Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamandır bekliyodum ilaç gibi geldi
çok seviyorum seni supernatural, 8 sezon değil 88 sezon ol yine izlerim
ben 6. sezondayımmm 8 hangi ara başladııı geçmşten geliyorum ilk 4 sezon izlemiştim uzun aradan sonra bende döndüm pazar günü bitirrim 7 yide ben 1 günde özgem ebraber izleyelim
gizimm bugün başladı 8
dört gözle bekledik resmen :18:
izleyelim kuzummm haftaya kadar yetiş bize
benim hedefim yetişmekti ama 4 ten başladım derken yetişemedim bide haftasonu cuma günü avrup avrupaya başlayıp 30 bölüm izledim cumartesi pazar odama kapandım ben bugün biraz izleyeyimm supernatureli ama ehrşey bitince bölüm beklemek meraklandırcak beniii yetişiyorum haftaya sizleyimmm
bölüm beklemenin keyfi de bi başka kuzumm
resmen sevdiceğini bekler gibi bekliyo insan
yetiş de birlikte kritik yapalım gizimm
yetişmemmi harika olcak süper deli gibi fanıyım zaten kaç gündür arkadaşalrım illlallah etti cass favorim ayrıca bayılıyorum o meleğe bennn
Kötü bir başlangıç yaptılar ..
Dean ve Sam'in kavusması neydı oyle ya ..
Sanki çaya davet ettıgı arkadasını karsılıyor adam , kardesı 1 yıldır kayıp yasıomu yasamıomu bellı deıl ..
Cok saçmaydı ılk bolum .
İnş dıger bolumlerde toparlarlar..
2. bölüm daha güzeldi, sanırım cass i ardında bıraktı dean
crowley e ukalalık acayip yakışıyo yanlız
ben de daha çok beğenmiştim bu bölümü
crowley nin oyunculuğu harika ya, cass e üzüldüm acaba daha neler olmuş da o aşamaya gelmiş dean
ama cass de onu öyle yaratıklarla bırakıp korkup tüymeseymiş canım
cass korktuğu için tüymedi ki yaratıkları kendine çekip dean den uzaklaştırmak için kaçtı
ayrıca ben de dean in neden bu hale geldiğini çok merak ediyorum cehennemden çıkınca bile böle değildi kim bilir neler oldu arafta