezon hiç izleyemedim ama telafi edicem netten.

ya arkadaşlar 3 haftadır bekliyodum yeni bölümü.yayınlanmadı diyodum.meğer sezon finaline girmiş.ne çabuk ya.dexter da bu hafta girdi.anlamadım ben bu sene bu dizileri.

Dean,sam, ve castiel insan ayrım yapamıyor ya:roflol:
Üçünüde alayım en iyisi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…