Supernatural

castiel castiel castiel :asigim::asigim::asigim:

ay hala castiel castiel castiel :kedi: Allahım sen ne tatlı bişeysin öyle masum masum bakmıyo mu içim gidiyo vallahi :kedi:

bu arada 5. sezon 4. bölüm farklı bir bölümdü.castielin serseri halini de görmüş olduk ama bu cool melek halleri daha hoş bence :asigim:

dean ile samin tekrar birleşmesine çok sevindim..bakalım sam şimdilik kurtuldu luciferın bedeni olmaktan ilerde ne olacak merak ediyorum..deane de helal olsun onca şeyi görmesine rağmen yine de kabul etmedi michaelın bedeni olmayı sam e kucak açtı..canlarım benim
-tatlicadiarzu-

allahım castiel bu bölümde ne güzel gülüyodu öle ya.benim favorim dean ama güldükçe içim gitti valla.bu haftaki bölümdede paris hilton oynayacakmış.hiç hazzetmem.kendimi oynayacağım demiş.kesin şeytan olcek kendisi.

beşinci bölümün konusuda ınsanlar hayran oldukları kişilerin hayaletleri tarafından öldürülmeye başlıyor. Paris Hilton da Dean'in hayran olduğu kişi olabilirmiş.öle okudum bi siteden.

beşinci bölümün konusuda İnsanlar hayran oldukları kişilerin hayaletleri tarafından öldürülmeye başlıyor. Paris Hilton da Dean'in hayran olduğu kişi olabilirmiş.öle okudum bi siteden.

deanden de o beklenir zaten kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrr bugün TNT de başlıyo ama yeni bölüm mü yoksa kaldığı yerden mi devam edecek bilmiyorum haberiniz olsun dedimmm

beşinci bölümün konusuda İnsanlar hayran oldukları kişilerin hayaletleri tarafından öldürülmeye başlıyor. Paris Hilton da Dean'in hayran olduğu kişi olabilirmiş.öle okudum bi siteden.

paris mi akannehir:dilcikar:
yok ben kesin benim O : ):asigim:

ben dememşmiydim kız sam kendini şeytan olarak buylur diye bak 4 bölümde nasılda beyaz atlı prens gibi beyazlar içinde çıktı

beşinci bölümüde marak ettim badatta cım yeni bilgileri tarafından dekliyoruz

ya tntde de türkçe dublajla vermişler.salı günü denk geldi.allahım deanle castiele verilen ses nekadar iğrenç öle.hayal kırıklığı resmen.hele dean.çok ince sesler kullanılmış.tabi deanciğimin kendi sesine hele castielin melek gibi tınısına kimse uyamaz.

ya canım seyredemedim ki bi türlü tüh yazık arkasından konuştum bide dean ciğimin hemen seyretmek istiyorum

ay bana da denk geldi oturup ağlayacaktım hayallerim yıkıldı bi anda neyseki orjınalini duyunca kendime gelebildim

Türkçe dublajlısını duymadım ve duymak da istemem açıkçası bence hepsinin ses tonu harika
ama ben en çok john winchester'ın ses tonuna bayılıyodum Allahım o negüzel bi sestir öyle :asigim:

Türkçe dublajlısını duymadım ve duymak da istemem açıkçası bence hepsinin ses tonu harika
ama ben en çok john winchester'ın ses tonuna bayılıyodum Allahım o negüzel bi sestir öyle :asigim:

yazık ama erken göçtü aramızdan o da karizmaydı demi :)))))

gelebilirmiş diziye bu sezon bikaç bölüm için dean morgan (johncum yani).özledik yaw.gelsin

gelebilirmiş diziye bu sezon bikaç bölüm için dean morgan (johncum yani).özledik yaw.gelsin

ay gelsin zaten bence de ben pek bi severdim onu diğer biçok filmini falan da izlemiştim karizma timsali kendisi :asigim:

ama bikaç bölüm yetmez temelli gelsin yetkililere sesleniyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…