• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

ne zamandır bekliyodum ilaç gibi geldi
çok seviyorum seni supernatural, 8 sezon değil 88 sezon ol yine izlerim :27:

ne zamandır bekliyodum ilaç gibi geldi
çok seviyorum seni supernatural, 8 sezon değil 88 sezon ol yine izlerim :27:

ben 6. sezondayımmm 8 hangi ara başladııı geçmşten geliyorum ilk 4 sezon izlemiştim uzun aradan sonra bende döndüm pazar günü bitirrim 7 yide ben 1 günde özgem ebraber izleyelim :52::52::52::52:

ben 6. sezondayımmm 8 hangi ara başladııı geçmşten geliyorum ilk 4 sezon izlemiştim uzun aradan sonra bende döndüm pazar günü bitirrim 7 yide ben 1 günde özgem ebraber izleyelim :52::52::52::52:

gizimm bugün başladı 8
dört gözle bekledik resmen :18:
izleyelim kuzummm haftaya kadar yetiş bize :27:

gizimm bugün başladı 8
dört gözle bekledik resmen :18:
izleyelim kuzummm haftaya kadar yetiş bize :27:

benim hedefim yetişmekti ama 4 ten başladım derken yetişemedim bide haftasonu cuma günü avrup avrupaya başlayıp 30 bölüm izledim cumartesi pazar odama kapandım ben bugün biraz izleyeyimm supernatureli ama ehrşey bitince bölüm beklemek meraklandırcak beniii yetişiyorum haftaya sizleyimmm

benim hedefim yetişmekti ama 4 ten başladım derken yetişemedim bide haftasonu cuma günü avrup avrupaya başlayıp 30 bölüm izledim cumartesi pazar odama kapandım ben bugün biraz izleyeyimm supernatureli ama ehrşey bitince bölüm beklemek meraklandırcak beniii yetişiyorum haftaya sizleyimmm

bölüm beklemenin keyfi de bi başka kuzumm
resmen sevdiceğini bekler gibi bekliyo insan :27:
yetiş de birlikte kritik yapalım gizimm

bölüm beklemenin keyfi de bi başka kuzumm
resmen sevdiceğini bekler gibi bekliyo insan :27:
yetiş de birlikte kritik yapalım gizimm

yetişmemmi harika olcak süper deli gibi fanıyım zaten kaç gündür arkadaşalrım illlallah etti cass favorim ayrıca bayılıyorum o meleğe bennn

yetişmemmi harika olcak süper deli gibi fanıyım zaten kaç gündür arkadaşalrım illlallah etti cass favorim ayrıca bayılıyorum o meleğe bennn

ahaaa bi cassçi dahaaa
ben de çok seviyom onu hatta benim sevdicek yokken aşıktım bile ona aman duymasın :27:
şaşkın şey yaa, çok tatlıııı

Kızlar tvde hangi kanal hangi gün veriyor bilen varsa paylaşır mıı ? :26:

Kötü bir başlangıç yaptılar ..
Dean ve Sam'in kavusması neydı oyle ya ..
Sanki çaya davet ettıgı arkadasını karsılıyor adam , kardesı 1 yıldır kayıp yasıomu yasamıomu bellı deıl ..
Cok saçmaydı ılk bolum .
İnş dıger bolumlerde toparlarlar..

Kötü bir başlangıç yaptılar ..
Dean ve Sam'in kavusması neydı oyle ya ..
Sanki çaya davet ettıgı arkadasını karsılıyor adam , kardesı 1 yıldır kayıp yasıomu yasamıomu bellı deıl ..
Cok saçmaydı ılk bolum .
İnş dıger bolumlerde toparlarlar..

evet bende ilk bölümü çok beğenmedim, adam bir yıldır arafta, kardeşide o ara sevgili yapıyo, avlanmayı bırakıyo falan, sonra kötü bir buluşma yaşanıyor, genel konsepte uyduramadım. Sam in, cehendemden çıkışı daha güzeldi işleniş olarak geçen sezonlarda
crowley in de tanrının elçisine kanmasını saçma buldum, koskoca crowley ya, sen nasıl yersin bu numaraları
:27::27::27::27:

ya bi de şu flashback olayı umarım tüm sezon sürmez, flashbackin cazibesi lostla bitmişti bence:27:

Son düzenleme:
6. sezon 17 bölüm balthazardan inciler Siz beni diğer melekle karıştırdınız.Hani şu kirli palto giyen ve size aşık olanla.

ayrıca titanik celine dion göndermesi ayrıca güldürdü celine dionuda çok severim balthazar sana burdan bu smileyi gönderiyorum:57::57::57:

sam: bekle o gemiyi kurtardın çünkü
balthazar: çünkü o berbat celine dion şarkısı beni deli ediyordu
s:celine dion da kim
b:quebec de bir yerde yaşayan bekleme odası müziği yapan biri lütfen böyle kalmasını sağlayalım

samin balthazara o kadar çok şey değiştirdin ki bu tarihte bir kelebek etkisi yaptı sözünden sonra

deanın dostum dostum kural bir kutchera gönderme yapma

balthazarın evet ne yazık ki hala bir ashton kutcher var

bu konuşma beni aldı götürdü balthazar ne zaman gelse gariplikler oluyor

Son düzenleme:
2. bölüm daha güzeldi, sanırım cass i ardında bıraktı dean

crowley e ukalalık acayip yakışıyo yanlız:1::1:

Son düzenleme:
2. bölüm daha güzeldi, sanırım cass i ardında bıraktı dean

crowley e ukalalık acayip yakışıyo yanlız:1::1:

ben de daha çok beğenmiştim bu bölümü
crowley nin oyunculuğu harika ya, cass e üzüldüm acaba daha neler olmuş da o aşamaya gelmiş dean
ama cass de onu öyle yaratıklarla bırakıp korkup tüymeseymiş canım

Son düzenleme:
ama ama ben hala 7.sezondayım hergün 5 bölüm izliycem dedim ama yapamadım ki başındayım die cass te yok casse ne oluyor 7 deki yaratıklar berbat

ben de daha çok beğenmiştim bu bölümü
crowley nin oyunculuğu harika ya, cass e üzüldüm acaba daha neler olmuş da o aşamaya gelmiş dean
ama cass de onu öyle yaratıklarla bırakıp korkup tüymeseymiş canım

cass korktuğu için tüymedi ki yaratıkları kendine çekip dean den uzaklaştırmak için kaçtı
ayrıca ben de dean in neden bu hale geldiğini çok merak ediyorum cehennemden çıkınca bile böle değildi kim bilir neler oldu arafta

cass korktuğu için tüymedi ki yaratıkları kendine çekip dean den uzaklaştırmak için kaçtı
ayrıca ben de dean in neden bu hale geldiğini çok merak ediyorum cehennemden çıkınca bile böle değildi kim bilir neler oldu arafta

evet doğru diyon sonradan açıklama yapmıştı cassçiğimiz unuttum ben onu günahını aldım boşuna :9:

nihayet 7. sezon bitti yenisezona başlayabilirim ama bu akşam Seksenler var. sevdiğim yegane dizilerden biri kaçırmak istemiyorum.

ayrıca diğer dizilerimin de yeni sezonu başladı fazla mesai yapmak lazım bu diziler için:27:

ve 7.sezonda lavihatanlar için dean ve same o pisliklerden nefret ediyorum lütfen hepsini öldürün ben yolunuza çıkmam diyen bir crowley görüyorum yahu ben o crowleyi ne gariptir seviyorum saç sakal bırakmış göbişi gitmiş felan

crowleyden inciler devam

ruhunu satan insanalrı erken öldüren şeytana vizon misyon ve iyilikten bahsediyor ayrıca cehenemmdeki şeytanları dean ve samın peşlerine sarmıyor nedenide açık

crowley yıllardır peşinizde şeytanlar var son bir ayda gördünüzmü
dean biraz meşgulduk
crowley laviathan avlıyorsunuz biliyorum bu yüzden bizimkilere siz salaklardan uzak durmasını söyledim :1::1::1:

Back